Sizce haklı olan kim?

Üst komşum sürekli gürültü yapıyor. Bı ara her gün uzun uzun çarşaf serip camını kapatiyordu zaten evim güneş görmüyor bodrum kat. Yeni evliyim bir iki ay bişey demedim sonra kibarca uyardım konu kapandı. Ama her haftasonu benim ve eşimin izin günlerinde çocuk koşma sesleri geliyordu sabah 8den itibaren. Yine sustuk sonra haftaici gece yine ses gelince eşim çıkıp söyledi. Yine tamam dediler daha sonra bir sabah yine ses olunca ben çıktım ve benle kavga ettiler. Bu arada ameliyat oldum ve işten çıktım bugün sabah 8-9dan itibaren tak tak sesler geldi dayanamadım iki saat sonraydı polise haber verdim gelip uyardılar bu sefer onların ev sahibi geldi ortamı yumuşatmaya çalıştı ama kadın hala tehditvari konuşuyor oğluma soylemicem polis geldiğini diyor. Söylese ne olacak anlamıyorum tehdit etmiyorum dediği halde niye bu lafı söylüyor. Polislere de terelalli dedi hakkımda. Şimdi ailem eşim konuyu uzattığım için bana kızıyor ama haksız mıyım. Meğer sabah ceviz kırmış yarın mevlütu varmış sabah 9da ceviz kırar mi insan yere vura vura? Haftasonu mevlüt yapacak insanları rahatsız etmeye hakkı var mı Allah aşkına

Güncellemeler
+1 yıl
Ameliyatin onlarla ilgisi yok hasta bir insan olarak evde uyumama oturmama bile izin vermedikleri için söylemek istedim
Sizce haklı olan kim?