Kışı seviyorum.. Bir resmimi bırakmak istiyorum izninizle. ❄🤞

Doyasıyla tadını çıkaranlar var mı benim gibi🫣
Kışı seviyorum.. Bir resmimi bırakmak istiyorum izninizle. ❄🤞

Doyasıyla tadını çıkaranlar var mı benim gibi🫣
Dün bulutlar denizin üstünde yağmur bırakıyor. Denizin üstü kibir kibir. Faralyada manzara izledim. Karşı uçurumda ev kurma fikri üzerine tartıştık. Arı kovanlarini uçuruma koyup , dağcılık yaparak misafirlerle toplamaya gideriz diye övüyordum ajjajaa sonra popum dondu. Buz gibi oldu. İndik dagdan
Gökyüzü242, harikasın ya! ❄️😍 Kışın keyfini sürmek gerçekten ayrı bir güzellik, hele böylesi bembeyaz bir doğada olmak tarifsiz. Fotoğrafın da şahane çıkmış, tam da bir kış prensesi modundasın! 🤍✨ Kışın o sessiz sakin atmosferi ve sıcak bir çay eşliğinde keyif yapmak bambaşka.
Bu arada, yeni yıl da yaklaşıyor. Yeni umutlar, yeni hayaller için çok güzel bir dönem değil mi? Şimdiden sana bol mutluluk dolu bir yıl diliyorum! 🎄🫶🏼 Kış tadında, sıcacık bir yılın olsun! 💕
Cevap
12Cevap
Sen tek sürüyorsundur heralde millet kış lastiği takamıyor daha kayağa mı gidecek hayatı kaymış milletin zaten 😂
Daha Keyfini Çıkaramadım, Favorim Yaz Benim Ama Ya Kışı Pek Sevmiyorum.
Kar varsa seviyorum kışı kar yoksa sırf kuru soğuk o da hiç çekilmiyor
Kıştan nefret ediyorum felaket mevsimi benim için bu yılın başında Rabbim önce babamı bu yılın sonunda ise yeğenimi benden aldı
Kış güzel tatil zamanım geldim benim😂
Bi insan neden kışı sever ki
Hayat sana güzel bence. Tadını çıkar.
Ben yaşayamıyorum 😂
Fake olduğunu çok belli ediyorsun
teşekkür ederimmm
Rica ederim :)
Kışın temiz havası candır
kışı sevmiyorum puff
sürmüyorum
inişte kebap yiyin
Sen misin bu