Aile & Toplum Kimler karlı havanın keyfini çıkarıyor? u _Süveyda Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Gökten uzun parlament yağıyor 😀😀Kanada'lı olmak böyle bir şey 🤣 Kimler karlı havanın keyfini çıkarıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ahahaha 20 dakika önce çektim 2 3 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Boyuna gelmiş Allah bağışlasın 😀 Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Ahahaha yok yahu Mexico'dan gelen misafirim soğuğu görünce bu hale geldi 🤣 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Adam neye uğradığını şaşırmış resmen 😀😀 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sabah yağdı Antalyali olarak kendimizden geçtik sevinc mutluluk goz yaslari olaya eşlik etti hemen kahvemi kitabimi alıp storie attım 😄😄😄 1 0 Yorumla
_Slash_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hainler, atmayın artık kar fotoğrafı 😕 yıllardır kar görmedik.Olsa ne güzel çıkarırdım he kardan bakkal yapardım. 2 0 Yorumla
mein-schönesland Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Berlindeyim kar yağmıyor bu yıl atistir Di ara sira. Ama çok güzel yağıyor sigara gibi olan şeyler ne öyle acaba 0 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Ah be burada yok ama olmasını isterdim bütün zorluklara rağmen 😃 tadını çıkarın 0 1 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Çıkardık baya 😀 Yorumla
YeşilGözlün Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Okadar güzel çıkartıyorum ki bugün az kala yoğun bakımlık oluyordum😂 1 0 Yorumla
wwwhayvanistancom Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Dün çıkardım. Çünkü dün işe gidemedim. Yollar kapalıydı. 0 0 Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Almanya da yağmıyor. Bildiğin yağmıyor. Türkiyeye son 10 yılın karı toplu yağdı. burada tık yok. 0 0 Yorumla
LalalallaaLlla Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Gece çıkardım ama fazla çıkardım herhalde hasta olacağım boğazım ağrıyor 😅 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Allah aşkına hangi bölgede yaşıyorsun çünkü burada da yağıyor hdjdj 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fakirim çatı çökecek diye korkudan uyku tutmuyor... 0 0 Yorumla
ByDemokraat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Keyfi kaçtı bizde be.Bir haftadır araba kullanamıyorum 0 0 Yorumla
BuseeYilmaaz Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Antalya gibi yerde oturuyorum. Bu fotoğraflar sadece özenmeme sebep oluyor 🥺 0 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı. Yeterince dondum ay yani eğlendim 😀 1 3 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Eğlendiysen sorun yok balım 😀 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Gülüm de tam olsun eksik kalır 😀 bünye sarsıldı şu an)) Yorumla u _Süveyda +1 yıl Gülüm))😀 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kızlarımla oldukça eğlendik bugün 🙂 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. kar çok yağınca keyif değil eziyet oluyor maalesef 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ben 👍👍 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Daha çıkaramadım 0 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. İyi ki ya bizim yok 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Adanaya yağmıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ahahaha 20 dakika önce çektim
Boyuna gelmiş Allah bağışlasın 😀
Ahahaha yok yahu Mexico'dan gelen misafirim soğuğu görünce bu hale geldi 🤣
Adam neye uğradığını şaşırmış resmen 😀😀
Sabah yağdı Antalyali olarak kendimizden geçtik sevinc mutluluk goz yaslari olaya eşlik etti hemen kahvemi kitabimi alıp storie attım 😄😄😄
Hainler, atmayın artık kar fotoğrafı 😕 yıllardır kar görmedik.
Olsa ne güzel çıkarırdım he kardan bakkal yapardım.
Berlindeyim kar yağmıyor bu yıl atistir Di ara sira. Ama çok güzel yağıyor sigara gibi olan şeyler ne öyle acaba
Ah be burada yok ama olmasını isterdim bütün zorluklara rağmen 😃 tadını çıkarın
Çıkardık baya 😀
Okadar güzel çıkartıyorum ki bugün az kala yoğun bakımlık oluyordum😂
Dün çıkardım. Çünkü dün işe gidemedim. Yollar kapalıydı.
Almanya da yağmıyor. Bildiğin yağmıyor. Türkiyeye son 10 yılın karı toplu yağdı. burada tık yok.
Gece çıkardım ama fazla çıkardım herhalde hasta olacağım boğazım ağrıyor 😅
Allah aşkına hangi bölgede yaşıyorsun çünkü burada da yağıyor hdjdj
Fakirim çatı çökecek diye korkudan uyku tutmuyor...
Keyfi kaçtı bizde be.
Bir haftadır araba kullanamıyorum
Antalya gibi yerde oturuyorum. Bu fotoğraflar sadece özenmeme sebep oluyor 🥺
Yeterince dondum ay yani eğlendim 😀
Eğlendiysen sorun yok balım 😀
Gülüm de tam olsun eksik kalır 😀 bünye sarsıldı şu an))
Gülüm))😀
Kızlarımla oldukça eğlendik bugün 🙂
kar çok yağınca keyif değil eziyet oluyor maalesef
güzel geçti bizimde..
Ben 👍👍
Bizde günlük güneşlik , size iyi keyifler 😄
Daha çıkaramadım
hiç sevmem
Evdeyim.
Kar harika bir şey
Ben hariç herkes
Benim kopegim loki :)