Güncellemeler
1 yıl
evet boş yaşayanlar pistten alalım da düzgün insanlar buyursun
sinema, tiyatro, opera ve konser. Kasım ayım ful dolu, önceden aldm hepsine bilet. aralığa da alcam. benim kış aktivitelerim bunlar, ya sizin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Uludağ düşünüyorum ben de bakalım. Oradan da bi' Akdeniz turu.
güzel fikirmiş
Yalan söyleme sen önce faturalarını öde
haha herkesi kendin gibi sanma
Spor salonunda
Kitaplarım kahvem
güzelmiş. kitap okumayı ben de severim. özellikle roman
Bende seviyorum
Biraz uzak tutuyor etraftan
ve farklı dönemlerde farklı kültürlere götürüp nice hayatlar yaşatıyor insana
Ne tür okuyorsun
dünya klasikleri ağırlıkta. bir de oyun okumayı da severim, sonra tiyatroda izlemek harika oluyor
Bende dünya klasiklerini aldım başladım
bir şey anlamadım bu kadar kitap okuyan bir insan neden paraci olur 🙂
şu an ecinnileri okuyorum mesela, devam ettirmeye çalşyorum diyelim bu yoğunluk arasnda. kitap okumayı seviyorsan ve İstanbul'daysan kesinlikle oyunlara bak derim, çoğu kitabın oyununu bulabilirsin
paracı olmakta kötü bir şey mi var? ekonomi üzerine kitaplar da okurum mesela. parayı severim.
İstanbul'da değilim maalesef olmak isterdim takip atma şansınız var mı bana
Para güzeldir sadece dile getirmek güzel durmuyor 🙂🙂
Kürk mantolu Madonna okudunuz mu
Shakespeare, Kafka, Dostoyevski, Moliere çoğunun eseri gösterimde. Ben gittim çoğuna. Hatta Dön Kişot uyarlaması vardı en son Sürreya Operasında ama maalesef kötü bi uyarlamaydı. Savaş ve Barış var mesela Tolstoy ayn 6sı. Aa şey var 1984 büyük gözaltına, muhakak okumuşsundur herhalde. Kitap severlerin genelinin en çok okuduğu yapıtlardan biri. Onun da gösterimi var. Sen hangi şehirdesin? Sizin oralara da geliyordur illa ki
Gelmiyor
Yazma şansın var mı bana
Dürüst olmak her zaman daha güzeldir. Hatta roman okuya okuya para değer verdim ben. Çünkü ister batı ister Rus edebiyatı hepsi üst sınıflarn statü düşkünlüğünü anlatır.
Çok birikimli birisin çok takdir ettim seni gerçekten
Tolstoy genelde
Doğrusu benim alanım toplum bilimleri. Aslnda felsefe yapıtlarının içinde çok bogulmuş biriyim. Ama beni roman okumak rahatlatır ve o romanı tiyatroda izlemek kadar keyifli az şey var. Tabii iyi bir oyunsa.
Denk geldikçe bende önce romanı okuyup sonra filmini izlemeye çalışıyorum
Şiire karşı Ilgın var mı
yok, maalesef şiir kültürüm yoktur. peki en sevdiğiniz yazar kim ya da var mı öyle bir favoriniz?
Tolstoy
Çok zeki biridir bence insanları iyi yorumlar
hmm. Puşkine çok yakı bir tarzı var Tolstoyun, Puşkin'i tercih ederdim. Ama konu Rus edebiyatıysa ben Gogol derim. Dostoyevski de ikinci olurdu. Batı edebiyatıysa konu Anatole France ve dünya edebiyatı ise konu yani hepsinin içinde en değerlisi benim için Aytmatov'dur. Oyunsa Çehov ve Moliere. Felsefe ise Althusser :ddd psikopat Althusser.
Realist birisin galiba
yani sonuç olarak evet kitap okumak güzeldir elimden geldigince yaparm ben de. ama aşırı soğuk olduğuna. Hazır kara kış gelmeden biraz dışarda olmaya çalşyorum
Çok gerçekçi
Realist birisin derken neye istinaden sordun? Zaten öyleyim de. Doğal olan bu...
Güzel bir şey bu bende oyleyim
Senin içinde sorun olmazsa yazabilirsiniz sohbet etmek isterim sizinle
şu an yazdığımız şey sohbet değil mi
Sürekli zorundayız o yüzden dedim sorun yok yoksa
Yorumdayiz yazacaktim 🙂
gelde ye paraları
pardon?