Aile & Toplum Dolandırılmaya karşı tepkiniz nedir? Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ulan tam para gelecek diyordum 😏 ibanı atınca bana karşı Fransız oldu 😏 Dolandırılmaya karşı tepkiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
wouldliketobeLulu Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Soldan bakan iyiymiş 😂 ben spamlıyorum direk ya 😂 1 4 Yorumla Flankes1 1 yıl Yok beni ayda bir ziyaret ederler geçen ayda 2 gün üst üste motorsiklet kazandım 😏 Yorumla wouldliketobeLulu 1 yıl Nerelere kaydoluyorsan artık numarayla 😈😂😂 Yorumla Flankes1 1 yıl Yok hiç bir yere kaydolmuyorum 🤦🏻♂️ Yorumla wouldliketobeLulu 1 yıl Pekii 😂 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Benim dolandiricilari da sana yönlendirieyim😀 1 3 Yorumla Flankes1 1 yıl Yok yok benim bir sürü var 😏 Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Ha 3 ... ha 4 nolmuş al işte jsjsj Yorumla Flankes1 1 yıl Sadece bir taneyse olur 😂 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% 1 yıl Benım skcm var abi sağol diyorum... 1 2 Yorumla Flankes1 1 yıl 😂 bankalar mı Yorumla KahveSacliHeRif 1 yıl Onlara yemiyor 😅 Yorumla
MadamLila Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hukuken tüm haklarımı ararım 1 2 Yorumla Flankes1 1 yıl Hukuken saf olanın mantıken bir hakkı yok bence 🤦🏻♂️😂 Yorumla MadamLila 1 yıl ? Yorumla
hakozb Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 596 cevap paylaştı. Seyfettin soldan bakan ne ya 😂😂😂 1 3 Yorumla Flankes1 1 yıl Üstten ve sağdan da bakabilirdim ama ayıp olmasın dedim Yorumla hakozb 1 yıl Kral adam ya 😄 Yorumla Flankes1 1 yıl Eyvallah kardeşim benim 😂 Yorumla
Jaws26 Takip Et Xper 1 Yaş: 38 1 yıl Sen dolandırıcı değilsin. Dolandıramayıcı gibi bişey 1 0 Yorumla
Rua8138 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Dolandırılmışsın geçmiş olsun 1 1 Yorumla Rua8138 1 yıl Dava açardım ben Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Anasına sovuyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Soldan bakan iyiymiş 😂 ben spamlıyorum direk ya 😂
Yok beni ayda bir ziyaret ederler geçen ayda 2 gün üst üste motorsiklet kazandım 😏
Nerelere kaydoluyorsan artık numarayla 😈😂😂
Yok hiç bir yere kaydolmuyorum 🤦🏻♂️
Pekii 😂
Benim dolandiricilari da sana yönlendirieyim😀
Yok yok benim bir sürü var 😏
Ha 3 ... ha 4 nolmuş al işte jsjsj
Sadece bir taneyse olur 😂
Benım skcm var abi sağol diyorum...
😂 bankalar mı
Onlara yemiyor 😅
Hukuken tüm haklarımı ararım
Hukuken saf olanın mantıken bir hakkı yok bence 🤦🏻♂️😂