Bugün abim dizüstü bilgisayara Battlefield yükledi. Abim ve büyük abim beraber oynuyorlardı falan filan, büyük abimin yanına gittim ve Steam’den büyük abime 4.77 (168 TL) Dolara düşen Klasik DOOM paketini gösterdim ve bana “Bu piksel oyunu bilgisayarıma mı yükleyeceğim Allah’ını…”(Gerisi rezil sözlerle dolu.) dedi ve ayağa kalkıp kafamda dizüstü bilgisayarı kırdı. Hemen hastane aciline annemle acile gittik. Kafam şu an bandajlı ve hala çok ağırıyor. Abim şu an odasında ve ne yaptığını bilmiyorum. Ayrıca anneme olayı anlattım ve bana “Allah onun belasını versin” dedi.
(Bu anlattığım şey tamamen gerçektir ve sadece içimi dökmek istedim. Ayrıca siz ne düşünüyorsunuz?)
Güncellemeler
1 yıl
Kafamda kırılan bilgisayar ASUS TUF A15 Laptop.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İyi senaryo ödül gelir kanal 7 kalp gözü devam etseydi çekerdi bu senaryoyu
Acil tedavi ol
LOTR tam bir saçmalık ve sen popüler kültürün kölesisin.
La ne alaka 😂
LOTR popüler kültür köleliğinin 1 numaralı örneğidir.
Bilgisayarın kırılan parçalarını yutmadın dimi😂
Hepsi yere döküldü ve o parçalar çöpe gitti. Zaten bilgisayar abime benziyordu.
Abin tam bir p*sikopat aynı ablam gibi seni en iyi ben anlarım AYRICA SEN NEDEN REZİL OLUYORSUN REZİL OLAN O
Babama rezil oldum
Allah allah normaldede abin agrasif biri mi? Ya da bazen anneler babalar evlat ayrımı yapınca kardeşler birbirine tahammül edemiyo
Abim hep saldırgan davranıyor
Onun sorunu kimseye rezil olmadın. O kendini rezil etti bence ki herkes bunun farkındadır
Annem babam canım zaten. Hep Allah’a söven abimin arkasında.
Bence abin normal değil. Akli melekeleri uçup gitmiş. Muhatap olmamaya çalış.
Sorunlu mu bu abin?
Abim gerçekten sorunlu fakat evdeki hiç kimse onu umursamıyor. Annem babam tam bir canım zaten.
Aynen yaşandı bu olay kaynak da g*tüm
*yaşaması
Üzerime alınmıyorum :D
Çünkü sen Afgansın.
Bilgisayara yazık olmuş :D
Zaten bilgisayarı ben kullanmıyorum ki. O kullanıyordu ve kendisi kafamda kırdı. Rezil abimin 250000 TL’si falan var diye biliyorum. Kendine yenisini alır. DOOM’un piksel grafikleri abimin midesini bulandırmış olmalı.
Eyvah eyvah