OGRETMENİME ASİK OLDUM?

Yahu kızlar erkekler gelin birkaç dakikanızı alıcam adam evli bendende bayada bir büyük ama ilk başlarda bana o kadar güzel davraniyorduki tüm arkadaşlarım ya bu adam sana farklı davranıyor farkettinmi diye soruyorlardı hatta en sevdiğin öğrenci kim sorusuna adımı vermişti aslında oyun oynuyordukta ise neyse bana sana senin kendine guvendiginden daha çok güveniyorum diyor sen derece yaparsın diyor sen stres olunca bende stres oluyorum diyor moralim bozuk olunca hemen farkediyor ne zaman istersen gelebilirsin biliyosun dimi diye soruyor mutlu olunca hemen farkediyor biyerime bişey olunca ilgileniyor derse katilmaginca neden katılmadın diye soruyor diğer hocalara bu kız dershanenin en iyilerinden diye bahsediyor birlikte laser taga gittik sınıfça beni illa takımına istedi seni kesin alıcam zaten falan dedi derste bakisinca böyle gulumsuyor sürekli göz göze geliyoruz sonra iki saniye duraksiyiruz ve gülüyoruz sonra benden dershanenin en iyilerinden diye bahsediyor diğer hocalarla sürekli netlerimi derslerimi inceliyor birebir derslerde çok tatlı davranıyor gözlüğümun islakligini bile farkediyor peçete getiriyor şimdilerde çok güzel davranıyor ama eskiden beni gordumu illa bir çevirir biseyler derdi koridorda falan şimdi herkes varken bir tık soğuk davranıyor ama birebirken acayip tatlı samimi oluyor soru getircekmisin diye soruyor beni farkediyor anlıyor dinliyor psikologumla konuşuyor durumumu soruyor bana motive oluyor seneye gittiğinde beni ziyarete gelicekmisin diyor OFF DELİRİCEM TAKTİK FALAN VERİN AKLUMDAN CİKMİYOR AMA BEBİ SUCLAMAYİN VALLA BEN İSTEMEDİM ASİK OLMAYİ EVLİ OLSADA
OGRETMENİME ASİK OLDUM?