ÇOK YORULDUM YARDİM EDİN?

• Eşimle 3 yıldır evliyiz 1 yılda anlaştık kocam Manisa akhisarli zaten akhisarlilardanda pek bişi beklenmez ya herneyse sevgiliyken daha normaldik bana karisamiyordu peşimden koşuyordu hatalarini bilip utaniyordu evlenince delirdi adamın aileside bı tuhaf zaten annesi desen sinsi gibi hep yan gözle bizi izliyor eve geldiğinde hep erkek çocuğunu savunuyor o değil eşim sürekli bir türlü kocam desen hep tuhaf tembel aylak miyminti adam iş askiyla yanmaya başladi. ertesi günde vazgeçiyor fikirleri çok çabuk değişiyor güya beni kıskanıyormuş ben napayım guzelsem cekiciysem alimliysam her geçen gün adam alkollüyken manyak manyak hareketler gün yüzü göremedim hergun alkol içiyor benle değil alkolle evli adam sanki derdi varmış gibi sürekli gerçi kendi kardeside alkolik aileden geliyor heralde her gün sızıyor yolda yürüyoruz insanlara çatıyor durdukyere millete saldırıyor o bana bakmış bu bana bakmış yok laf atmış halbuki öyle bir şey yok evet dikkat çekici biriyim güzelim ama her önüne gelende isini gücünü bırakıp bana laf atıyor zaten adam takıntı haline getirmiş biraz önce panik atak krizi geçirdim nefes darligiyla hızlı hızlı kustum ellerim ayaklarım titredi ben onun için mücadele ettikçe her konuda fedakarlık yaptıkça o beni uzmekten kacinmiyor tembel çalışmayan gevezenin teki ben çok usandım bı gün beynimde ur cikicak diye artık korkuyorum ya yolda yürüyoruz insanlar bana bakiyormu diye tetikte pusuda yatıp izliyor bakkala gidiyoruz elimde köpek var kenarda bekliyorum motosikletli bı çocuk köpeğim çok tatlı diye insanın sevdikçe devesi geliyor abla diye kafasini okşadı bakkala girdi sevgilisinin yanına kalktı orada küfür edior kendi kendine insanlar dik dik buna bakıyor sen kalk bakkaldan çık yerdeki demiri al adamın üstüne yürü esnaf ayırdı gece gece neymiş çocuk orama burama bakmış laf atmış yine aynı iftira ben çok yoruldum çingene çingene hareketler asansör tekmelemeler vurmalar rezil kepaze bu patavatsız laflar değersiz gören anlayissiz bir kocayla yaşamaktan sizce bundan nasıl bosanabilirim kaçabilirim adam hem üzüyor hem bosanmiyor hayır bosanamassin diyor şikayet etsem veya adliyeye gitsem ise yararmi bilmiyorum kafam karışık ailemin yanına gidemiyorum annem zaten ikinci evliliğini yaptı 2+1 evde kendi caplarinda yaşıyorlar anca geçiniyor herkes bide bu evi esimin ailesi tarlayı sattira eşyaları duzduk milyarlar harcadık sizce önümü kovalayim benmi gideyim nasıl kurtulacam içince kafana sıkarım eşyaları yakarım beni aldatirsan yok birakirsan dışardan baksanız adamda cilalı İbo gibi tıp var sinek bile vuramaz bu diyorlar bana yokmu akıl vericek biri ben bu cahil yobaz taş devrinden kalmış adamdan usandim ben ondan daha guleryuzlu cesur olgun anlayışlı eglenceli pozitif biriyim iyi niyetliyim temiz kalpliyim ama bu içince sapıtıyor ickici ketum sinsi açık gözlü fellak ağır şakalar yapan kırıcı konuşan bı adam sizce böyle insanlara nasıl yol verilir ve bu adamin sizce amacı ne bu evlilikte çözemedim.
ÇOK YORULDUM YARDİM EDİN?