AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Çocukça değil normal sadece annenin lafına göre kendi istemediğin şekilde hareket etmek çocukça veya annenin ilişkiye aşırı müdahale etmesi yoksa tabii ki annene danışacaksın fikir alacaksın
Evet çok çocukça bir davranış sen yetişkin bir kadınsın. Kendi kararlarını veremiyor musun? Neden onay almak zorunda hissediyorsun? Kendi verdigin kararların kötü mü?
Annem benim yerime karar veriyor diye bir şey yazmadım danisiyorum fikir alıyorum dedim tabii ki kendi kararlarimi kendim veriyorum 😊
Bende onu diyorum. Yetişkin bir kadınsın fikrini sorman onay beklemek demektir.
Düşmanimdan onay beklemiyorum o benim annem her şeyin en iyisine layık görür beni birlikte karar veririz bunu neden bir sorun olarak görüyorsunuz merak ediyorum.
Ya bana göre Çocuksun daha hiç bilmiyorum ki erkek altına yatıp da böyle duygularını hissettin mi ya Yani bilmiyorum ya anneyi danışmak Tamam olsun Danış ama hani sınırını belli ya
Ne diyorsunuz anlamıyorum
Sen annenin memeyi bırakma sakın Annem memesine devam et
Abi sorduğum sorudan bunu çıkardın neyse tamam
Tamam
Asla çocukça değil en iyisini yapıyosun böyle devammm
Çoçuk gibi davranma bence kendin kararlar almalısın
Bence en iyisini yapıyorsunuz annenizden daha çok senin iyi biriyle evlenmeni kimse istemez
Valla ben hiçbir şeyi anne babamla paylaşmam herseyide kendim çözmüşümdur bugüne kadar.
Evet artık kendi kararlarını kendin verme yaşın
Annen ne alaka. Bu şekilde mutlu olamazsin çocukla sen yasayacaksinm
Evet çocukça artık hayatının iplerini kendin tutman gerekiyor
Evet, çocukça. 27 yaşında bir insanın çoktan kişilik sınırlarının oturması gerekirdi bence.
Hayır neden çocukça olsun ki, sonuçta anne tavsiyesi almak en güzeli.
Çocukça değil. Bu yanlış yetiştirilmenin sonucu. Terapi ile bundan daha az etkilenirsin.
Önüne gelene veren biri değilsin normal bir durum bu
Hayır etraftaki insanların çoğusu kötü. Annen sana yaklaşımlarından niyetlerini anlayabilir
Tabiki çocukça sen kendi kararlarını alamıyormusun böyle basit konularda
Çocukça bile değil, saçma ya. Çocuklarda bile yapan az çıkar
Kısmen ama anneler daima mantıklı yol gösterir
yetişkin bir insan kendi kararlarını kendi verir.
En guzeli , annelerin hisyati heb dogru cikiyor cunku.
Burdaki bazi... cocuklari yok. O yuzden empatie yapamiyolar
Neden öyle olsun ki güvendiğin birinden akıl alıyorsun senin güvendiğin kişi de annenmis
Çocukça değil büyüklerden akıl fıkir almak iyidir
çocukça değil fikir , akıl aliyorsun gayet güzel bisey
annene danışman kötü bir şey değil tabi ama öncelikle senin karar vermen gerekir.
İyi ama her tanismayi deme ilerliyecek ciddi iliski olursa danis flort halini bastetme
Peki bugune kadar kac kisiye evet veya hayir dedi
Danışmak, fikir sormak ve haber vermek hepsi bir arada 👍 bence normal ve olması gereken de bu.
Bende her şeyimi anneme anlatırım. Annemle arkadaş gibiyim ve bu annemle ilişkime kimse karışamaz. Herkes haddini bilsin. İnsanların ne dediğini umursama lütfen.
mesela yolda /kafede/parkta bi yerde karsılassak tanismak istesem bana 1 dk deyip anneni mi ararsın eğer böyleyse cocukcayı gectim canım (kusura bakma)
Aile seni ve kisiligini cocuklugundan beri bildiginden dolayi yorumlari dogru cikabilir. Yasindan bagimsiz danisman guzel birsey fakat kendi kararlarini vermen gereken durumlarda sahsiyetini dinlemelisin. Yorumlar kafa bulandirici olabiliyor.
Annenin tecrübelerine ve fikirlerine güveniyorsan bun çocukça değil çok akıllıca bir davranış, 👍
Aranız iyi olduğu için fikrini almak isteyebilirsin gayet normal ama evlilik olursa zorlanirsin bence
27 yaşında kararlarını kendin alabilirsin annene tabiki danış ama sonuca sen karar ver sem bir bireysin herkes senin kararlarına saygı duymalı bunu unutma 😊
Yok be niye çocukça olsun hem bu devirde kim neyin nesi belli olmuyor her şeyden önce ailene danışmak en güvenlisi gibi
Bence değil, her şeyden önce senin ne hissettiğin önemli eğer bu durumdan mutlu isen hiç bir sıkıntı yok ortada. Çünkü en azından anlatacak ve akıl danışacak biri var yanında.
En iyisini yapıyorsun canım çünkü annelerin içine herkes sinmez ve bunu gözüm tutmadı derse mutlaka bişey vardır onda yanılmaz anneler ve arkadaşlar bunu unutma 🤝
Ben de anlatirdim ama babamla konusmaliydim dinlemedim basen anneler kizlarini yanlis da yonlendirebilir oncelik hayallerin planlarin olmali ben annemin sozlerine inanamiyordum
Danışmak kötü bir şey değil ancak, senin beğenilerin fikirlerin her zaman kendine özgü olduğu için buna kendin karar vermelisin yanılabilirsin bundan korkmamalısın
Hayır akılıca yaptıgın iyi yapıyorsun dogru yoldasın
Sen yorumdaki slaklara bakma doğru olanı yapıyosun
Annen aklı başında biriyse sen de macera aramıyorsan iyi yapıyorsun
Çocukça bir şey değil tam aksine seni tebrik ederim ailene danistigin için.
Çeşit erkek var sana ulaşamazsa nerede arayacağını bilmesi iyi olur
Bende anneme söylerim ama asla dediğini yapmam ama keşke her dediğini dinleseydim şimdiki aklım olsaydı kimseyle konuşup sevgili olmazdim
Hayır çocukça değil ama hayatındaki bu tarz önemli kararları kendin almalısın
En doğrusu helal kaldimi ya senin gibi, tanışalım mı?
Yani hep ailen mi seni yönetti bu yaşına kadar hiç kendi kararların olmadı mı
Annen ne diyor bu durumda peki hic birini kabul etmiyorsa kötü
Babam 54 yaşına girecek hala daha bir şeyler olduğunda babaanneme danışıyor, Allah anneleri başımızdan eksik etmesin.
bence çocukça değil olabilir. hatta olmalı da anneler en doğru kararı veriyor. görüp geçirdikleri için
Bence gayet normal bir şey herşeyin en iyisini senin için en iyisini ailen sana önem veriyorsa onlar bilir
Danışmak normal ama kendi isteklerini kararlarını en iyi sen bilebilirsin her konuda annenle aynı düşünmek zorunda değilsin
Tuvalete giderken falan soruyormusun?
Dikkat ederseniz sorduğum soruda aldığım her kararı anneme danisiyorum diye bir şey belirtmemisim😊
Evlenince de annene mi soracaksın?
Anneler yanlış yönlendirebilir bazen
Hayır ben kendim karar vereceğim sadece annemin tecrübelerinden yararlaniyorum çoğu kişi beni yanlış anlamış.
Çocukça, şimdi sana yazcam, annene söyle
:))
Çocukça ama iyi bişey
Sen anana sorma hatun benimle evlenmek için 😂
Olmaz öyle 😅😅
Kendi kararlarını verme zamanın gelmedi mi?
Kendim veriyorum kararlarimi annemin fikirleride önemli benim için.
güzel bişey bence anneler hisseder o kişi doğru mu değil mi
facebook 'da aynısını gördüm bu soruyu trol soru okuyun geçin ekran görüntüsü koyulmuyor koyucam da
Benim kendi sorum ne saçmalıyorsun
Sensin trol
benim neyim trol yorum yaptım , aynı soru facebookda var itiraf ediyorum sayfasın da sorunun başlığı kelimesi kelimesine aynı
sataşmak değil niyetim sadece diyorum ki ordan esinlenip sorulmuş sanırım
Belki benim sorum oraya düşmüştür troll değilim canım ya da tesadüf
anladım peki
Ben annemin cok iyi dedigi adamla evkendim. Sinsinin tekiymiş. Annenin zekasina güveniyorsun demek ki. Bence kendin karar ver.
Görücu usulü şikayetçi aşık olan ikayetci eee napcaz 😕 bı önerin var mi
Görücü usulü degildi. Ama benden çok sevmisti damadını. Uysal, sakin diye.
Ben biraz sertmisim de gördü serti
Bu gelişmeler tam olarak ne zaman oldu 🤔
Tee cok zaman oncee
Hayır evliklik gerceklesti mi yoksa öncesinde dönüldü mu bu yanlıştan
Gerceklesti 13 sene evli kaldik. Eve gelmeywn kredi kalmadi.
Ahaaa aynı yolun yolcusuyiz 😅
Seni bilemem ben düz yolumdayim.
Düz yol nasıl banada söyler misin
En çok tavsiyeye ihtiyacim olan dinemdeyim sanirim 😞
Kumar mı oynadı 🤣
Anne Ali benle taniscak kız ona gitsin mi diyosun.🤣🤣🤣
Ne diyorsun abi anlamadım djsjs
Af buyur teyze