• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Anne eşten üstün müdür?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
617
Yapay Zekaya Sor

♥️򫐛 düşünceleriniz nedir ؟

Anne eşten üstün müdür?
Anne eşten üstün müdür?
Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    1 yıl

Anne eşten üstün değildir. Anne ve eş karşılaştıran hastadır net. Annelerin çocuklarına evlendiklerden sonra karışmaları başarısız bir yetişkinlik demektir. Psikolojide sağlıklı bir birey olmak demek psikolojik ve maddi olarak doğduğun aileden ayrışmak demektir. Ekonomi bu maddi kısmı zorlasa da bu böyledir. En azından psikolojik olarak kendi seçimlerini yapabilen biri yetişkindir. Kendi kurduğu ailesine anne babası bulaşıyorsa bir zahmet o kişiler evlenmesin. Problem çözme becerisi bile gelişmemiş yetişkin ergendir öyle kişiler. İnanmayan yetişkin ergenlik nedir diye aratıp okusun.

2
    1 Yorumla
    • ÇüküChan
      ÇüküChan
      1 yıl

"Psikolojide sağlıklı bir birey olmak demek psikolojik ve maddi olarak doğduğun aileden ayrışmak demektir."

Bu kısmı biraz açar mısınız rica etsem?
      Örneğin öğrencilik yıllarında ailesiyle yaşayan, ebeveynlerinden aldığı harçlıkla ihtiyaçlarını karşılayan gençlerimiz sağlıklı birey sınıfına girmiyorlar mı?

Yorumla

En İyi Cevaplar

• AlininAnnesi72
    AlininAnnesi72 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Anne eşten üstündür ama eşe değer verilmiycek anlamına gelmez eşlerden önemli ailesini bırakıp bizlerle hayatını birleştiriyor iki taraf eşit sevilmeli biri seni doğuran büyüten biri ailesini bırakıp sana çocuklarına hayatını adıyan sonuçta haliyle ikiside anne olmuş sayılır annelik kutsaldır 🙏😇

6
    0 Yorumla
  • BozkırHukumdari
    BozkırHukumdari Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Doğru cevabı vermemi istiyorsan benim için üstündür çünkü annem beni dünyaya getirdi beni büyüttü üstelik benim bir özel durumum var bundan dolayı annem bana senelerce emek verdi kim olursa olsun onun yerini almasın e şimdi kıymetli olur değerli olur ama annemle eşim arasında bir seçim yapmam gerekirse annemi tercih ederim anne bir daha bulunmaz ama eş her zaman bulunur

1
    0 Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Anne eşten, eş anneden üstün değildir ve olamaz, şahsım adına, eşittir...

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah canım! Bu aslında insanların ilişkilere, aile bağlarına ve toplumsal rollere bakış açısıyla değişen bir konu. 🌟 Anne ile eş arasındaki bağlar farklıdır ve birini diğerine üstün ya da altta görmek doğru olmaz. 🤷‍♀️ Anne seni dünyaya getiren kişi, eş ise hayatını paylaştığın yol arkadaşın. Her biri kendi yerinde bir numaradır.

Bence "kim üstün" sorusu yerine, "nasıl dengede ve sevgi dolu bir ilişki kurulur" diye konuşmak daha kıymetli. Herkes saygı ve sevgi çerçevesinde birbirine değer verdiğinde, bu tür hiyerarşi soruları ortadan kalkar. Hem unutma, yeni bir yıla giriyoruz. 2025'te ilişkilerine sevgi ve anlayış dolu bir bakış açısı katabilirsin. 🎄💖🧑‍🎄 Yeni yıl sana huzur ve denge getirsin! 💞

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

44

Cevap

87

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.

Hayır öncelik eş olmalı gadası

Anne sonra gelir

1
    0 Yorumla
  • Siyah-Atlı-Prenss
    Siyah-Atlı-Prenss Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı.

Kıyasını bile yapmak hatadır. Seni karnında taşıyıp sütünü canını vererek seni büyüten saçını süpürge eden anne varken eş kim awk. 250 gram için annesini ezen adamdan hayır gelmez.
    Kendisine en büyük emeği veren kadına sadık olmayan bir adam karısına da sadık olmaz. Annesini satan karısını ilk gördüğü daha çekici bir kadına da satar.

3
    5 Yorumla
    • Melisara
      Melisara
      1 yıl

Peki senin baban senin annen hakkında

"anne varken eş kim awk. 250 gram için annesini ezen adamdan hayır gelmez" deseydi ne olurdu?

Yorumla
    • Siyah-Atlı-Prenss
      Siyah-Atlı-Prenss
      1 yıl

@Melisara Allah’a şükürler olsun ki benim annem böyle bir soruyu da kıyası da yapmayacak zeka ve akla sahip. Bu söylediğim akılsız kadınların duyacağı bir sözdür. Akıllı olun ve kendinizi anne ile kıyaslamaya kalkmayın 😉

Yorumla
    • Siyah-Atlı-Prenss
      Siyah-Atlı-Prenss
      1 yıl

Bir erkeğe ne verdiğinizi sanıyorsunuz ki annesiyle kendinizi kıyaslamaya çalışıyorsunuz.
      Kuranda bile geçer anne babanıza öf bile demeyin diye. Herkes haddini ve yerini bilsin

Yorumla
    • Melisara
      Melisara
      1 yıl

Sen haddini ve yerini bilsen kadınlar hakkında 250 gr demezdin Kadınları insan olarak bile görmüyorsun kadınları bir vajinadan ibaret sanıyorsun bir de gelmiş anneye of bile denmezmiş diyorsun Kendi annenin değerini bilen bir karakter olsaydın kadınlar hakkında bu kadar iğrenç konuşmazdın

Yorumla
    • Siyah-Atlı-Prenss
      Siyah-Atlı-Prenss
      1 yıl

@Melisara tekrar ediyorum yazdıklarımı anne ile kendini kıyas edebilecek düşük zekaya sahip kadınların duyacağı bir sözdür. Haddini yerini değerini bilen kadınlar birer çiçektir. Anne ile kıyas etmeye çalışanlarınsa gübre kadar değeri yok. Ben evlendiğim kadına annen mi ya da baban mı daha değerli yoksa ben mi diye soracak olursam eğer bin kere annem babam demezse dünyanın en şerefsiz insanıdır. Kendi anne babasına vefa göstermeyen bana bir fayda veremez.

Yorumla
  • karaşimşekk0
    karaşimşekk0 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    1 yıl

bakın bir kadının benmi annen mi demesi kadar saçma bir şet yoktur
    sen nasıl bir insana kendisini dogurup buyuten kadınla kendini kıyaslarsın kezza bu eş içinde gecerli sende ilerde anne olacan ve elin kızının senden ustun olmasını istermisin konu sacma bana gore ha kısa cevap istiyorsan yer yuzunde hiç kimse anne babamdan kardeslerimden ustyn olamaz

1
    0 Yorumla
  • MasalKızıEsra
    MasalKızıEsra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 96%
    1 yıl

Anne ve eşin birbirine üstünlük kurması bence doğru bir kıyaslama değil ikisinin de hayatımızdaki yeri farklı anne hayatımızın başından itibaren bizim için her şeyi yapan koruyan büyüten kişiyken eş hayatımızın bir parçası olan sevdiğimiz ve bir ömür birlikte yürümek istediğimiz kişi ikisini karşılaştırmak yerine aradaki dengeyi kurmak çok daha önemli diye düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Kimse kimseden üstün değil, ama kendini bilen kadın ya da erkek sevdiği eşini ikilemde bırakmaz, bu sadece ilişkide kopukluk oluşturur, ne olur sa olsun sonuçta kapi kapandığında esinle sen kalıyorsun, yanliz bu yüzden 3 kişileri asla dahil etmemek lazım, aradaki denge önemli.

1
    0 Yorumla
  • BiricikMinicik
    BiricikMinicik Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Biri birinden üstün olmamalı. Olursa sıkıntı çıkar. Şahsen eşim bana annesinin benden daha üstün olduğunu hissettirirse fena bozulurum. Annesine de benim ondan daha üstün olduğumu hissettirirse bu sefer de o bozulur. İnsanın içinde kalmalı bu gibi şeyler. Hissettirilmemeli.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Mesela benm annem üstün olamazdı. Eşim hem baba hem anneydi bana.
    Annem beni terkedip gitmiş ben kendi imkanlarimla gider kalırdım istemezdi beni evlendim annemle görüşmedim. Gerçi o da istemedi ya beni. Zaman zaman aklıma gelir ağlardım, o da üzülme ben sana hem anne hem baba olurum derdi.
    Normal şartlarda anne üstün derim, ama benim şartlarım normal değil. Sizler anneyi üstün tutun elbet, ama ben değil.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Ikisinin kiyaslanmasi doğru değil… anne başka eş başka … her iki taraf da nerede durması gerektiğini bilmeli bence. Bizde yaşıyoruz bu durumu annem çok pasif karışmaz ama gelin hanım hepimizi parmağında oynatiyor 😒 herseyin fazlası zarar. Anne anlayışlı gelin de saygılı olması lazım..

1
    2 Yorumla
    • Edagamzeözkan
      Edagamzeözkan
      1 yıl

sende görümcesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Edagamzeözkan hem görümce hem gelinim… ben onun gibi kayınvalideye saygısızlık yapmıyorum. Nerede nasıl duracagimi da biliyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Anne ve eşe göre değişir. Anne var eşe kötü davranınca sevinip dövsün sövsün ister böyle anne üstün olamaz. Eş var kocası çalıştığı ve kazandığı tüm gelirini sadece kendi için harcasın ister bu eşte üstün değil. Bir erkek yeri geldiğinde annesini yerine göre eşini sevk ve idare etmeyi bilecek aksi takdirde kadınların arasında ponpon topuna döner.

Bi biri vurur bir diğeri.. Büyüklerimiz boş yere Allahım kadın şerrinden sana sığınırım diye dememiş..

1
    0 Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Kıyaslamak yanlış ama, çünkü birisi annen, seni doğuran, büyütüp, yetiştiren insan anne. Eş ise hayatını yeniden inşa edeceğin insandır. Annenin çoğu zaman emeği daha fazladır, ama istisna anneler hariç.

1
    0 Yorumla
  • Sahtegüz
    Sahtegüz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Annelerimiz çok kiymetlidir ama eşle mukayese edilmemeli. Evlenmeyene sorsan anne der evlenene sorsan eş... insanin evlenince sorumluluğu ve onem sirası da değişir. Bu kıymetin azalması demek değildir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

aile her şeydir…. Anne baban evlenmeden önce herkesten üstündür çünkü ailendir

evlendiğimde ailen eşin olur… eşin herkesten öndedir çünkü ailen odur… eşini el üstünde tutamadığında… “eski” ailene bile yanlış yapmuşsındır…

4
    0 Yorumla
  • BuOlsa
    BuOlsa Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 34%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Degildir aslinda... ama iki taraf öyle düsünmeli... sadece bir taraf yeni kurduğu ailesine öne koyup diğer tsraf ise öncelik Annam derse ipler kopar bi ara...

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Bence bu tür kıyaslar çok yanlış. Anne eş ile kıyaslanamayacak kadar üstündür bence. İnsan ailesine ters düşmemeli çok absürt bir şey olmadıktan sonra.

1
    0 Yorumla
  • Inci_qasimova
    Inci_qasimova Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

anne baba eşten üstündür dogru ama bu benim icin boyle degil ben anne baba sevgisi gormedim yanlız şiddet gördüm ben sevgiyi sevdigim adamdan gordum benim icin ilk sırada kocam baskasi degil

1
    0 Yorumla
  • guapomorena
    guapomorena Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Eşim , hayat arkadaşım, yoldaşım.

Bunu bilip bu incelikle yaklaşarak gereken değeri verirken kıyas yapmam, dengeleri gözetirim.

Eşimde dahil hiç kimseyi de annemden üstün tutmam.

1
    0 Yorumla
  • Tempæst
    Tempæst Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 703 cevap paylaştı.

Anne yeri ayrı eşimin yeri ayrı olacak ikisini birbiriyle kıyaslayamam
    İkisini de birbirinden çok değer veririm

Eş olursa diye geçerli olmazsa only mother 😂

1
    0 Yorumla
  • Rami3545
    Rami3545 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Herkesin yeri ayrıdır.. birinin diğerinden üstünlüğü söz konusu olamaz.. kadınların hepsi değerlidir.. birini üstün tutmak diğerine büyük saygısızlıktır!!!

1
    0 Yorumla
  • Maisie
    Maisie Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Üstün olarak düşünülebilir ama aslında yanlıştır. Sonuçta eşinlede bi hayat kuruyosun aynı evi paylaşıyosun hayat arkadaşı oluyosun artık herşeyin dengede tutulması iyidir.

1
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

İkisininde yeri ayrı. Eş anneye dönüşürse tutku biter anne eşe dönüşürse kavga başlar. Dikkat etmek lazım.

1
    0 Yorumla
  • MassiiveStrokee
    MassiiveStrokee Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

Elbette üstündür arabada yan koltukta her zaman anne oturur, zaten kendini anneden üstün gören gelinden de bir cacık olmaz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Hep sevgililerimede derdim annem önemli ama esim olarak sen bana güvenip evleniyosun sen onemlsiin diye ama hepside beni yari yolda birakti ihanet etti aldatti ama anneler asla evlatlarina ihanet etmez o yuzden artik anneciyim

1
    0 Yorumla
  • viskiiçermiyiz
    viskiiçermiyiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Anne en üst rütbelidir ulalışmaz mertebede eş ise bölük komutanıdır baba bölük astsubayı kardeş onbaşı bu böyle devam eder 😅😅

1
    0 Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

İkisini de çok sevip bir diğerine bunu eşit göstermek gerek anne bir tane tabiki ama bunu eşe hissettirmek üzücü bir durum olur

1
    0 Yorumla
  • __MütefekkirSeyyah
    __MütefekkirSeyyah Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 826 cevap paylaştı.

9 ay karnında taşıyan, yıllarca seni büyüten biri, dünya üzerinde kimseyle kıyaslanamaz.. Kimse kusura bakmasın..

#Vesselam

1
    0 Yorumla
  • Kaan-Bey
    Kaan-Bey Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Evet üstündür ama eş Allahın emanetidir olmalıdır. Saygı ıle yürüyecek bu kadar basit. İki tarafında bırbırıne müdahalesıne ızın verılmemelı.

1
    0 Yorumla
  • -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ
    -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Annem der evlendigin kadını daha çok sev ama bence yerleri tamamen farklı emeği ödenmeyecek ilk kişi annedir

1
    0 Yorumla
  • Mr_Potter
    Mr_Potter Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 97%
    1 yıl

Iki taraf da aynı ölçüde olmalı. Çocuk varsa eğer kalibre eş ve çocuklara doğru biraz kayabilir.

1
    0 Yorumla
  • Kriptolog
    Kriptolog Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 101%
    1 yıl

Hayır
    Hepsinin yeri ayrı

Ama ben aile olmuşum. O yüzden bu şekilde kıyas yaparak arada bırakılmak istemem.

1
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 948 cevap paylaştı.

Anne eş kıyaslaması yanlış geliyor bana anne eşten üstün tutulmamalı

2
    0 Yorumla
  • wouldliketobeLulu
    wouldliketobeLulu Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Kimse kimseden üstün değildir. Sadece durumlara göre önem sıralaması değişir 🤷🏻‍♀️

2
    0 Yorumla
  • Ayşenur_beauty
    Ayşenur_beauty Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

elbette anne eşten üstündür eş bulunur anne bulunmaz

2
    0 Yorumla
  • Grbryrb
    Grbryrb Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 92%
    1 yıl

Şöyle soyliyim ne anne eşten üstündür ne de eş anneden. Anne annedir eş işe eş. Bu kadar

2
    0 Yorumla
  • AhmetHasanCan
    AhmetHasanCan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl

Peki bu soruyu neden sadece erkeklerin cevaplaması gerekli gibi düşünüyoruz?

Hanımlara soralım, evli hanımlara. Anneniz mi daha değerli yoksa kocanız mı?

Efendim, duyamadım?

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Beyefendi ne diyorsunuz Allah aşkına 🙄ben soruyu sadece erkeklere mi açtım ya da detayda sadece erkekler soruma cevap versin mi dedim. EFENDİM DUYAMADIM!!!🙄

Yorumla
    • AhmetHasanCan
      AhmetHasanCan
      1 yıl

Sizin özelinizde demedim hanımefendi, yanlış anlama için özür dilerim.

"neden sadece erkeklerin cevaplaması gerekli gibi düşünüyoruz?" diye geneleldim, hani genelde hep kadınlar ile kaynanalar arasında problm oplur ya.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yanlış anlaşılma oldu o zaman sorun yok çünkü ben genele sordum.

Yorumla
  • Gulso2860
    Gulso2860 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 96%
    1 yıl

Anne bulunmaz eş bulunur Anne gidince oluşan boşlugu kimse dolduramaz. Eşin yeri ayrı bir yerde

1
    0 Yorumla
  • zekikızzz_
    zekikızzz_ Takip Et
    Bilge Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Sağlıklı bı evlilik istiyorsanız erkekler için hayır kadınlar için evet

1
    0 Yorumla
  • Asil-Bey
    Asil-Bey Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Kimse kimseden üstün değildir ikisinin de yeri ayrıdır kıyas dahil edilemez

1
    1 Yorumla
    • Asil-Bey
      Asil-Bey
      1 yıl

*dahi

Yorumla
  • 1İnciTanesi
    1İnciTanesi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Eşine benden daha çok değer ver diyen anne herkesten üstündür ve baş tacıdır

1
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Bence üstündür, cennet annelerin ayakları altındadır.

1
    0 Yorumla
  • ZorundamıyımEfsane
    ZorundamıyımEfsane Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

İkisi de birbirinden üstün değildir. İkisi de eşittir. İkisinin de yeri ayrıdır.

1
    0 Yorumla
  • güℓ_кяαℓiçeѕi
    güℓ_кяαℓiçeѕi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Tabiki. Eş her zaman bulunur ama anne asla.

1
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.

İkisinin yeri ayrıdır ama eşle ortak yaşam kurarsın hayatının merkezine alırsın eşini.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Eşinin annesine saygı duymak gerekir onu o büyüttü dünyaya getirdi fakat eşinin de seni ön planda tutması önemlidir çünkü artık çekirdek aile oluştu ve aileler özel hayata müdahale etmemelidir.

1
    0 Yorumla
  • Bi_Sus
    Bi_Sus Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı.

Ne eş umurumda ne anne ben sadece kendimi seviyorum

1
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Tabii ki üstündür durum ve öneme göre , anne anneliğin yaptı ise.

1
    0 Yorumla
  • Hakkınınhakkından
    Hakkınınhakkından Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl

Evet üstüdür eş destektir, anne o desteğin temelidir

1
    0 Yorumla
  • Sözlerin_prensesi
    Sözlerin_prensesi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Üstünlük şu zamanın insanında söz konusu bile dahi olamaz

1
    0 Yorumla
  • Koikebabı
    Koikebabı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 76 , eic 100%
    1 yıl

Kimse kimseden üstün değildir bu çabaya giren üstünlük mücadelesinde aşağı düşer.

1
    0 Yorumla
  • Dearhead
    Dearhead Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Aslında ikisinin'de birbirinden pek bir üstünlüğü yoktur

1
    0 Yorumla
  • LYCANvsWAMPIRE
    LYCANvsWAMPIRE Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl

Hayır aşırı saçma anne kim lan eşim dururken ama eşim yok bekarım

1
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Aslında üstünlük diye bişey yok. İkisimde eşittir. ama bizde eşim

1
    0 Yorumla
  • вeyeғendi
    вeyeғendi Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Annenin yeri ayrıdır eşin yeri ayrı onun için ikisi arasında üstünlük mukayesesi yapılamaz.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Annesinden boşanamayan erkeklerle evlenip hayatı kendinize zehir etmeyin, böyle diyen annesinin dizinin dibinde yaşamaya devam etsin evlenmesin kimseyle

1
    0 Yorumla
  • gecenin_kralicesii
    gecenin_kralicesii Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

İkisinin yeri ayrıdır ama evlendikten sonra eşe daha da değer verilmesi gerek

1
    0 Yorumla
  • AtaTorunu
    AtaTorunu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

@merkurlukedi Daha iyi cevap vereceğini düşünüyorum. Hemen hemen hemfikiriz.

1
    0 Yorumla
  • relax_mode_is_on
    relax_mode_is_on Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

asla aralarında ast üst ilişkisi yoktur. annenin yeri ayrı eşin yeri ayrıdır.

1
    0 Yorumla
  • ayseekc
    ayseekc Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19
    1 yıl

Bence annesini de eşini de aynı ölçüde sevmeli anne bir tık daha önde olabilir onu doğuran annesi ama eşide ona soyunu devam ettirecek çocuklarını veren kişi aynı ölçüde ya ben kaynanasını ya da gelini kiskananlari anlamıyorum saçmalık.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kimse kusura bakmasın
    Annemin yerini tutamaz olamaz böyle bir şey
    Üstü olarak düşünmem ama daha çok değer veririm anneme

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    Mentor Yaş: 41
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı.

Kimse birbirinden üstün değildir , biri seni dünyaya getiren bu günlere getiren Anne , Diğeri ise senin çocuklarının annesi.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Anne başka eş başka ikisini kıyasla yan biri evlenmesin

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Anne eşten üstün müdür?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kendini ailedeki diğer bireylerden üstün gören anne? 5 cevap verildi
Kadın kac yasinda anne olmalı? 6 cevap verildi
Bir insanın annesi mi önce gelir,yoksa eşimi ? 44 cevap verildi
Kayınvalideye “anne” denilmeli mi? 75 cevap verildi
Yeğenlerine kendi çocuklarından daha çok değer veren anne? 4 cevap verildi
Üvey anne ilgisi? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kimler bugün sabahlayacak, neler yapıyorsunuz?
  • Yazık olan neydi, geçen yıllar mı yoksa heba ettiğimiz gençliğimiz mi?
  • Kibar erkek var mıdır?
  • Tehdit ediliyorum ne yapmam lazım?
  • Bu zamana kadar kaç tane sevgilin oldu?
  • Sizin için çıkıp gelenle, dönüp dolaşıp gelen bir olur mu hiç?
  • Türk kültüründe kırmızı kuşağın çok güzel bir anlamı varken, neden bir yalanın peşinden giderek kendi kültürünüzden nefret ettiniz?
  • Takıntılı tarafınız var mı?
  • Nöğğrünüz millet off ya sıcak Su torbami bulamıyorum hiç iyi değilim ben karnım ağrıyoorr siz nasılsınız?
  • Topuklu ayakkabı en çok kaç numara ayaklara yakışır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨