Eşimle tartıştım evi terk etti hep ailesini tutuyor çok sinirliyim haklımıyım?

Eşimle 3 4 aydır ev almayı düsünüyorduk. Eşim memleketine gitti 2 ay önce gezmeye biraz da kaldı. Eşim orada ailesiyle konuştu ev almayı düsünüyoruz diye sizde yardım edersiniz gibisine. Hatta memleketinde gelmeden ev baktı bir kaç yere beğenmedi. Sonra benim memleketime geldi çalıstığı yere. Geldikten 1 ay sonra ailesi biz ev alıcaz ev bakıyoruz dedi. Bende simdi kocamla bunun yüzünden tartıstım. Dedim ki ara söyle biz alıcaz diye. İlk basta biz alacaktık hani yardım da edeceklerdi niye hemen kendilerini ön plana koydular. Ara söyle dedim biraz da bize yardım etsinler. Oda diyor alsınlar kendilerine bizden artık ses çıkmayınca babamda dedi ki siz almayacaksanız biz alıcaz falan. Simdi istesem onlara para kalmayacak istemeyem dedi. Biz sonra alırız dedi denkleştiremiyoruz diye. Resmen biz alacakken neden kendilerini kattılar? Bize para vermemek için mi sizce? Eşimde arayıp istemiyor biraz yardım etsinler diye. Zaten altınlarımı satacaktım ve kredi de çekecektik. Birazda onlar versin diyordum ama yok diyor onlarda yoktur kendilerine alacaklar. Ben burdü art niyet aradım. Ben ev alacakken vermemek için yapmış olabilirler mi? Eşimlede tartıştım. Kendi evleride var boşta merkezde

Eşimle tartıştım evi terk etti hep ailesini tutuyor çok sinirliyim haklımıyım?