Çok tuvaletiniz geldi yapacak hiç bir yer yok. Ne yaparsınız?
Oraya salar mısınız?
Oraya salar mısınız?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben şöyle bir özet geçeyim o zaman.
Askerliğini doğuda yapanlar KTM'yi (tüyleriniz diken diken oldu dimi :) iyi bilirler. KTM kabul toplama merkezidir ve doğuya giden askerleri orada toplayıp birliklerine dağıtırlar.
Gelelim mevzuya. ben parça parça KTM de 1 ay kaldım ve çok defa suların kesik ve tuvaletlerin tıkandığı ve iptal olduğu zamana denk geldim. Biraz iğrenç olacak ama tuvaletler pislik içindeydi ve tuvaletin içi dışı heryeri dışkıydı. Buldukları yere yapmışlar.
Haliyle oraya girmek mümkün değil. Hadi küçük tuvaleti çayıra çimene salarsınız fakat büyük tuvalet ne olacak.
İnanırmısınız bir çok asker tuvalet ihtiyacının gelmemesi için yemek yemiyorlardı. Su yok tuvalette yok haliyle ben 1 hafta sabredip teskeremi alıp çıktığımda ilk yaptığım şey hava alanının tuvaletine gitmek oldu.
Okurken iğrendiniz ya da güldünüz fakat şu dakika da bile hala bunlar yaşanıyor o KTM lerde. Sizin düğün le dernekle yolladığınız adamlar orada zıçmaktan bile mahrum bırakılıyorlar. Nazi kampından farksız ve günde 3 sefer içtima alınıyor ve bu içtimalar kışın bu soğuğunda dışarıda o kadar adamı saymayı beceremediklerinden ben 3 saat dışarda kaldığımı biliyorum. Hemde uykunun geldiği akşamın 10 unda başlayıp gece 1 e doğru bitti.
Nerden nereye geldim ama fırsatını bulmuşken yazmak istedim..
Allah yardımcıları olsun
Amin, kesinlikle artık birilerinin el atması lazım bu duruma, insanlık dışı bir durum özellikle askerlerimize yapılıyor olması daha bir trajik.
Eig için teşekkürler...
hayatımda bu kadar soğuk kanlı bir hayvan görmedim gfhfg :D
içimde özütürüm sonra tam gidiyor gibi olduğunda mesanem patlamış olur zaten kanıma karışır kendi çişimde zehirlenerek ölürüm. demek ki neymiş çiş yapmak önemliymiş.
Çok doğru bir tespit 😉
Bunun ne demk olduğunu çok iyi biliyorum. Karın ağrısı, şişen göbek Felaket bir durum. Bizzat yaşadım ve tuttum ama o gün bana zehir olmuştu
Off felaket.. Zor tuttum. .
Cevap
17Cevap
elbet bır camı bulurum :) burası turkıye her yerde camı var
bulunduğum yere bağlı :DD ama bayağı tutucuyumdur :DD
Böyle bir soruyu cidden merak ettin mi?
Evet
bir insan niye böyle bir soru sorar ya
Merak ettim
Elbet bir yer vardir :) bulur oraua salariz
bu soruyu şu fotoğraftaki cici kızmı soruyo...
kıvranırımda yine yapmam :D
yok salmam tuvalet bulur oraya yaparım
Salmam tabiiki iğrençleşmenin lüzumu yok :D
Salıveririm paçadan aşağı gider.
zor bire soru :D sen ne yaptın kacırdın mı yoksa?
Tuttum son anda :D
haha cok tehlıkelı bır durum... ıyı anı bır hareket yapmamıssın yoksa artık pacalardan salınırdı :D
Uskudardayim sayilir mi?
çişim geldiyse çöydürürüm boş bulduğum yere.
bikere gece yarisi kadin onumde sokakta yapti
Senin sorucam başka sorun yok mu :)
Kobra mı bu ne salıyoz :D
Etrafta şişe ararım
Sizin kolay tabi
saçma bir soru
Alakasız bir görüş. Ben merak ettim. Cevap verirsin ya da vermezsin
Küçük mu büyük mu :)
evet koyutu köşeye
çıkarır sallarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar