Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Valla kimse kusura bakmayacak kimsenin pisliğini temizlemek zorunda değilim. Aşırı pis ise zaten girmem. Diyelim altarnatif kalmadı klozeti iyice siler üzerini iyice tuvalet kağıdı ile kaplar sifonu çeker işim bitince sifonu çeker tuvalet kağıdını atarım o kadar. Onun haricinde kim ne zannedersen zannetsin umurumda değil.
Anladığım kadarı ile iş yeri tuvaleti. İş yerlerinde tek kabin olmaz ki en az iki tane oluyor. O zaman ötekine gireceksin. O dolu ise bekleyeceksin çıkana bu pis o yüzden bunu bekledim diyeceksin.
Çok pisse girmem. Diğer alternatiflere bakarım. Ve eğer o da aynıysa ve çok zordaysam sıkışmışsam o zaman kullanırım. Ama kağıt kopartıp silerim oturöa yerini. Sonra da büyükçe bir kağıt kopartır sererim tuvalete. Ve üzerine de tam oturmamaya çalışırım.
hastanede çalışıyorum, bölümümde şuanlık 15 kişi var, bunların 9'u erkek, 9 kişiyede lâf sokarım, ulu orta lâfımı esirgemem, hakarette ederim... tekrarlanıyorsa bu işin arkasına cidden düşerim, her girip çıkanı kontrol ederim
Ben çok uzun yıllar aynı şirkette çalıştığım için kim pis kim temiz biliyoruz. Pislendiği zaman da kimin yaptığını anlıyoruz ki genelde bu olay stajer gelmeye başlayınca oluyor. Birde oturup onlara tuvalet eğitimi veriyoruz. Yapılabilecek bişi yok.
Mecbur kalınca tabi ki umumi tuvaletleri kullanıyorum ama o zaman da mumkünse bir kafeye giderim hem temiz bir tuvalet hemde bir kahve molası olur. ☺ ama gerçekten girememeye çalışıyorum..
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Pis tuvaleti, benden sonra girecek olan benim yaptığımı sanmasın diye temizleyerek çıkmak çok zoruma gidiyor. Siz ne yapıyorsunuz?
En İyi Cevaplar