Aile & Toplum Çişiniz geldi ve wc yok yakinda ne yaparsınız başınıza geldi mi? Eceben24 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tutamayıp kaçırdınız oldu mu büyükken Güncellemeler1 yıl Güncel anıları anlatın bakalım kimlerin başına geldi Güncellemeler1 yıl Güncel Çişiniz geldi ve wc yok yakinda ne yaparsınız başınıza geldi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
babacimdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı. Onu da ayarla artık. Hiç bir yer bulamadım dersen camilerin tuvaleti var. 0 1 Yorumla Eceben24 1 yıl Ayalanmaıyor iste Yorumla
Alidavras424516 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Lisedeyken yarı yolda salmıştım Allah'tan hava yapmurluydu da anlaşılmadı pek 😀 0 37 Yorumla Eceben24 1 yıl Donuna mı Yorumla Alidavras424516 1 yıl Heee sap bacaktan indi gitti 😀😀 Yorumla Eceben24 1 yıl Oha çok mu geldi tutamadın mi 😅 Yorumla Alidavras424516 1 yıl Eve gidiyordum okul çıkışı önce biraz koştum baktım olmuyor tenha bi sokakta yürürken sıcak sıcak işedim ne güzeldi ne 😀😀😀 Yorumla Eceben24 1 yıl Sıcak sıcak gidiyor demi hoşuna mı gitti 😂 evdekiler ne dedi Yorumla Alidavras424516 1 yıl Dedim ya hava yağmurluydu dedim suya girdim falan 😀 Yorumla Eceben24 1 yıl İyi yirtmissin ama bu donuna ettiğin gerçeğini değiştirmez kıyamam ya tutamamis 😂 Yorumla Alidavras424516 1 yıl Valla ettim napayım kızım akan kan damarda durmaz diye söz var ya o hesap gelen çiş bi şekilde akacaktı 😀😀 Yorumla Eceben24 1 yıl Eve çok mesafe var mıydı bir dahakine çişini yapar yola çıkarsın 😁 Yorumla Alidavras424516 1 yıl Hahah 14 sene öncesi bu olay artık yapmam altıma 😀😀 Yorumla Eceben24 1 yıl İnşallah yapmazsın herhalde 😁 Yorumla Alidavras424516 1 yıl Yaparsam ilk sana vercem müjdeyi 😀😀 Yorumla Eceben24 1 yıl Tamam bekliyorum yapınca 😂😂 Yorumla Alidavras424516 1 yıl Bir 30 sene beklersin artık 😀 Yorumla Eceben24 1 yıl Hiç belli o. maz vallahi Yorumla Alidavras424516 1 yıl Heee belki on gün sonra yaparsın diyorsun yani 😀😀Yapmamı mı istiyorsın kızım 😀😀 Yorumla Eceben24 1 yıl Bilmiyorum insanın. Başına ne gelir bilemeyiz 😂😂 Yorumla Alidavras424516 1 yıl Yaparsam direk senden bilirim bak söyleme öyle 😀 Yorumla Eceben24 1 yıl AA ben ne yaptım. Ya tut çişini sende 😄 Yorumla Alidavras424516 1 yıl Bak ya böyle insanın karşısında bardaktan diğer bardağa döküp çişşşş dersin ya heh işte tam olarak onu yapıyorsun bi de naptım diyorsun 😀😀😀😀 Yorumla Eceben24 1 yıl Çiş çiş çiş tam olarak öyle 😂😂 ablamı bekliyorum 20 dedirten çıkmasını banyodan Yorumla Alidavras424516 1 yıl Altına işersin inş 😀😀😀 hahahhaha hadi güzek haberle gel 😀 Yorumla Alidavras424516 1 yıl Kanka nerdesin ya yaptın mı yoksa 😀😀 utancından mı yazmıyorn Yorumla Eceben24 1 yıl Hayır ya bekliyorum da sonu kötü olacak galiba Yorumla Alidavras424516 1 yıl Benim için iyi olacak yani oh ne güzel ne güzel 😀😀 dur anlama haber uçuruyorum 20 dk daha kalsın 😀😀😀 Yorumla Eceben24 1 yıl Dayanamam 20 dk çıkmıyor pislik ya Yorumla Alidavras424516 1 yıl Hahahhaha bana laf atardın he sen ohhhh canıma deysin 😀😀😀 çişşşş çişşşl Yorumla Eceben24 1 yıl Ya deme ederim valla bak of hadi abla ya Yorumla Alidavras424516 1 yıl Hahaha et et de azıcık güleyim 😀😀 benimki sağdan aktı seninki soldan gider kesin 😀😀 kanka gülmekten ölüyorum yaa Yorumla Alidavras424516 1 yıl Mesaj atsana bana takip ettim seni az gülelim ya iyi oldu Yorumla Eceben24 1 yıl Kaçıyor insani. Duası bu kadar mı tutar be Yorumla Alidavras424516 1 yıl Kalbim temiz kızım benim 😀😀 bi damla da aksa benim için altına yapmış sayılırsın 😀😀 Yorumla Eceben24 1 yıl Keşke 1 damla olsa komple gitti valla eşofmanım gitti aktı pacamdan nasıl bir şey bu ya sıcak sıcak fırtına hep senin yüzünden Yorumla Alidavras424516 1 yıl Hahahhaha harbi mi yya gülme komşuna gelir başına demişler ben bişi yapmadım 😀😀😀 ama ne güzel oluyor demi 😀 Yorumla Eceben24 1 yıl Ben bu kaçar hızlı geri dönüş görmedim hala çıkmıyor tutamadım ki kendi gitti çorabım bile gitti oha ya sıcak sıcak güzeldi ama şu an soğuk ve ıslak ablamı bekliyorum Yorumla Alidavras424516 1 yıl Mesaj at mesajjj 😀😀 Yorumla Eceben24 1 yıl Ablama da yapacam çıksın da Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bı keresinde otobüste yapmıştım uzun yolculuk tü yanımda da erkek vardı ya tutamadım salı vermiştim adam gördü gülmüştü 1 11 Yorumla SerttttCooooll 1 yıl Azdığından olabilir mi. Yorumla Eceben24 1 yıl Nasıl oldu koltukta mi kaç yaşında Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Koltukta evet yaşım 17,18 flndi Yorumla Eceben24 1 yıl O kadar mı çok gelmişti sonra ne oldu pantolon dan çok mu belli oldu Yorumla SerttttCooooll 1 yıl Benim azdığımda çok işeyesim geliyo sizin de öyle oluyo mı kızlar. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tayt giymiştim pek belli olmadı Yorumla Eceben24 1 yıl O zaman görmemiştir kimse adam nasıl fark etti yerlere mi aktı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yav ne soru sordun Yorumla Eceben24 1 yıl Şaşırdım otobüste tutamana ya altına yapamana 18 yaşında Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok sıkışinca sende yaparsın patlasın mi icimde Yorumla Eceben24 1 yıl Az önce ablam sayesinde anladım patlamaya izin vermeden kaçıyor zaten simdi anladım seni Yorumla
Çapkınkurt34 Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. İlk tenha yere boşaltırım 1 0 Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 952 cevap paylaştı. Kimselerin olmadığı yerler arar oraya yapardım 0 0 Yorumla
RichieRich34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Rüzgara karşı olmayan heryerde çıkartır yaparım 😂 0 0 Yorumla
h8h899hh89 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl altıma işerim 0 1 Yorumla Eceben24 1 yıl Yaptin mi hiç😁 Yorumla
Eliifinizz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Boş bı arazi tarlaya giderim 0 3 Yorumla Eceben24 1 yıl Hiç yetisemedigin oldu mu ya da gördüğün oldu mu Yorumla Eliifinizz 1 yıl Yok Yorumla Eceben24 1 yıl İyi o zaman salmaktsan sa sonuna kadar tutacak ya da son çare Bi köşeye 😁 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı. Çıkarırım işerim 0 0 Yorumla
arda75435 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Geldi 0 2 Yorumla Eceben24 1 yıl Nasıl oldu Yorumla arda75435 1 yıl Anltym yz bna Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Onu da ayarla artık. Hiç bir yer bulamadım dersen camilerin tuvaleti var.
Ayalanmaıyor iste
Lisedeyken yarı yolda salmıştım Allah'tan hava yapmurluydu da anlaşılmadı pek 😀
Donuna mı
Heee sap bacaktan indi gitti 😀😀
Oha çok mu geldi tutamadın mi 😅
Eve gidiyordum okul çıkışı önce biraz koştum baktım olmuyor tenha bi sokakta yürürken sıcak sıcak işedim ne güzeldi ne 😀😀😀
Sıcak sıcak gidiyor demi hoşuna mı gitti 😂 evdekiler ne dedi
Dedim ya hava yağmurluydu dedim suya girdim falan 😀
İyi yirtmissin ama bu donuna ettiğin gerçeğini değiştirmez kıyamam ya tutamamis 😂
Valla ettim napayım kızım akan kan damarda durmaz diye söz var ya o hesap gelen çiş bi şekilde akacaktı 😀😀
Eve çok mesafe var mıydı bir dahakine çişini yapar yola çıkarsın 😁
Hahah 14 sene öncesi bu olay artık yapmam altıma 😀😀
İnşallah yapmazsın herhalde 😁
Yaparsam ilk sana vercem müjdeyi 😀😀
Tamam bekliyorum yapınca 😂😂
Bir 30 sene beklersin artık 😀
Hiç belli o. maz vallahi
Heee belki on gün sonra yaparsın diyorsun yani 😀😀
Yapmamı mı istiyorsın kızım 😀😀
Bilmiyorum insanın. Başına ne gelir bilemeyiz 😂😂
Yaparsam direk senden bilirim bak söyleme öyle 😀
AA ben ne yaptım. Ya tut çişini sende 😄
Bak ya böyle insanın karşısında bardaktan diğer bardağa döküp çişşşş dersin ya heh işte tam olarak onu yapıyorsun bi de naptım diyorsun 😀😀😀😀
Çiş çiş çiş tam olarak öyle 😂😂 ablamı bekliyorum 20 dedirten çıkmasını banyodan
Altına işersin inş 😀😀😀 hahahhaha hadi güzek haberle gel 😀
Kanka nerdesin ya yaptın mı yoksa 😀😀 utancından mı yazmıyorn
Hayır ya bekliyorum da sonu kötü olacak galiba
Benim için iyi olacak yani oh ne güzel ne güzel 😀😀 dur anlama haber uçuruyorum 20 dk daha kalsın 😀😀😀
Dayanamam 20 dk çıkmıyor pislik ya
Hahahhaha bana laf atardın he sen ohhhh canıma deysin 😀😀😀 çişşşş çişşşl
Ya deme ederim valla bak of hadi abla ya
Hahaha et et de azıcık güleyim 😀😀 benimki sağdan aktı seninki soldan gider kesin 😀😀 kanka gülmekten ölüyorum yaa
Mesaj atsana bana takip ettim seni az gülelim ya iyi oldu
Kaçıyor insani. Duası bu kadar mı tutar be
Kalbim temiz kızım benim 😀😀 bi damla da aksa benim için altına yapmış sayılırsın 😀😀
Keşke 1 damla olsa komple gitti valla eşofmanım gitti aktı pacamdan nasıl bir şey bu ya sıcak sıcak fırtına hep senin yüzünden
Hahahhaha harbi mi yya gülme komşuna gelir başına demişler ben bişi yapmadım 😀😀😀 ama ne güzel oluyor demi 😀
Ben bu kaçar hızlı geri dönüş görmedim hala çıkmıyor tutamadım ki kendi gitti çorabım bile gitti oha ya sıcak sıcak güzeldi ama şu an soğuk ve ıslak ablamı bekliyorum
Mesaj at mesajjj 😀😀
Ablama da yapacam çıksın da
Bı keresinde otobüste yapmıştım uzun yolculuk tü yanımda da erkek vardı ya tutamadım salı vermiştim adam gördü gülmüştü
Azdığından olabilir mi.
Nasıl oldu koltukta mi kaç yaşında
Koltukta evet yaşım 17,18 flndi
O kadar mı çok gelmişti sonra ne oldu pantolon dan çok mu belli oldu
Benim azdığımda çok işeyesim geliyo sizin de öyle oluyo mı kızlar.
Tayt giymiştim pek belli olmadı
O zaman görmemiştir kimse adam nasıl fark etti yerlere mi aktı
Yav ne soru sordun
Şaşırdım otobüste tutamana ya altına yapamana 18 yaşında
Çok sıkışinca sende yaparsın patlasın mi icimde
Az önce ablam sayesinde anladım patlamaya izin vermeden kaçıyor zaten simdi anladım seni
İlk tenha yere boşaltırım
Kimselerin olmadığı yerler arar oraya yapardım
Rüzgara karşı olmayan heryerde çıkartır yaparım 😂
İndirdim donu kenara gittim isedim
Erkekler için çok sorun olmuyor
altıma işerim
Yaptin mi hiç😁
Boş bı arazi tarlaya giderim
Hiç yetisemedigin oldu mu ya da gördüğün oldu mu
Yok
İyi o zaman salmaktsan sa sonuna kadar tutacak ya da son çare Bi köşeye 😁
Kimse yoksa salarım