Markette çalışan biri?

Herkese hayırlı akşamlar. Nasılsınız :) Ben yeniyim ve size şu 3 hafta içinde neler yaşadığımı anlatacağım. Kimselere anlatamıyorum fikir de alamıyorum ama birilerine yazmam gerekiyor ve bu yolu buldum🤣

Evliyim ama öyle mutlu bir evliliğim yok 30 yaşındayım 2 küçük oğlum var.
Eşim benle hiç ilgilenmez ilgi sevgi göstermez böyle hep kaba kötü davranır şimdiye kadar ben hep düzelir diye bekledim son 2 senedir daha da aramız kötüye gidiyor boşanma konuları geliyor sürekli neyse bu ayrı bir konu😩

bundan 3 hafta önce her zaman gittiğim bir markete gittim her zaman gittiğim evimin yolu üzerinde bir market. Bu arada ben yurtdışında yaşıyorum. Ve markette küçük oğlumla gittim öyle Türkçe konuştum markette telefonda oraya da yeni çalışan biri yeni başlamış kasada beni duymuş oda bana Türkçe konuştu poşet ister misiniz vs.. oda evli bu arada. Yüzüğü var.

O günden sonra her gittiğimde bana bakıp gülüyor merhaba diyip nasılsınız falan diye soruyor hatta ben günde 3 kere gittiğim de oluyor annem hasta ona da ben bakıyorum git gel yapıyorum eksikler vs. Bir hafta boyunca full günde 3 kere görüyordum bir sabah gittim ama o yoktu öğlen gittiğimde bana bu gün gelmediniz dedi bende dedim geldim aslında ama siz yoktunuz vs. Yani böyle tek başına olduğu zaman hep sorular soruyor işte bir kere annemle gittim tekrar başka bir gün anneniz mi dedi sonra işte böyle gözlerini ayırmıyor hep bakıp gülüyor gülümsüyor. Bir kere markete doğru yürüyordum oda mal falan taşıyordu karşılaştık markete birlikte yürüdük işte dedim bende annem hasta o gün farkettiniz dimi dedim oda evet farkettim dedi dedim işte onun istekleri falan bir şeyler alacağım dedim hem bizim eve hemde onlara ben yetişmeye çalışıyorum falan demiştim oda peki siz nerde oturuyorsunuz dedi falan bende yakınlarda dedim. Dün de gittim sabah işte tekrar sordu siz annenizden ayrı yaşıyordunuz dimi dedi bende evet dedim ama git gel yapıyorum her gün çünkü hasta yalnız yapamıyor dedim oda evet evet görüyorum dedi sizi gerçekten sürekli dedi bende aynen abim var ama bir erkek ne kadar yardım edebilir dedim yengem var ama pek yardım etmiyor dedim oda aslında en iyisini yapıyorsunuz bu iyilikler karşınıza çıkacak bir gün dedi bende gülümsedim o da birden eşiniz kızmıyor mu dedi bende eh yani kızıyor dedim ama mecburum annem hasta dedim oda eşiniz aslında ne kadar şanslı olduğunu bilmiyor falan dedi bana.. orada hiç bir şey diyemedim acaba neden böyle bir şey söyledi sadece gülümsedim aldıklarımı ödedim hayırlı günler dedim gittim. Sizce siz neler düşünüyorsunuz?

Markette çalışan biri?