Markette çalışan var mı?

Ben 1.5 yıldır çalışıyorum hiç adaletli bir ortamda değildim şimdi yeni yeni kiymetim nilinmeye başlandı neyse kaç tane manyak müşteri beni şikayet etti müdürlerim beni dinlemedi bile beni hep cezalandırdılar geçenlerde başka bir çalışan kavga etti müşteriyle ama çok şiddetli bir kavga ve yinede müdürler onun yanında durdu sırf babası aynı sirkette çalışıyor diye ben 1.5 yıl içerisinde stresten hasta oldum bana sağlığımı borçlular mesela bir tane müşteriyi anlatayım lavabodan geldim kasa birazcık kalabalıktı daha kasaya gelir gelmez 3 tane inşaat işçisi gelelim mi dedi bende buyrun gelin dedim o an geldiler ve bana gelme der gibi baktın şu surata bak hamile kadın görse doğurur seni bu tiple nasıl kasaya oturttular midem bulandı faln dedi bende pardon dedim bir şey demedim para üstünü koydum kasaya bana parayı tam ver dedi bende vermedim hem onca terbiyesizlik yapicak hemde para üstünü tam istiycek müdürün nerede senin dedi gitti şikayet etti merkezdeki müdürlerime de şikayet etti ama beni dinlemediler bile siz olsanız ne yapardınız

Güncellemeler
1 yıl
Allah aşkına okuma özürlüleri yazmasın soruma
Markette çalışan var mı?