İş başvurusu yaptım. Bu pazar görüşmeye çağırdılar. Sizce çalışma şartları nasıl? Ücret falan...
Cevabın nedir?
bir zamanlar bende yapmiştim... demelerine göre 1 saat yemek molasi var... ama işe yeni girdiğin için... sürekli kasadas duruyorsun... yemek parasi yok. magazalarin kendi mutfaklari var. 3*5 kişi toplaniyorsunuz magazadan yiyecek birşeyler aliyorsunuz atiyorum hazir corba makarna vb. pişirip yiyorsunuz... yemege diye gittin hazir bir arkadas pişirdi.. yedin 20 dk. o ara zaten kasa doluyor ve falanca hanim falaca bey. kasaya bir destek atin. diyor kasaya geciyorsunuz kalan 40 dk boşsa gidiyor. maas konusuna gelince 1000 tl gibi bir maasi var aylik 300 tl yemek yesen 700 tl eline gecer. onu da gectim. calişma saatleri. sabah 09 -09,30 gibi magazaya giriş yapyiorsun. birde aylik 180 - 190 saatti sanirim calişma saat süreleri var ama kosul böyle. magaza müdürünün istediği saate göre işe gidiyorsun. shiftleri cok sacma... müdür shifti yapyior. yogun günler diyelim seni 10-12 saat caliştiriyor.. yogun olmayan günler 4 saat- 3 saat caliştirip cikartiyor.. izin haftada 1 gün. 700 tl maas yetecek güzel diyorsan buyur gir. magaza sorumlulari maasida 1500 tl gibi birşey...
20 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yıldört sene markkete çalıştım A101 makro ve beğendikte en iyi iki market var çalışma şartları içinde Migros ve bim ondan sonrada beğendik gelir bence ama market işi hertürlü sevimsiz bir iş yapacak bişey yok
11 Yorumla- +1 yıl
eyvallah:;)
Bimde çalışıyordum ve taciz sonucu isten ayrılmak zorunda kaldım bide iftira attıgımı öne sürdüler bimde nekadar yükseksen okadar iyisin kimse bise diyemez sana istersen elemanini taciz edersin ama yinde eleman isten cikar sorumlu kalir butun ofislerde kuran vardir ama ofisi temizle diye yukariya cikarilirsin sonrada koseye sıkıstırılırsın ama ne olur namusumu koruyacam derken isinden olup issiz kalirsin ve bs bile seni takmaz cunku sorumlu isi bilir yeni eleman hemen ögretilir
31 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yıl41 Yorumla- +1 yıl
Reklamn iyisi kötüsü olmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel. haftada 1 gün izin. diğer marketlere nazaran oturmak yok. kasa kısmında sandalye yok. bu kadar çalışanını düşünen şirket. ilgiyle izliyoruz.
para üstü verirken müşterinin eline asla dokunmama stratejisine ise hayranız.
oradan alışveriş yapıyorum. diğer marketlerden yapınca merak etmeyin türkiye kazanmıyor
real almanların carrefour fransız türk ortak, kipa ingilizlerindir. daha bilmek isteyen varsa aydınlanabilir :)30 Yorumla
1 yılBence hiç girme kendini ateşe atma ben 5 yıldır çalışıyorum yaplacak iş değil bildiğin amale işi çok eziliyorsun ani diyorlar başta şoyle boyle hepsi yalan hicbiri doğru değil gençligine yazık girme bence çok zor iş çıksan çıkamıyordun kovulsan kovulamıyorsun
00 YorumlaMaaşı asgarinin üstünde. 1 gün hafta tatili. mağazasına göre 2 vardiya bulunduğum şehirde
00 Yorumla
+1 yılbir arkadaşım çalışıyordu 1200- ya da 1250 maaşı varış başka da bişey bilmiyorum
cayırt13 Yorumla- +1 yıl
Memur yaptın adamları
- +1 yıl
Yok doğru söylüyor. Maaşı ben de o kadar diye biliyorum ama emin olmak için burada da sorayım dedim.
- +1 yıl
Sen ona bakma ablam o arada boş boş konuşur cahil işte.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 469 cevap paylaştı. ben çalışanları ne zaman görsem güleryüzlüler demek oluyor ki güzel bir part time iş
10 YorumlaDoğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar diye söz var , bimde ne haksızlık yapılırsa yapılsın susacaksın eğer susmazsan sürgün yer işten cikmani sağlarlar...
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılasgari ücret sanırsam bir bayan için gayet uygun bence.
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılinternetten mi yaptın başvuruyu?
02 Yorumla- +1 yıl
Yok hayır. Cv bırakmıştım mağazaya.
- +1 yıl
orada çalışan elemana mı verdin cvyi birde depo mu daha iyi yoksa ofis işi mi
Sayarak poşet vermeyi becerebilirsin umarım :P
00 Yorumla
+1 yılKazanc cok ıyı gir gir.
00 Yorumlaarkadaşım çalışıo,11 saat çalışıo 1000 lra maaş...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılparalel market, dinci seriatci...
50 Yorumla
+1 yılhayırlı olsun yegen :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbimde çaydanlık sadece 0.99 kuruş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkapalıysan tamamdır gerisi teferruat :D
22 Yorumla- +1 yıl
-1
Cevap sahibi+1 yıldoğru söleyeni 9 köyden kowarlarmış werin -1leri sikinti yok
+1 yıliyidir iyi
10 Yorumla
+1 yılHic düşünme