Kıyafetleri benim yatağımı kapatıyor resimdeki gibi ben de o alana çamaşır asmak istiyorum tam kurumuyor ve o sadece çamaşır asacğından çekerim dedi ama ben hiç koymasını istemiyorum kendisi sigara içiyor ben içmiyorum ve kendileri çok bencil benim ortak masada bir eşyam olduğunda onu alıp hemen benim dolabıma atıyorlar
Yurtta üst katımdaki kızın kıyafetlerinden rahatsızım müdüre söylemeli miyim?
sen yinede de söylemede , şey de bak sigara içiyorsun vs bide kyoma diyorum koyuyorsun , müdere söylemek istemiyorum ama en sonunda söylücem lütfen dikkate al dee
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
ama çok güzel konuştum bugün benim eşyalarımı masada bıraktırmıyorsunuz kendiniz böyle davranıyorsunuz sen nasıl kendi alanını kullanıp benim alanımı da işgal ediyorsun ben de burayı kendim kullanmak istiyorum eşyalarını alır mısın dedim
Son defa uyar en son şikayet edeceğim de kendisine git et
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ama çok güzel anlattım sen nasıl kullanıyorsan benimkini de işgal ediyorsan ben kendiminkini kullanmak istiyorum dedim kendileri bana masaya su koydurtmuyor bana ne yapıyorlar
Onlar sorunlu ben değilim anlaşılacak insanlar da değiller odada yere karton koyup namaz kılan kıza bile senden rahatsız oluyoruz istediğimiz gibi hareket edemiyoruz dediler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
söyleyebilirsiniz evet
sen yinede de söylemede , şey de bak sigara içiyorsun vs bide kyoma diyorum koyuyorsun , müdere söylemek istemiyorum ama en sonunda söylücem lütfen dikkate al dee
ama çok güzel konuştum bugün benim eşyalarımı masada bıraktırmıyorsunuz kendiniz böyle davranıyorsunuz sen nasıl kendi alanını kullanıp benim alanımı da işgal ediyorsun ben de burayı kendim kullanmak istiyorum eşyalarını alır mısın dedim
3 kere uyar anlamıyorsa söylersin , bide yanında biri varsa oda şahit olsun ki belki inanmaz müdür
Nesine inanmayacak? Masayı kullandırtmadıklsrına mı
yok sigara ve oraya koyduğu kiyafetler vs ondan dedim
Fotoğraf var zaten işte. Sigarayı da şeyden dedim sigara içiyor yasak olan yerde yangın merdiveninde ceketini oraya asıyor sigara kokuyor ceketi leş
tamam işte , tekrar uyar eğer uymazsa müdüre söyle diyorum
Valla bu konuyu 10 dakika tartıştık tekrar uyaracak bir şey yok
o zaman yapacak bir şey yok söylücen :D
işin zor çok gıcık bi durum sende onlara gıcıklık yap altta kalma
Aynen 0.5 lik suyumu atmışlar masada diye.
Son defa uyar en son şikayet edeceğim de kendisine git et
Ama çok güzel anlattım sen nasıl kullanıyorsan benimkini de işgal ediyorsan ben kendiminkini kullanmak istiyorum dedim kendileri bana masaya su koydurtmuyor bana ne yapıyorlar
Vay be bizim zamanimizda yasakti yataga birsey asili birakinca cope giderdi
Hangi bölümü okuyorsun?
Mimarlık neden
Merak ettim. Anlaşmaya çalış oda arkadaşlarınla. Olmazsa başka yere geçersin sene sonunda.
Onlar sorunlu ben değilim anlaşılacak insanlar da değiller odada yere karton koyup namaz kılan kıza bile senden rahatsız oluyoruz istediğimiz gibi hareket edemiyoruz dediler.
Durum vahim o zaman. Ailene durumu anlat bence. Sen mi kılıyorsun namazı?
Hayır ben değil odada 4. Arkadaş var o kılıyor
Anladım, Allah yardımcın olsun. Zor yurtlarda kalmak. Ben kalmadım devlet yurtlarında, özelde 1 yıl kaldım sonra eve çıktık.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
O ne la öyle söyle tabi
Kıyafetlerin çokluğuna mı o ne öyle dedin cjrndjejjfjejf
Evet
Maalesef
Bir lafını dinletemiyorsan o senin acizliğin
Ben olsam kiyafetleri yakardim
kapalı mı bu kız
Hayır ama kötü insanlar odada namaz kulan bir kız var yere karton serip kılıyor rahatsızlarmış gidip mescitte neden kılmıyormuş
Söyle tabiiki
Camdan at olay kapansın
Onlar benim suyumu çöpe attılar masanın üstünde diye bugün de masanın üstünde tarağım vardı dolabıma bırakmışlar masa sanki kendilerine ait
O ne ya öyle sende biraz sesini çıkart