Kız arkadaşım başka bir şehirde okuyor. Geçen hafta sonu bir arkadaşının doğum günüydü, evde kutladılar. Fakat erkek arkadaşları da vardı okuldan. Kız arkadaşım o akşam siyah mini bir elbise giymiş. Asla kısıtlayıcı biri değilim giyim konusunda ama elbise çok dar ve vücuduna oturmuş. Bir de altına ona göre iç çamaşırı giymiş izi görünmesin diye ama görünmese bile o iç çamaşırını giydiği anlaşılıyor arkadan bakınca. Instagrama attığı fotoğraflara bakarken bile fark ediliyordu. Görünce şaşırdım ve sinirlendim, tartıştık. 4 gündür aramız kötü. Yorumunuz nedir lütfen fikir verin?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
hakli falan degilsin ya kocasi misin babasi misin kiz bu tutumunu gordugunde ayrilmadigina dua et
Ya anlamadın herhalde, daracık bir elbise, altına çamaşır olarak tanga giymiş o yüzden de kalçaları belli oluyor resmen. Buna nasıl tepki göstermeyim
sen ayrintili inceledigin icin bu kadar buyutuyorsun hemcinsim nerede nasil giyinecegini bilir
ya saçmalama, ben fotodan bile anladıysam yanındaki, dibindeki çocuklar anlamaz mı, sen de biliyorsun erkekleri, bakarlar, görürler
ohoo sen bu kafayla ilerlersen kizi sokaga bile cikartmazsin, erkekler her zaman bakar, bu gercegi kabullenmen lazim. bizim kirmizi cizgimiz ozgurlugumuz, eger cizgiyi gecmeye dahi calisirsa bi erkek, zaten gozumuzden isik hiziyla duser. git ozur dile, “haddimi astim, kiskanclik yaptim. boyle bir seye buna curet bile etmemem gerekirdi. sen nerede nasil giyinecegini bilebilecek bir kadinsin. senin ozgurluk alanina mudahalede bulunmam bir aptallikti.” de bak hemen nasil da buzlar eriyo.
yani daracık mini bir elbise giymesi, kalçalarının ve tanga giydiğinin belli olması, çocukların da bakması normal mi diyorsun. gerçekten bu soruya cevabını merak ediyorum?
normal degil tabi ki o kadar da uzun boylu degil, biraz fazla kacmis ama tatli bir dille ifade etseydin derdini sen de keske.
ben önce normal bir şekilde söyledim zaten. o da dedi ki, ben iç çamaşırımın izi görünmesin diye tanga giydim zaten, daha ne yapabilirim, görünmüyor ki tangam dedi. ben de tamam görünmüyor ama bakıldığında tanga giydiğin anlaşılıyor elbiseden, yürürken ederken hareket ettikçe. çünkü dar elbisen dedim. o da yapabileceğim bişey yok o kadar bu elbiseyi çok beğenip aldım, özel bir gün sonuçta dışarda giymedim dedi. ben de evde erkek arkadaşlarınız da vardı ama dedim. ona da yapabileceğim bişey yok, sonuçta okuldan arkadaşlarımız çocuklar dedi. yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum dedi.
ic camasiri izi gozukmesin diye giyilir bazen ama popoyu kabak gibi ortaya serer. okuldan arkadaslari olmasi da ona yan gozle bakmayacagi anlamina da gelmez aslinda, zihniyetini bilemeyiz kimsenin. bilmiyorum kiz sanki onemsemiyor gibi bu konulari.
ya rahattır genelde takılmazlar bunlara ama ne bileyim yani ev ortamı falan da olunca, bir de ben yokum sonuçta ayrı şehirdeyiz. böyle bi çıkış yaptım hafiften sonra pişman da oldum. ah siz kızlar, tamam bu mini elbiseydi, vs. giyiyorsunuz, çok da yakışıyor kabul ama işte başka erkekler falan bakınca edince bizde kuduruyoruz :))
napalim kendimizi oyle daha seksi hissediyoruz tamam siz de haklisiniz ama bakiyor p*cler napalim yani.. bu arada yanimizda sevgilimiz oldugu zamanlar asla yemiyor bakmaya g*tleri. sevgilimsiz disari ciktigimda en az 10 kisi laf atiyordu. o yuzden yaninda daha guvende hissediyordum. o mal sevgilim de kimse bakmasin diye beni arkasindan yurutmustu bi kez hatta.. 🤦🏻♀️
işte her zaman da beraber olamıyoruz. ama şu da var, gerçekçi olalım, girdiğiniz ortamlarda öküz gibi olmadığı, laf atılmadığı sürece, efendice bakan, beğenen, bir de sizin de gerçekten yakışıklı çocukmuş dediğiniz biri baktığında hoşunuza da gidiyor bir yanıyla, itiraf et :))
sevgilim olmadigi zamanlarda eger cocuk beyefendi vibei veriyorsa tabi onun tarafindan begenilmis olmak hosuma gider yani, bunda da yanlis bir sey gormuyorum.
bence de normal bişey bu. bir ilişkin varken de, sevgilin yanında değilse ve sen de dikkat çekici, güzel bir kombinleysen, dediğin gibi efendi ve çok yakışıklı bi çocuğun bakması hoşuna gider mi? o tür şeyler oluyordur illa ki çünkü
hayir sevgilim oldugu zamanlarda diger erkeklere o gozle bakmiyorum hatta hic bakmiyorum hepsini abim kardesim goruyorum
tamam da ekstra bir durum oldu diyelim ki. okul ya da iş çevrenden bi çocuğu çok beğeniyorsun, çok çekici buluyorsun fiziksel olarak. onun bakması mesela hoşuna gider mi çocuğa belli etmesen de?
niye sorgudayim Şu an anlamadim hem de boyle sacma bi konu hakkinda :D
ya merak ediyorum, konuşuyoruz sadece. söz aramızda kalacak :) harika bir kombin yapmışsın, çok güzel ve seksi. bir mekanda da çok yakışıklı, sempatik, baktığında "hakikaten taş gibiymiş" dediğin bir çocuk var ve sana baktığını, ara ara da öküzce olmadan bacaklarına baktığını falan farkediyorsun. ne hissedersin dışarı belli etmesen de?
ya dedim ya sevgilim yokken tamam varken hayir diye ne dememi bekliyorsun anlamadim soyle de rahatlatayim seni
bişey demeni beklemiyorum sadece sordum. uslu bir kızmışsın bunu anladık buradan :D :D
sen de benim aksime yaramaz bir cocukmussun ben de bunu anladim
niye ya ne yaramazlığımı gördün şimdi sen benim aşkolsun :(
sordugun sorular hicte normal degil
neden ki, neyi normal değil mesela?
hayir yok sempatik yakisikli bi cocuk var baksa hosuna gider mi itiraf et falan
e ama her kızın hoşuna gider bu şimdi yapma gerçekçi ol. neden sadece biz erkekler çapkınmışız gibi gösteriliyor, ben buna itiraz ediyorum
ben sana sorayim o zaman jilet gibi bir kombin yapmassin, karizmatik ve seksi bir haldesin. bi mekanda da senin gibi seksi, oldukca alimli baktiginda da “tas gibi” diyebilecegin bi hatun. seni cekinmeden suzdugunu fark ediyorsun. ne hissedersin? biraz da sana oynayalim, ne dersin?
ben kaçınmadan cevap veririm. her erkek gibi benim de hoşuma gider beğenilmek, bakması vs. bu anormal bişey değil ki
ayni cevabi bende verdim ama tatmin olmadin ve tekrar ayni soruyu sordun
ama sen ilişkim varsa etkilenmem, hoşuma gitmez dedin. ilişkim yoksa hoşuma gider dedin
evet oyle dedim ama senin icin tam tersi sanirim? her turlu etkilenirsin anladigim kadariyla
etkilenme, hoşa gitme olur bunu inkar etmiyorum ben. ha demiyorum ki illa o kızla bir şeyler yaşanır aramızda. zaten sana sorarken de ben asla o çocukla aranızda bir şey olur mu diye sormadım ki. sadece senin de yakışıklı bulduğun, beğendiğin birinin seni beğenmesi hoşuma gider mi diye sordum
her cinsin hosuna gider begenilmek, arzu edilmek, ilgi gormek. aksi insan dogasina aykiri. bunun yanlis bi sey oldugunu da dusunmuyorum.
e tamam işte aynı fikirdeyiz o zaman ve bu son derece doğal. yani bir ilişkin olabilir. ama atıyorum erkek arkadaşının yanında olmadığı bir doğum gününde ya da parti ortamında, iddialı olduğun, şık kombininle, mekandaki senin de ilgini çeken çok yakışıklı bi çocuğun seni beğenmesi, ara ara bacaklarına bakması elbette ki hoşuna gider. bence her sağlıklı, normal kızın da gider yani
bacaklarima da bakamaz o kadar da uzun boylu degil. bu tacize girer, hic mi bacak gormemis hayatinda hayvan oglu hayvan bakisin da bi adabi vardir, tamam hadi yuzume falan bak da bacagima ne bakiyorsun lavuk
Hahaha aklıma müge anlı geldi, onun gibi konuştun resmen hahahah :)))
benim de geldi yazarken, yararim ben senin beynini yazacaktim hatta ahhahajzjkanqksjc
Aynen o replik geldi benim de aklıma hgdhhgfd :)