Yurtta memesi açık kızın ben kıyafet üstünden eklendiğimi anlattım diye müdürün bana “ahlak dışı “demesi çok saçma değil mi?

O yurtta neler yaşadım sizin başınıza gelse napardınız? Hayatımda ilk defa 23 yaşıma kadar el ele hile tutuşmamış beni bir erkek kıyafet üstünden ellemişti kapalıyım saçlarımı bile görmemişti hiçbir yerimi de. Sırf iğrenç geceleri uyuyamaıdğım yurttan kurtulmak için kabul etmiştim bu kadar benim için zor bi şeyi ve aç köpek para bile vermedi ileri gitmeyi kabul etmedim diye engelledi ben dokunmasından hiç zevk almamıştım çok üzgündüm yurtta yemekhanede bi kız yanıma gelince ona şu an hasta gibi mi görünüyorum dedim evwt dedi çok üzgünüm dedim bi şey anlatsam olur mu özel bi şey ama dedim evet ded özel ama dedim evwt dedi masama oturdu dinledi sadece kıyafwt üstünden ellenmek awk. Ve böyle özel bi şeyi bana anlattığın için çok teşekkür ederm diyip gülümseyip gitti.2 ay sonra ne alakaysa bunu yurt müdürüne söylemiş tamamen kötü niyetle. Uzak durmaya çalıştıkça ahlak dışı şeyler anlattı yazıyrodu kağıtta. Ve memesi açık gezen açık bir kız nefsini törpüleyen zorluklara rağmen kapalı olan bir kız hakkında bunu söylüyor ben çıldırdım yazıyı görünce. Müdür de ertesi gün bana o kızın yanında bi daha ahlak dışı bi şeyin olmayacak dedi ya yaşadığımda da bi şey yoktu ama bi kız bi erkekle yatsa bile buna namussuzluk denir ahlakın namusla bir alakası yok ki o kızı mutlu ettikleri için sinir oluyorum ya o yurtta sadece yaşadıklarım o da değil iğrenç yeni oda arkadaşlarım ben Okb temizlik hastası 3 saate bir deodarant sıkan biri olmama rağmen o geldiğinden beri oda kokuyo duş almıyo kokuyo diye iftira atmışlar müdğr de bunu babama söylemiş yıllardır yurtlarda kalırım ilk defa böyle bi iddia duydum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar benim ne yaşadığım değil. Namus da değil olay. Ahlak demesi. O iğrenç ahlaksızlık yapan sırrı söz verip dinleyip ta müdüre anlatan ahlaksız kızın yanında bana bunu demesi. Namusla ilgili dese anlardım. Ama ahlakla bunu bağdaştıran ilk defa duydum ve ben en dindar çevrelerde yaşamış bi insanım yani.
Yurtta memesi açık kızın ben kıyafet üstünden eklendiğimi anlattım diye müdürün bana “ahlak dışı “demesi çok saçma değil mi?