Evet tesettürü düzgün tam anlamıyla yaşamıyorum ama gidip gıybet iftirada atmıyorum bilek pantolon giyiyorum diye bana kötü söz söylemiş görümcem eşim dedi bana ona ne ya böyle saçmalık olur mu bu insanlar neden böyle düşüncesiz bencil
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bilek boy elbise giyerken altına uzun siyah tül çorap giysen olurdu aslında, seninle değil de eşinle bu durumu konuşması yanlış olmuş umarım her şey düzelir üzülme sinirlenme bence
Çorap giydiğimde oluyor giymediğimde ama bacaklarım komple gözükmüyor çıplak değilim
Tesettür el ayak ve yüz harici her yeri örtmektir o yüzden diyorum bilek de dahil
Biliyorum ihl mezunuyum ama biraz nefsim yüzünden böyleyim ve çevrede görünce hevesleniyorum lakin konu o değil konu arkamdan kötü kadın demesi
Siz açık mısınız tesettürlü mü
Tesettürlüyüm, evet o konuda kesinlikle haklısınız kötü kadın muamelesi yapması bambaska bir konu heleki eşinize söylemesi
Aynen benim canımı o sıkıyor dediğiniz gibi çorapta giyiyorum elbise kısaysa pantolonda giyiyorum ama en gazla bileklerim gözüküyor nefsime hakim olamıyorum o konuda illa gözükecek elbise uzunsa katlıyorum boynum kapalı üstüm dar olmaz
Nefs gerçekten çok şey ister ama uymamak asıl mesele, Allah için tesettüre girdik hep bunu düşünmek gerek
Evet haklısınız tabiki ben biliyorum ama inkarda etmiyorum hatamı bazıları benden daha beterleri var sizene buda tesettür demesini biliyor ama ben kabulüm suçumu ama dayanamaıyorum
Bu daha kötü bile bile yapmak, inanın sizi yargılamak için söylemiyorum asla kınamıyorum sadece doğruyu söylemekle mükellefim inşallah nefsinizi yenersiniz 🌸
Ben size asla kızmadım kızmamda ve mutlu oldum bu sözlerinizden dolayı teşekkür ederim peki siz nasılsınız nasıl yrndiniz nefsinizi dinlemek isterim sizi
Gittiğim her yerde bulunduğum her ortamda kendime sürekli şunu sordum, bunda Allah'ın rızası var mıdır? Bu her şeye yetti zaten
Anladım vallahi haklısınız ama beni çok baskıladılar küçükken ben hatalar yaptı siz çok haklısınız indan oğlu düşünerek hareket etmeli
İnanın benim hayatımda da baskı oldu hep vardı ama tesettür konusunda kimse baskı yapmadı benim secimimdi şimdi diyorum ki hayatım da verdiğim en güzel karar , her yerde Allah'ın bizi gördüğünü bilmek ve buna göre hareket etmek hepimize nasip olur inşallah
Bende heves ettim kendim istedim çünkü başkada şansım yoktu ailem hep tesettürlüydü ama çok baskılar oldu brndr hatalar işledim evet hala işliyorum
Hepimiz hatalar işledik günahlara daldık yanlışlara battık ama öyle şanslıyız ki hâlâ nefes alıyoruz Allah bize tekrar şans vermiş demektir, kendine layık kul eylesin hepimizi inşallah
Amin bacım amin allah razı oldun senden inşallah bende birgün kurtulurum bu histen evet bazen saçma geliyor ama bazende kendim çok fazla istiyorum
Mesela dedinizya çorap giy diye bazen çorapsız oluyor gidip çorap giyorum ve daha çok dikkat çekiyor gibi oluyor
Eminim kurtulacaksın bunu sorgulaman bile kurtulmak istediğinin göstergesi, Allah'a sığın her zaman
İnşallah inşallah ne deyim istiyorum ama işte nefis varya ben tam bırakıyorum bol giyiyorum paçamı bakıyorum ya arkadaşım ya çevremde birisi giymiş güzel duruyor bende giyiyorum
Benim çevremde crop giyen arkadaşlarım var mini giyinen arkadaşlarım var saçlarını hergun düzleştiren maşa yapan arkadaşlarım var ama nedense hiç ilgimi çekmiyor inşallah hep böyle devam ederim inşallah sende nasıl olmak istiyosan ve nefsin buna karşı çıkıyorsa yenersin
Benimde açık var yok değil ama onları örnek almıyorum misal en basiti denizde bikini giyen arkadaşlarım akrabalarım var ama ben bunu kapalı havuzlu ya da eşimle benim özel olduğum odalarda giyiyorum dışarda hevesim yok tabi onda da bir yakalandım ama hatam oldu
Hatandan ders çıkarıp bir daha yapmamak asıl mesele, inşallah her şey İslam'a uygun ve gönlünce olur
İnşallah ama o hata benim değildi maalesef yani farklı bir durum olmuştu orada bende bozuntuya vermedim
Umursama bence
Bende öyle yapıyorum ama çok sinir oluyorum
Birgün daha iyi giyinirsiniz
Nasıl yani
Tesettür giyimi
Bir gün daha tesettür giyimi nasıl daha iyi anlamadım ki daha açık olur musunuz