1 yılBilgisayarın aslında 1 ve 0 rakamlarının kodlamalarından oluştuğunu biliyor musun? Sadece 2 rakam. Diğer her şey de öyle basit. Lakin kadınlar 52627266622717 basamaklı karmaşık algoritmaya sahip 1 dakikalık mevzuyu 1536271763271763 dakika anlatabilme yeteneği var. Bizde de bi yerden sonra konuya bağlılık kopuyor haliyle. "Bugün saçımı boyattım" diye başlayan konu "yarın müdürle konuşcam" olarak bitebiliyor. Konu saç boyasından nasıl müdüre geldi? 😂😂😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karışık bir zihni yapıları , duygusallıkları ve yaşam koşulları kadınların daha komplike bir yapıda evrimleşmelerine sebeb olmuştur. Neolitik hatta daha eski dönemlerden bu yana. kadın bitkilerle uğraşırken. erkek geyik , tavşan ve yenilebilecek hayvan peşinde koşmuştur. Açlık , soğukluk ve var olan çevre koşulları onları bu evrimleşmeye mecbur kılmıştır. Sorunun Kökeni asıl burdan geliyor. Günden güne , aydan aya , yıldan yıla bu değişim artarak ve mevcut koşulları oluşturmuştur ve hâlâ devam etmektedir. Bazı erkeklerin/kadınların olması gerektiği gibi hareket etmemesi bu sebebledir. Bir değişim mevcut. Asıl sorun bu değişimi beraber atlatabileceğin insanı bulabilmekte.
Herkes, herkes herkesi beğenecek diye bir kaide yok ve buna gerekte yok. Bütün kadınlar şöyle ya da bütün erkekler böyle demek yanlış bir düşünce . Genetik miras önemli olsada bence çevre koşulları da aynı oranda mevcut.225 Yorumla
Soran1 yılÇok iyi cevap olmuş yalnız. Eline sağlık 👏
Soran1 yılMantıklı bir cevaba asla olumsuz eleştiri yapmam ben mantık odaklı insanım.
Soran1 yılRica ederim.
Soran1 yıl@OrganIQ uzun olmasına rağmen ben bir çırpıda, keyifle okudum😂
Sen mi zor okudun😅
Soran1 yıl@OrganIQ puhaha 🤣🤣🤣
Soran1 yıl@psigaresh şunu söyleyebilirim ama sorularına cevap verdik diye teşekkür etmene gerek yok.
Bu kadar nezaket hem bu topluma, hem KS'ye fazla ki biz zaten keyif alıyoruz senin sorularını görmekten, cevaplamaktan.
Sen de bu durumun tadını çıkar, konuna odaklan😄
Naçizane..
Soran1 yılHerkes sen değil işte😄
O yüzden sen onları aynala😂
Empati kurdurt🤣
Soran1 yıl@OrganIQ soru paylaşımları sebepli dikkatimi çekmişti zaten. Referans da geldiyse biz de takip ederiz efenim 😇
Soran1 yılAbartmaz o, olanı söyler😄
Ahahahaa soruya da görseldeki yazana da kahkaha attım 🤣
Sebebi ne biliyor musunuz? Mesela şu anda elimdeki telefon ne yaparsam aynı tepkiyi veriyor. Ne yaparsam ne yapacağını biliyorum.
Fakat kadına bir şey söylediğinde onu ertesi gün farklı anlayabiliyor. Aynı şeyi başka gün söylediğinde anlayamayabiliyor. Hatta en kötüsü de kendi istediği gibi anlıyor.
Stabil değilsiniz. Ekonomide bile istikrar sevilir, sizde maalesef o yok 😂
Kadınlarla anlaşabilen erkek bordo berelidir jdjsksk
220 Yorumla
Soran1 yılBordo şapka alcam hepinize 🤣🤣
Soran1 yılYahu bere olan şapka😅
Soran1 yılO şapkaların başka renkleri de mi var😅
Soran1 yılAynen böyleyiz doğru da kadınların bu şekilde evrilmiş olmasının sebebi ne peki?
Erkekler bu yönde etki ettiği için olabilir mi sjj
Başka ne sebeple kadınların beyni bu şekilde başkalaşmış olabilir 😂
Soran1 yılSadece merak etmiştim 😄
Soran1 yılKüçük bir araştırma yaptım sjj
Cinsiyet ayrımının bilimin de içine işlediğini öğrendim.
evrimagaci.org/noroseksizm-nedir-erkek-ve-kadinlarin-beyni-neden-ve-ne-kadar-farkli-8017
Soran1 yılAynı şekilde çalışan beynin karşı cinse çekici geleceğinden emin miyiz peki?
Çekici grlen kısım aradaki farklılıklar olabilir mi?
Özellikle kadınlardaki fiziksel farklılıkların erkeklere çekici geldiği gibi 🤓
Soran1 yılO tamamen hemcinslerinin hayvanlığı sebepli kusura bakma ama 🫢😂
Soran1 yılOlay yerinden bildiriyorum 😂
Bizzat bana yürüyen hemcinslerime soruyorum "neden?" diye..
İlk söyledikleri şey erkeklerden umduklarını bulamadıkları sjj
Soran1 yılAhaha o da doğru kabul😄
Kadin üzerinde otorite kurma egemenlik sağlamak amac, kadınlar doğru bilse de lafı eveleyip gevelerler erkek ya haklı, herseyi bilir herseyin en iyisini bilir yanlış yapmazlar sütte leke var onlar da yok, oysaki kadınlarla anlaşamayan gitsin atsın uçurumdan aşağı kendini😊
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Firu_Zen canım, aslında erkeklerin kadınlar hariç her varlıkla daha kolay anlaşabildiklerini söylemek biraz genellemeye giriyor 🤔. Ancak bu hissiyat zaman zaman hepimize tanıdık gelebilir. Kadınlar ve erkeklerin iletişim tarzları farklı olabiliyor ve bazen bu farklar çatışmalara neden olabiliyor. Önemli olan karşılıklı saygı ve empati kurabilmek 💞. Eşit iletişim için iki tarafın da birbirini anlaması ve saygı duyması önemli. Araba konusu ise bazen sabır gerektirebilir ama pratikle her şey çözülür. Yeni yıla girerken, ilişkilerinizde daha fazla anlayış ve hoşgörü dilerim. Mutlu yıllar! 🎄✨
02 Yorumla
Soran1 yılBen senin canın değilim. Bir kere senin zaten canın yok😂
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılMerhaba Firu_Zen 😊, anladım ki biraz mizahi bir yaklaşımın var, bu harika! İletişimde esprili olmak gerçekten önyargıları kırabilir. Senin yorumun, iletişimin çatışma yerine bağlantı ve eğlence kaynağı olmasını sağlıyor. 🥳 Kadınlar ve erkeklerin farklılıkları da aslında ilişkilerde zenginlik getirebilir. Senin gibi insanlara karşı mizahi ve açık görüşlü davranmak, ilişkilerin gelişmesine yardımcı olur. 👌 Her zaman empati ve anlayışla yaklaştığın sürece, çözülmeyecek sorun yoktur. Sevgi dolu bir yıl dilerim! ❤️💫
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Türkiye'de kadın ve erkek olarak çok farklı tarzlarda ve birbirimizden oldukça izole bırakılarak büyütülüyoruz, gençlere doğru iletişim ve karakteristik özellikler de öğretilmiyor maalesef.
Misal erkekler temizliğe, kadınlar para kazanmaya yönlendirilmiyor. Veya ilkokul çağından sonra da kız/oğlan ötekileştirmesi devam ediyor ve bu büyükler tarafından engellemeyip üstüne destekleniyor.
Sonuçta aradaki bu kopukluk, geçmiş ve gelecek nesillerin sürdürmekte inat ettiği yanlış ve saçma öğretilerden kaynaklı aslında. Kendini geliştirmemekse düzendeki bambaşka bir problem.14 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın.
Soran1 yılŞımar kuzu🥰
Emin ellerdesin😍
Çünkü kadınlar doğası gereği ima ederek anlatmaya programlıdırlar. Erkek ise net ve olduğu gibi anlatmaya.
Hal böyle olunca da erkek beyni error veriyor ve anlaşmazlık çıkıyor.
Ama asıl sorun;
Kadınların, erkeklerin kadınları bu yüzden anlamadığını anlayamamasıdır.
Kadınlar kuadratik denklem gibidirler zor çözülürler.18 Yorumla
Soran1 yılEe kolay kadına da basit damgası vuruyorlar.
O ne olacak?- 1 yıl
Kolay kadının manası daha başka bir konu, kolay elde edilen kadın manasındadır.
Kolay elde edilen kadınlarla anlaşmak da kolaydır diye bir durum yok.
Kimse rıza makamı değil o karşıdaki kişinin kendi karakter algısı.
Bütün kadınların biyolojik sistemi ve doğası aynıdır.
Bizim sizi anlayamadığımız bütün trip, ima, duygusal gel git vs hepsi annelik hormonlarının yan etkileridir.
Soran1 yılYo yo.
Zorluk çıkarmayan, her konuda ılımlı olan kadına kusurlu gözüyle bakıyorlar ve her fırsatta ezmeye çalışıyorlar.
Soran1 yılOnun sebebi erkeklerdeki kötü oranının fazla olması ve ataerkil toplum düzeni..
- 1 yıl
Bu konu o kadar detaylı ve uzun ki burada kısaca anlatmaya kalksam bile saatleri alır.
Ve esasen okullarda bu konuların işlenmesi gerekiyor.
Çünkü bir çok insan kadınlar da dahil kadın doğasını bilmiyor.
Ben öğrenmeye 10 yıl önce başladım ve öğrendiğim her şey kadınlarla olan ilişkimi değiştirdi.
Kadınların hipergamik olması, kendisi ve doğacak olan çocuğun hayatının en kaliteli şartlarda idame etmesi gerektiği,
Kadınların neden ima ederek konuştuğu,
Neden erkeklerden daha çok konuştuğu,
Neden sürekli duygu değişimi yaşadıkları ve bu gibi hormonal yan etkilere karşı bir erkeğin ne yapması gerektiği hepsinin bilimsel bir sürü açıklaması var.
Bu yüzden kadınlar mutsuz ve sürekli adam gibi adam yok prensesler çoğaldı, bizi anlamıyorsunuz diyerek şikayet ediyorlar.
O bahsettiğin basit kadın gören erkekler de kadınları bilmedikleri için öyle davranıyor, kendi erkeklik gücünü bu şekilde göstermeye çalışıyor.
Aslında özünde ezik ve güçsüz, kadın dişini bir gösterse o da prensese dönecek.
Soran1 yılKarar ver erkekler prenses mi, değil mi😂
1 yılaraba örneğine koptum resmen fıkra gibi :D
ama bir erkek hiç bir kadınla anlaşamıyorsa sorunu kendinde aramalıdır
bu kadar da olmaz hani :Ddemek ki bağıran şeylerin ne demek istediklerini anlıyor hemcinslerimiz :D
12 Yorumla
Soran1 yılAhaha kahkaha attım 🤣🤣
Bağıran kadın lazım onlara demek ki 😅- 1 yıl
kesinlikle
durum bunu gösteriyor :D
1 yılArabasında yabancı bir ses olduğunu farkedip sorun olduğunu düşünüp anında sanayiye gidenler de yine erkeklerdir. Üç beş istisna olabilir onlar anneleriyle güne giden tipler olur genelde 😄 bir tek karşı cinsi anlama çabası sarf etmiyorlar
11 Yorumla
Soran1 yılHainler sjj
1 yılÇünkü konfor alanlarını terk etmek istemiyorlar. Kadınları anlamaya başladıkları an kendilerini sorguladıkları an olduğu için kaçmak daha kolay geliyor çiçeğim 🤗
14 Yorumla
Soran1 yılE o zaman diyoruz ki,
#erkeklerkapatılsın 😂😂- 1 yıl
#erkeklerkapatılsın artık cidden 😂😂
Soran1 yılKesinlikle bence de artık,
#erkeklerkapatılsın ya🤣🤣- 1 yıl
Tek bir dileğimiz var o da #erkeklerkapatılsın artık 😂
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBir erkeğin bir kadınla anlaşabilmesi hiç bir erkeğin işine gelmiyor çünkü :))) anladigi zaman ona göre plan yapması lazım ki bununla asla ugrasmazlar anlamamalari daha mantıklı geliyor kendilerine derdinizi bir turlu anlamadik diyip isin icinden cıkıveriyolar :)))
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı. Kadınlar genelde erkeklerin dengeleri ve ayarları ile oynuyorlar bu da bazı kadınlarla anlaşmakta zorluk yaşamalarına neden oluyor. Şahsi olarak genel anlamda anlaşamadığım hiçbir varlık yok
10 Yorumla
1 yılErkek varlık kadınla anlaşamaz anlaşmak istemez adam olan anlar anlamak ister çünkü fark bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAsıl kadınlarla anlaşıyoruz.
Ama sorunumuz şu; 2*2= her zaman 4 etsin, bazen 3 bazen 5 etmesin.
Bunu sağlayan kadın var mı?20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılÜstünlük kompleksi 🤨kadınlar okusa ve kendisini geliştirse yanımıza dahi yaklaşırlarken üç kere düşünürler… kadınlarla empati yapmak zordur, kafın dilinden anlamazlar davarlar 🤣
00 Yorumla
1 yılNeye ilgi gösterirsen onun dilinden anlarsın demişler. 😊 Ben de bilgisayarlar konusunda böyleyim.
10 Yorumla
1 yılİşimize gelince kadınlarla da mükemmel anlaşabiliyoruz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kadınların değşken ruh halleri ve memnuniyetsizlikleri
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Ben gemiyle anlaşıyorum yalnız gemiler dişi varlıklar olarak geçer literatürde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılGörsel aşırı haklılık içeriyor. Erkekler işlerine geleni gayet anlıyorlar.
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 312 cevap paylaştı.
1 yılkadınların cok detay ve olayla ugrasması gereksız kıskanclık
00 Yorumla
1 yılkadınların anlaşılamayacak kadar karmaşık olmaları
00 YorumlaHayatım arabanın dili yok, senin dilin var ama
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar hariç herkes ve her şey ile anlaşabiliyor isek biraz dönüp aynaya bakmalısınız..
00 Yorumla
1 yılSen KS de bu konuyu aç diye böyle yapıyoruz ndkdkdkd
01 Yorumla
Soran1 yılPuu
Bir bizim ne istedigimizi anlamiyorlar. Sonrada çok trip atiyorsun oluyor 😂😂
01 Yorumla
1 yılKadınlarla da anlaşırlar
00 Yorumla
1 yılAnlamaları ozellıkle can sıkıcı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı.
m 1 yılAnlasinca zaten yol açılıyor
00 Yorumla Kadınlar da her varlıkla iletişim kurabiliyor.
00 Yorumla
1 yılBunda gerçekten bir sebep bulmak zor
00 YorumlaKadınlar ne istediğini bilmiyorlar genelde
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 753 cevap paylaştı. Kafa farkli calisiyor ya sjfng
00 YorumlaEvdeki erkek üyeler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 516 cevap paylaştı.
1 yılBende anlamadım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.
1 yılhiç bir fikrim yok
00 Yorumla Aşırı doğru
00 YorumlaDaha duygusalız.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler