Dar pantolon giymeler, ağda yapmalar, fondoten sürmeler, bunlar fiziksel olanlar
Bir de çok sulugözler, dedikodu da yapıyorlar 😀 yakında güne de gider bunlar 😀😀
Dar pantolon giymeler, ağda yapmalar, fondoten sürmeler, bunlar fiziksel olanlar
Bir de çok sulugözler, dedikodu da yapıyorlar 😀 yakında güne de gider bunlar 😀😀
Benzer şeyi ben söyledim yerden yere vurdular. Zamane erkekleri neden bu kadar ağlak dedim. Yav ne alaka hem duygusal olmak çok güzel gibi bir sürü şey sıraladılar
Cevap
14Cevap
Ağlamak insan ihtiyacı bi tek göz bezesi kadında mı var 🤷♀️. Bi yerde haklısın cinsiyet değiştirme veya kadın gibi davranma çok arttı
Kesinlikle
Bence sizden desem. Ben de ağlıyorum. Hatta kadınlık hormonu bile aldım. Pipi kalmasın diye. Zamane deme. Hangi kadın anladi ki? Aman sen de
Dar pantolon kızlara kalça gösterme olayı, fondoten sivilcesini felan kapatıyolar, dedikodu desen oda oluyor vay anasını bu konu beni aydınlandırdı arkadaşlarımla arama mesafe koymanın vakti geldi galiba
zamane kadınlarıda erkek gibi. Yani değişien pek bişi yok
Popiler kültür ve Dezenformasyonun etkilerinden biri
Bunun mimarı sizsiniz. Feminizm hareketi, erkeksi tüm davranışları ayıplamalar vs.
Çevrem de olmadigi icin gormuyorum ama var galiba
Kızlar bakımlı erkek istiyordu işte alın size bakımlı ahahaha
Katılıyorum, kalıbımı basarım bu soruya. Helal... :D
sanane ayol, bizim bakımımız seni mi geerdiii
Ahaha 😂😀
Kadın gibi olmayı hakaret olarak kullanıyorsun, biz sana erkek gibisin dersek hoşuna gider ama. Kendi cinsiyetini bu kadar ezik bulman daha kötü bence
Her erkek çevren gibi değil.
oha erkek mi o dediklerin :)
Hoooooppp yavasssss. Ayağını gazdan cekkk
o dediklerin erkek değil gey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?