Lan her canlıyla anlaşıyorsunuz, bize mi gareziniz? Jsjssh #aşkilişkileri

Lan her canlıyla anlaşıyorsunuz, bize mi gareziniz? Jsjssh #aşkilişkileri

Aslında bunun tek bir sebebi var biliyor musun kadınlarda erkeklerde niye birbiriyle anlaşamıyor erkekler yani biz erkekler birazcık düz mantık düşünüyoruz ama kadınlar daha ince daha hassas Yani olayların derinlerine inerek düşündükleri için erkekler çok fazla teferruata girdiği zaman stres ve istemediği durumla karşı karşıya kalabiliyor
Hayvan hayvanla iyi anlaşır. Biz bir hayvan gibi yiyeyim içeyim ciftleseyim diye düz dusunemedigimiz için onlardan üst bir yerdeyiz aynı düzeyde olmayan iki canlı anlaşamaz zaten😂 Insan düşünebilen akledebilen muhakeme yetenegi ve duyguları olan yaratılmışların en şereflisi diye nitelendirilen bir canlıdır. Hal böyleyken insanlar arası iletişim zaten zordur iş bir de karşı cinsle iletişime gelinde daha da zorlaşır. Kultur, aile yetiştirme tarzı, beklentiler, ön yargılar, tramvalar işin içine girdiği için insanlar arası iletişim çok zordur. Bizler insan olarak zor olanı başarıyoruz. Yoksa bir hayvanla anlasabilmek olağanüstü uğraş gerektiren bir iş değil, erkek o çok iyi anlaştığı hayvana da biz kadınlara da en çok zararı veren canlı. Kedileri köpekleri oldurenlerin dovenlerin eşeklere tecavüz edenlerin aynı erkek ırkı olduğundan haberdariz.
Valla kadın dilinden anlayan erkekler kadınlarla çok iyi anlaşır ama gerçekten bazı kadınlar çok çirkef oluyor erkeklere karşı daha sohbet etmeden düşman kesiliyor bu yüzden kızlar siz de biraz suçlusunuz

Sizin geçinmeye gönlünüz yok, trip atıp baymıyor hayvanlar orta yolu bulabiliyoruz. Ya siz? Dünyayı önünüze sersek keşke şu tarafa serseydin ya üff diyorsunuz 😄
Ya gerçekten öyle ama. Bazen bir şey yapayım diyoruz düşünüp bişeyler ayarlıyoruz bi tavır alıyoruz ki yaptığımıza pişman oluyoruz. O kadar akıl ettik o kadar gücümüz yetti o an öyle içimizden geldi yani bi çaba var ortada ama burun kıvırılıyor. Sonra ne uğraşcam l*n diyip vazgeçiyoruz bir daha da olmuyor
Cevap
53Cevap
Her canlı bir kadın değildir, bundan sebep olsa gerek..
Kadınları anlamak istemiyorlar çünkü
aslında olay istememek değil, donanımsal bir frekans farkı diyebiliriz erkek beyni sistemleştirme yani mekanik çözüm için gelişmişken kadınlarda daha çok "sosyal bağ" üzerine gelişmiştir bizim beynimiz daha sorunu çözmeye odaklıdır duyguları pek okuyamaz, fakat siz daha çok empatik ve sosyal oluyorsunuz. yani işletim sistemi farklı çalışıyor :D
Çok konuşuyorsunuz gadası 🤣
Ama haksız mıyım 😅
Ama her ne olursa olsun konuşmalısınız
Ben insan olanlarla anlaşıyorum.
Erkekler kadınlae dışında her hayvanla anlaşabiliyor gibi eşşekte dahil jdnx
Kızlar da artık çok sınır ihlali yapıyor. Mesela basitçe selam verip tanışmak istediğinde bile sana pislikmissin gözüyle bakan kızlar çok.
Ortak bir sosyal alanda iğneleyici konuşuyorlar. Baba travması var diye, erkeklerden kazik yedi diye her erkege saygısızlık yapmaya çalışanlar oluyor. Haliyle anlaşamıyorsun bazılarıyla.
Davar oldukları için 😅 hepimiz aynı değiliz tabi gerçekten seven ilgi gösteren de var kendimden örnek vereyim Kadınlara karşı çok hassas duygusal bir yapım var 🩷 güzel konuşurum onları asla incitmem
Bu kitabı 6. cı kez okuyorum 😂 maksat bilgi tazelemek 🤣
Anlaşmak isteyen bir yolu bulur diye düşünüyorum. Neticesinde çiçeği sulamazsan çiçek ölür. İşte o erkekler anlatmamak için bahane arıyor aslında.
Anlaşmamak*
Erkekler düz mantık düşünür. Duygu neyse yansır. Arka planda çalışan başka bir şey yoktur. Diğer canlılar da böyledir. Oyun yapmayı bilmezler. O yüzden kadınlarla anlaşmaktan daha kolaydır 😅
Kadın milleti ilgi bağımlısı olduğu ve olaylara basit bakmadığı için bazı şeyleri büyütüyor. Pürüzler çıkabiliyor arada sırada ama yine de kıyamam.
Hayvanlar da erkekler de doğal varlıklar, kadınlar doğal değil anlaşamıyoz o yüzden hdfd
Eğer bunu kim demiş vallah yalan söylemiş biz çokta iyi çokta güzel anlaşıyoz bi kere :D
Timsah dansı yapmayı öğrenin sizin başınz dötünüz ağrır şlkahjdkşlhsakdşlas
burada suçu erkeklere yüklemek sence de saçma değil mi 😂
İşte belki de sebebi budur 😂
Ha sen kadın erkek arkadaşlıklarına inanan kesimdensin anladım 😂
Sadece yürüyor karşılık versen üzerine atlayacak o kadar canım ne var onda da dimi 😂
Bir test et istersen 😂
Beni hak edecek bir kadın olduğunu düşünmüyorum. Ben eşsizim. Pürü pakım Adelinaa hanfendii.
Öz güvenli halimi seven kadınları da sevmiyorum puhahaha :D:D (çiçek, nergiz)
Her canlıya anlaşan Erkek kadınla anlaşamıyorsa sorun kadındadır.
Anlaşmak istemiyordur.
O yüzden g... yların sayı artıyor, kendileri ile daha iyi anlaşırlar kadınlara gelince yuvada yılan görmüş gibi😃
Kadın arkadaşlar, özeleştiri yapabilirlerse. Aslında sorunun cevabını bulmuş olurlar. Niyetim kimseyi kırmak değil. Sütçü lisan ettiysem affola
Kadınları anlamak çok zor kendi hemcinsleriyle bile anlaşamıyorken biz erkeklerle nasıl anlaşacaksınız
Kadınlar anlaşabileceği biriyle değil, kendi istediği ölçüde değiştirebileceği biriyle olmak istiyor.
İşte kadınların burada bir durup kendilerini sorgulamalari lazım problem erkeklerde değil kadınlarda 😂
Daha çok siz erkekleri rakip olarak gördüğünüz için galiba düşman olarak görüyorsunuz 😂
anlasmak istemiyorlar yoksa anlaşırlar niye anlaşamasinlar shdhf
Suç biraz da bizde mi acaba diye düşünmüyor değilim 😄
Niye anlasamayalim sen anlasana denk gelmemişsen demek
örnek resimdeki tipleme ise bence bu eleman kadınlarla hiç anlaşamasın uzak dursun
Anlarlarsa kendileri de kendilerinden nefret eder de ondan
Biz kadınlar kadar olur olmaz bütün detaylara takilmiyoruz.
Aklı bel altından başka bişeye çalışmayan varlıklardan bunu mu bekliyosun?
Diğer canlılar çok açık ve net oluyor Ayşegül Hanım. d
Valla çok güzel bi soru sormuşsun kadınları anlamak çok zor
Konuşmayan, sadece komut alan her canlıyla anlaşıyorlar 😂 (istisnalar hariç tabiiki de)
Aslında bunun en temel nedeni iki tarafında ne istediğini bilmemesi
İşlerine gelmiyor bence bide o nasıl resim yahu kedi köpek besle, bune ya
Kimse sevilecek cinse garez duymaz. Onun canını yakan varsa ondan uzak durur
Bütün canlılarla anlaşıyoruz bu da demek oluyor ki sorun sizin kendinizde
Bence cuvaldizi kendinize mi batirsaniz? Oz elestiri filan:)
Bacım siz söz dinlemiyorsunuz sıkıntı orada siz erkek değil gay istiyorsunuz
Erkekler herşeye düz mantık bakarken biz kadınlar detaycı yaklaşıyoruz bu durumda onların işine gelmiyor.
Sen bu adamla ilgilendi de onu senle anlaşamadı😅
Herkes kendine yakın görcüğüyle anlaşır aşko
Haklııı
ne sizin bizimle sorununuz
Hiç üstüme alınmıyorum bu cümleyi ☺️
Aya çıkarız metora kafa atarız sizle anlaşamayız
Kadınları anlamak zor
Benim bir problemim yok anlaşma konusunda
Hayvanı mi kiskandin az önce sen🤣
Zalım oldukları için.
Her erkek aynı değil ben çok iyi anlaşıyorum
Seninle iyi uyum içinde oluruz
Benim kizlarla bir sıkıntım yok
Kadın ruhundan anlayanlar anlaşıyor
Siz birbirinizle bile anlaşamıyorsunuz
gerçekten kişilikli her kadınla anlaşırım.
Yaw kadınları da pek severiz aslında
Kadınları kadınlar bile anlamıyor biz ne yapalım
Sizi anlayamıyoruz çünkü 🤣
Erkeklerin genleri böyle
Sabredememek yüzünden ama kadınlar da buna dahil.
Yo ben anlaşa biliyorum 🤓
Kadınlarla daha iyi anlaşıyorum aslinda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?