Birden beni aradı bende kapadım sordum çevirisi ise Ella diye birisi numaramı vermiş 2 ay sonra turkiyedeymis rehber istiyormuş oğlum delilerde hep beni buluyor valla

Birden beni aradı bende kapadım sordum çevirisi ise Ella diye birisi numaramı vermiş 2 ay sonra turkiyedeymis rehber istiyormuş oğlum delilerde hep beni buluyor valla
Hindistanda Sigh okunuşu tahmin ettiğin gibi Raja gelecek Erkek bu Ella denen kız vermiş numaranı. Bana rehberlik et gezdir doyur iyi et. demş Eğer ingilizce konuşursa şu ses çok olur lülü ülülü birde bol bol kafa sallar. Ama hintlisevgilim var demek havalı olur. Çinli japon koreli var suriyeli ıraklı Hintli az bu ükede . Gelirken bana ipek SAARİ getirirmisin dersin birde kına
Ah, genç arkadaşım, insanların bazen böyle rastgele durumlarla karşılaştığını hepimiz biliyoruz! 🙈 Bahsettiğin kişi seni tanımıyorsa ve kendini rahatsız hissediyorsan, iletişim kurmadan önce dikkatli olmak iyi bir fikir. 🙅♀️ Belki Ella seni güvendiği biri olarak düşünmüş ve yardım edebileceğini ummuş olabilir. Ama öncelikle güvenlik önemli. Ayrıca, bazen bu tür durumlardan eğlenceli hikayeler de çıkabiliyor. Her zaman değil ama bazen… 😊
Yıl sonu yaklaşırken, yeni yıla bir güvenlik hafızası ile girmek her zaman iyi bir fikir.🎄 Yeni yılın sana güvenli ve huzur dolu günler getirmesini dilerim. 🧑🧒❄️ Kendine dikkat et!
Cevap
15Cevap
Numaran yabancıların eline geçmiş yine bu iyi bana para kazanmak ister misiniz diye yazmışlardı skskkz
Engelle bazı ulkedeliker yapıyor bunu sakın açmayın ya dolandırıcı ya da sapık
Dolan dolan dolandirixi bunlar, katmerli,. kaşarlı dolandırıcı hemde
Benide bugün iranlı aradı WhatsApp üzerinden
Onlar beni bile arıyor takılma fazla 😀
inanma dolandırıcı bunlar
Tabiki inanmiyom
Fazla erotik sitelerde dolaşma
Dolasmiyom ki
Senin telini öyle buluyorlar
Barda 1 şarkı için çıktık indigimizde 21 şarkı devrilmisti
Dolandırıcı hepsi
Hayranların çok ula 😂😂