Güncellemeler
1 yıl
2 gün önce çağırdım dün çağırdım gelmedi bugün ara sıra bana bazı yerlerde göründü oyun oynarken baban geliyor kapıyı aç dedi 2 dk sonra kapı çaldı
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Selam. Rica etsem Nebih cinini nasıl çağırdın anlata bilir misin çok zor durumdayım dün gece yaptım ama olmadı belki bir şeyleri yanlış yaptım tam olarak Emin değilim neden istediğimi anlatıcam
" Yetimim babam yok daha doğrusu var ama cinsiyyetim kız olduğu için Ben doğulduğum gün Beni redd etdi. Baba tarafından akrabam çok ama onlarda babamla aynı fikirdeler hiç biriyle görüşmüyoruz bi kere bile olsa babam beni merak edipte gelmedi yanıma yüzünün nasıl olduğunu hiç bilmiyorum. Annem tüm fotoğrafların hepsini atmış Ben çocukken. Çocukluk hayatım hiç olmadı okul hayatımda aynı şekilde. Sevilen birisi değildim eziklenen, dışlanan, sürekli kendi istekleri için kullanılan birisiydim. Öğretmenler bile sevmezdi piano kursuna gidiyordum durum Ordada aynıydı. Okulda bir şey olsa sürekli suçu bana atardılar benim gibi babasız kıza kim inanırdıki. Sonra beni sınıfta çocuk sayısı fazla olduğu başka sınıfa aldırdılar. Belki hayatım bundan sonra değişir dedim ama yine olmadı her kes başta iyiydi bu duruma çok sevinmişdim dörtlü kız arkadaş qrupum oldu meğer para için benimle arkdaşlık yapıyorlarmış onlara söyledğim sırları sınıftakilere söyleyip alay ediyorlarmış ben salağın hiç bir şeyden haberi yoktu sonra öğrendim. Sınıfa yeni kız geldi ve yine olan bana oldu benimle takılmamaya konuşmamaya başladılar yani dışlandım sınıfta sevdiğim bir çoçuk vardı benimle sürekli seni seviyorum der inandırır sonra arkadaşları ile alay ederdi sonra öğrendim ki iddayı kayb etmiş ve böyle bir şey yapmış ama halada seviyordum bu seferde eski kız arkadaş qrupumdan bir kızla birlik olup beni oyuna getirdi haklısın aptallık etdim ama kalbim laftan anlamıyorduki. Şimdi lise son sınıfım başka okulda okuyorum durum yine aynı zaten artık tam bir asosyal oldum arkadaşlık etmiyorum, sevdiğim biriside yok, kimseye güvenim kalmadı çok soğudum Ben, Bazen ailemle bile kavga etdiğim oluyor, Annem hiç evlenmedi kavga etdiğim zaman bana"senin yüzünden evlenmiyorum kocamla yatarsın "diye söylüyor bu lafı beni öyle bir derinden etkilediki anlatamam kalbime hançer saplasa böyle acı hissetmezdim. Bir Kaç kere intahar etmeyi düşündüm ama yapacak cesaretim yoktu. Şimdi bu hafta çok önemli bir sınavım var öyle sıradan bir sınav değil hayatıma mal olacak bir sınav. Bu sınavı kazanırsam yeni bir hayata başlayacağım. Kimseye boyun eğmeden. Geçemezsem hayatım biter anaannem beni istemediğim biriyle zorla evlendirir madem okumuyorsun evlen der tersi çok fena kadındır." lütfen yardım et çok zor durumdayım rica ediyorum
Bana fal baktırır misin ona
Olmaz müslüman bir cin böyle şeyler yapmaz ben birisi hakkında bilgi almak istediğim de bile bana kızgın baktı bana o yüzden dedi ki namazını kıl çok dindar birisi ol öyle bilgi veririm o da gelecekten değil mesela şu an nasıl
Cok dertlerim var ağlamaktan göz pınarlarım kurudu bir denesen sadece dertlerim bitecek mi diye
maalesef olmaz çünkü gaybı bir tek Allah bilir cinler sadece bizden başka boyutta yaşadıkları için bizim 1 saatimiz onların 1 saniyesi gibi düşün herşeyi daha hızlı yaşıyorlar sadece yaşadıkları zaman diliminde gördüğünü bizim boyuta geçerek enerjisel varlık oldukları için söylüyorlar geleceği bilemezler
En azından tahmin yoksa tabiki Allah bilir bir denesen ne kaybedersin
Tehlikeli olur benim emrim altında biri değil ki bu şeyi ona sorarsam bana kızabilir çünkü çok ciddi varlık bunlar şaka filan bile yapılmıyor bazen sabah namazında arkamda hissediyorum bazen o beni uyandırıyor ama dediğim gibi sinirlendirir bu soru onu
Kız çok iyi biri desen belki sever beni kimseye zararım yok
Sanmıyorum yapmaz kezrahe imiş ismi bana dedi ki seni iyi biri gibi görmeseydim asla konuşmazdım dedim peki şu an içeri babam girse seni görebilir mi hayır sadece sen görebilirsin o da Allah izin verdiği için gerçek halim böyle değil dedi sizin gibi bedenimiz var ama aynı değil dedi ama onun yanına yaklaşınca korktuğumu belli etmiştim çünkü gözleri cansız manken gibi durgun sesi efektli gibi kokusu yoktu
Nolur sor dua ederim sana hiç umudum kalmadı
Bana neyin var söyler misin
Benim maddi ailevi manevi bir ton derdim var çok yalnızım 1 arkadaşım bile yok notlarım kötü ailem sıkıntılı bir sürü şey hiç umudum kalmadı şu hayatta
Oha aynı benim sorunlarımın aynısı seninle aynı hayatı yaşıyoruz senin için onunla görüşünce tavsiye alacağım ne yapman gerektiğini soracağım
Telleri mi de atayım mı bana ✍️ misin
Telve
Kahve telvesinden gelecekten haber görünmez saçmalıktır hemde şirktir inanma öyle şeylere Ben sadece tavsiye alacağım
Ne zaman geçeceğini sor lütfen çok kotuyum
Onu Allah bilir işte ben sana şunu söylüyiyim sadece bunlar seni Allah'a yaklaştıracak vesileler ibadet et inan geçecek sabret