Bahanemi aradı bu?

Dün biriyle tanıştım ve bana aşık olduğunu hemen evlenmek istediğini söyledi. fotolarımı bana sildirdi 1 dakkika cevap vermeyince deliye döndü..2 gün durmadan konuştuk. instagrmda facede tiktokta herşeyimi bana sildirdi.. kıskançlık yaptı ve şifremi istedi hata vermedim. bundan sonra gizlimiz saklımiz olmucak asla seni brakmam dedi fotolarımızı birleştirmiş onları paylaş dedi yeminler etti bana diyor hemem bavulunu al buraya gel turkiyeye evlencez..
dedim böyle bisey olamaz sen gel görüşürüz bir kaç sefer anlaşırsak olur gelirsin annemle konuşursun beni alırsın dedim.. hayır sen geleceksin kadının yeri kocasının yani benim duzenim burada burada yasiıcaz. diye tuturdu sen calismiycaksin ben çalışır bakarım sana diyor
. dedim hayır benim sorunlarım var sene sonuna kadar haletmem gerekiyor para biriktirmem cunku babam rahmetli annem hasta söylemiştim. yok geleceksin evlencez evde oturcan senin derdin benim derdim ben varken herşeyi hallederim necilikim daha ölmedim falan diye konuştu ben dedim mantıklı konuş bir kadın erkeğin ayağına gitmez. sen geleceksin almaya beni dedim öyle bisi olamaz ben gelmem kadinim. dedim.. oda bana sen beni istemiyorsun beli engele diye tuturdu bende engeledim neydi bu şimdi?
Bahanemi aradı bu?