Dün biriyle tanıştım ve bana aşık olduğunu hemen evlenmek istediğini söyledi. fotolarımı bana sildirdi 1 dakkika cevap vermeyince deliye döndü..2 gün durmadan konuştuk. instagrmda facede tiktokta herşeyimi bana sildirdi.. kıskançlık yaptı ve şifremi istedi hata vermedim. bundan sonra gizlimiz saklımiz olmucak asla seni brakmam dedi fotolarımızı birleştirmiş onları paylaş dedi yeminler etti bana diyor hemem bavulunu al buraya gel turkiyeye evlencez..
dedim böyle bisey olamaz sen gel görüşürüz bir kaç sefer anlaşırsak olur gelirsin annemle konuşursun beni alırsın dedim.. hayır sen geleceksin kadının yeri kocasının yani benim duzenim burada burada yasiıcaz. diye tuturdu sen calismiycaksin ben çalışır bakarım sana diyor
. dedim hayır benim sorunlarım var sene sonuna kadar haletmem gerekiyor para biriktirmem cunku babam rahmetli annem hasta söylemiştim. yok geleceksin evlencez evde oturcan senin derdin benim derdim ben varken herşeyi hallederim necilikim daha ölmedim falan diye konuştu ben dedim mantıklı konuş bir kadın erkeğin ayağına gitmez. sen geleceksin almaya beni dedim öyle bisi olamaz ben gelmem kadinim. dedim.. oda bana sen beni istemiyorsun beli engele diye tuturdu bende engeledim neydi bu şimdi?
dedim böyle bisey olamaz sen gel görüşürüz bir kaç sefer anlaşırsak olur gelirsin annemle konuşursun beni alırsın dedim.. hayır sen geleceksin kadının yeri kocasının yani benim duzenim burada burada yasiıcaz. diye tuturdu sen calismiycaksin ben çalışır bakarım sana diyor
. dedim hayır benim sorunlarım var sene sonuna kadar haletmem gerekiyor para biriktirmem cunku babam rahmetli annem hasta söylemiştim. yok geleceksin evlencez evde oturcan senin derdin benim derdim ben varken herşeyi hallederim necilikim daha ölmedim falan diye konuştu ben dedim mantıklı konuş bir kadın erkeğin ayağına gitmez. sen geleceksin almaya beni dedim öyle bisi olamaz ben gelmem kadinim. dedim.. oda bana sen beni istemiyorsun beli engele diye tuturdu bende engeledim neydi bu şimdi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu kadar acele davranması normal değil kesin bir b. kluk var bir daha da geri dönme hızlı giden atın b. ku seyrek düşermiş
Aradi dün sabah barıştık hata yaptım dedi özür diledi barıştım ve şifremi istiyor dedim sen ver ozaman ben hatırlamıyorum dedi vermiyor e dedim bende veremem sinirleniyor?
Seni etkilemeye çalışmış heralde sabah sabah bişi anlamadım
😂😂Kurtulmussun ayran gonullunun teki at hirsizi kiliklilardan boş ver
şaştım yani ilk önce böyle hızlı davranmasına. sonrada beni engele dedi şok oldum. baktım şimdi fake hesabimdan ona silmiş resimlerini falan faceden de instadan da niye acaba?
Hasta boş ver ergenmis sakın yazma belkide taktik yapyo çok konusan bos olur salla gitsin sana adam mı yok kiz kimse icinde hicbiseyden vazgecme.
Ne taktiği kız
Pisman olur ozler istedgmi yaparm taktigi boyleleri siddete de meyilli
Evet o yazarsa yazar asla ben yazmam ona aynen fazla sinirliydi hep hesap soruyor bana ve anladinmi hemen yap gibi emirli konuşuyordu
Al iste 💩beyinli o kimkinsana emir veryo deseydin ya bna emir verme agzini tekmelerim.
Dedim ben anlamadım bunun amacı ne
Aradi dün sabah barıştık hata yaptım dedi özür diledi barıştım ve şifremi istiyor dedim sen ver ozaman ben hatırlamıyorum dedi vermiyor e dedim bende veremem sinirleniyor?
Konsma bence ama sen bilirsin tehlikeli gibu
Bana diyor hayır sen gel bende dedim niye sen türkiye dışına çıkamıyormusn yasak mı oda dedi evt iki haftada bir imza atmaya gidiyorum ben dedi niy e dedim birinle kavgabetik burnunu kırdım şikayetçi oldu dedi
Salliyor ya inanma
Ne tuhaf ınsanlar var
Evet bende şaştım yani ilk önce böyle hızlı davranmasına sonrada beni engele dedi şok oldum baktım şimdi fake hesabimdan ona silmiş resimlerini falan faceden de instadan da niye acaba
Kendısı de fakedır belkı bılemezsın hsjs normal bı ınsanın yapacagı seyler degıl yaptıgı zaten baska bı nıyetı oldugu kesın zaten bıdaha olursa ıkı gun bıle harcamadan engelle
Fake değil görüntülü konustuk
Bir cacık olmaz ondan
Ben anlamadim noldu simdi
yas kac senin 15 mi
Diğeri noldu şu başının belası olan? 😊
Hangisi anlamadım?
Konuşuyoduk da seninle unuttun mu
Bahane aramış
Süzme delidir.
X için adalet
Ağır vaka. Uzak dur
Baktım fake hesabimdan ona silmiş resimlerini niye acaba?
İşine gelmedi zoruna gitti
E ısrar eti engele diye hadi hadi dedi bana mecbur kaldım
Özele gel
Ciddimiydi yalan mı yaptı anlamadım hani çok istiyordu?