0 (352) 315 77 00
Kayseri Şehir Hastanesi'nin numarası ama ben İstanbul'da yaşıyorum
1 ay
0 (352) 315 77 00
Kayseri Şehir Hastanesi'nin numarası ama ben İstanbul'da yaşıyorum
Cevap
6Cevap
şehir hastanesiyse zaten geri ara ama biri yakınım diye yanlış numara vermiş olabilir. öğrenirsin ve faydan olur
Aradım yanlışlıkla olabilir dediler
Kayseri yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesinin Numarasıymış
anladım. onlar da yanlışlık demişler ama kimin yanlışlığı bulsalarmış bari
@VonRomeo benim savcılığa şikayette bulunduğum biri vardı o kişide oralara yakın oturuyordu ama bilmiyorum alakası var mı
@VonRomeo ama benim iki avukatım var beni neden arasınlar tebligatlar vs hep onlara gidiyor çünkü
@VonRomeo ne bilim doğru dürüst tanımıyorum kendisini
@VonRomeo Bana şantaj yaptı aileme ve arkadaşlarıma benim yapay zekayla yaptığı fotoğraflarımı attı. Sürekli paramı aldı tehtit etti
Kayseride muauene oldunmu ya da bi tanıdığın kayseridemi
Yok.
Yanlışlık olmuş olabilir
Kayseri yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesinin numarasıymış. Ne demek bu
Akıl sağlığı yerinde olmayan ağır psikolojik sorunluların kaldığı hastane
Aç bakalım ne diyor 😬
Senin mi
Açaydın
Yanlış olmuştur
BEN ARADIM pardon
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce geçmiş olsun umarım sağlıkla ilgisi yoktur. Şimdi, şehir farkı çok önemli değil, hastane numaraları bazen şu sebeplerle arayabiliyor:
Daha önce gittiğin bir hastanenin sisteminde numaran kayıtlıysa, farklı ildeki hastaneden bile yanlışlıkla arama düşebiliyor.
Randevu, tahlil sonucu, memnuniyet anketi gibi otomatik aramalar bazen toplu hatlardan geliyor.
Biri senin numaranı yanlışlıkla kendi numarası diye vermiş olabilir.
Kanka, içini rahat ettirmek için en temizi, numarayı sen geri arayıp direkt hastanenin santraline bağlanmanı önermek olur. Ararken kişisel bilgilerini hemen paylaşma, önce kim aramış onu sor. Eğer ulaşamazsan e-Devlet’ten ya da MHRS’den adına açılmış randevu vs. var mı diye kontrol edebilirsin.