Diğer Sizce beni özel numaradan kim aramıştır? EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Meraktan çatladım (ortadan ikiye)😅sonradan gördüm telefon sessizdeydi.Sizce kim aradı? Sizce beni özel numaradan kim aramıştır? Cevapla Telefon Soruları Numara Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Herkes olabilir bilemeyiz 1 0 Yorumla
oziii444 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 62% +1 yıl Valla güzel kızsın yani paltonğin vardır kesin 😃 ben beğendiğim seni çok 1 2 Yorumla EskiBirYoda +1 yıl Çok çevrem yok ya platonik birisi olduğunu sanmıyorum, belki eski iş yerinden erkek arkadaşlarım trollemek için aramıştır ya da kuzenlerim diğer ihtimal ayrıldığım kişi Yorumla oziii444 +1 yıl Ayrıldığın kişi banko 😃 Yorumla
TeLeVoLe Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl Ben aradım makara yapalım diye niye sessize alıyon telefonu kızım :) 1 2 Yorumla EskiBirYoda +1 yıl 🤪 tekrar ara yapacak bir şey yok Yorumla TeLeVoLe +1 yıl sessize alıyon niye arim ki duymuyorsun merak et böylece:) Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bir sürü üniternet aboneliği için arayan var ben şaşıyorum bazan 2 kere arayan oluyor o yüzden otur numaraları geri dönmem işi olan bulur 1 0 Yorumla
uWuTeLLa Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Dolandırıcılar numaraları belli olmasın diye gizliden aramışlardır bence. 1 0 Yorumla
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 848 cevap paylaştı. Eski sevgilin ya da arkadaşlarından biri 1 1 Yorumla EskiBirYoda +1 yıl Olabilir kuzenlerime bi sorayım Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilemeyiz herkes olabilir 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Ben aradım. İtiraf ediyorum. 1 0 Yorumla
kedigibiseverim34 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl 3 numaralı eski sevgilin aramış. 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Exin aramış 1 1 Yorumla EskiBirYoda +1 yıl :( Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 380 cevap paylaştı. Ateş bacayı sarmış desene 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. eski sevgilin 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. eski sevgili 1 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 863 cevap paylaştı. Valla ben aramadım 1 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Ben aradım 1 1 Yorumla more000 +1 yıl Birdaha sessize alma şu telefonu 😔😔😔 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Valla ben aramadım 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. dedem aradı 1 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Barack Obama 1 1 Yorumla Mr_Tweety +1 yıl Yok artık Donald trumptur o. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Herkes olabilir bilemeyiz
Valla güzel kızsın yani paltonğin vardır kesin 😃 ben beğendiğim seni çok
Çok çevrem yok ya platonik birisi olduğunu sanmıyorum, belki eski iş yerinden erkek arkadaşlarım trollemek için aramıştır ya da kuzenlerim diğer ihtimal ayrıldığım kişi
Ayrıldığın kişi banko 😃
Ben aradım makara yapalım diye niye sessize alıyon telefonu kızım :)
🤪 tekrar ara yapacak bir şey yok
sessize alıyon niye arim ki duymuyorsun merak et böylece:)
Bir sürü üniternet aboneliği için arayan var ben şaşıyorum bazan 2 kere arayan oluyor o yüzden otur numaraları geri dönmem işi olan bulur
Dolandırıcılar numaraları belli olmasın diye gizliden aramışlardır bence.
Eski sevgilin ya da arkadaşlarından biri
Olabilir kuzenlerime bi sorayım
Bilemeyiz herkes olabilir
ben aradım😂😂
Ben aradım. İtiraf ediyorum.
Eski kırıklar olabilir mi😄
3 numaralı eski sevgilin aramış.
Exin aramış
:(
Ateş bacayı sarmış desene
eski sevgilin
Bilemiyoruz