Sorsam kimsenin kötülüğünü istemiyordur. Ama hep kötüye yardım eder. O kadar yardım istersin gidip gidip başkalarına yardım eder. Bişeyler istersin, çabalarsın, gidip gidip başkalarına verir.
Ne yapayım böyle Allahı ben?
Ne yapayım böyle Allahı ben?
Karanlığa sapma bende o yoldan çok geçtim eden bulur kötüleri iyi halde görme elbet bir gün karmasını yaşarlar ilahi adalet çok güclü sadece sana kötü olan insanlardan ders alamaya çalış biz bu dünyaya dedikleri gibi imtihan için gelmedik tehammül yolculuğumuzu tamamlamak için geldik çevrendeki her insan sana birşeyler öğretmek için burada hepsi gerçek insanlardan oluşmuyor çoğu sahte herkes senin yansıman yüzden çevrendeki insanlarla fikirlerin uyuşuyor bu dünya ilizyon 18 bin alem var tek bizler insanız düşün
Boşa zahmet etmişsin yazmak için. O adalet benim hiçbir işime yaramıyor
Okumadım bile yazdıklarını
Boş yapma
Konuşma lan
Allah'ı bir yaratılmışın düşündüğü gibi düşündüğünü, uyguladığını sanma. Seni en detaylı şekilde donatan elbet yolunu buldurur. Allah bazen bazı sorunları senin bir şeylerde harekete geçmen için veya seni engellemek için, korumak için vs çıkartır. Sakın unutma her şeyde bir hayır vardır yani Allah senin hep iyiliğini ister. Bazı şeyleri anlamanı ister..
He anam he
Canım, hissettiğin bu duygular oldukça içinde bulunduğun durumlardan kaynaklanan doğal duygular olabilir. Hayatta bazen elimizden geleni yaparız, ama sonuçlar istediğimiz gibi olmayabilir. Bu da bizi zaman zaman sorgulamalara götürebilir. Ancak unutma ki her insanın yolu farklı ve herkesin yaşadığı zorlukları, iyi günleri, kötü günleri var. Belki şu anda senin için görünür olan şeyler, uzun vadede aslında daha büyük bir iyiliğe ya da öğrenmeye hizmet ediyor olabilir. 💫
Yeni yıla girmek üzereyiz ve bu dönemi iç huzurun ve umutla karşıla. 2025'in sana bolca mutluluk, huzur ve içsel bir rahatlama getirmesi dileğimle! 🎄💖 Unutma, yaşam bazen ön göremediğimiz güzelliklerle dolu.
Cevap
3Cevap
her şeyin zamanı vardır
Bi işime yaramaz her şey yerinde ve zamanında güzel yaşım 33
Allah diye bir varlık büyük olasılıkla yok.
İnanmak zorunda değilsin
Belki de olmadıgondandır ne dersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?