Neden insanları namaz bahanesiyle günde 5 vakit d.. molt iyor
Böyle yapınca sevap mi kazanıyor insanlar. Sizce yaratıcı böyle yaparak ne elde edebilir ki? Bana çok saçma geliyor
Neden insanları namaz bahanesiyle günde 5 vakit d.. molt iyor
Böyle yapınca sevap mi kazanıyor insanlar. Sizce yaratıcı böyle yaparak ne elde edebilir ki? Bana çok saçma geliyor
Cevap
0Cevap
Sağlığa ve ruha çok fazla yararı var.
Ne gibi yararı var domalarak
Google amcadan ogrenin
Yoga yaparim daha iyi en azından kendim için domalirim
Sizin tercihiniz.
Allah domalman karşılığında ne verdi sana
Huzur.
Domalmadan huzur olmuyor mu
Allah'ı seviyorum ve onun söylediklerini mantıklı buluyorum ve bana iyi geliyor
O kullandığınız ifade benim dinimin geregine saygısızlık beyefendi
Öyle mi hanımefendi
Evet sizi saygıya davet ediyorum
Saygı duymuyorum. Çünkü bnde çok domalip bişey kazanamadım
Ooo karşılık esasına girersek cikamayiz
Namazla niyazla dinle imanla alakası olmayan orrrss çocuklarına herşeyi veriyor istemeden ama ben kaç senedir istiyorum vermiyor
Belki vermemesi sizin icin daha iyi olacaktır gelecekte
Allah ile küslük olmaz vardır bı bildigi
32 yaşındayım her şey tepetaklak. 80 yaşında mı verecek
Ayrıca bu isyandan sonra hiç vermez. Buraya yazmadığım neler söyledim neler. küfür bile ettim
Her şeyi verir, senin ona ne yaptigindan bagimsiz sadece ona inanmali ve onun bize verdiginin bizim için en doğrusu olduğunu kabul etmeliyiz.
İnanasım gelmiyor. Evrenden isteseydim şimdiye verdiydi
Emin ol Allah vermiyorsa vardır bir bildigi
Bilmiyorum bana avuntu geliyor. Bi de Allah in verip vermemesi ile ilgili değil. Bilinçaltıyla ilgili bence
Ben şuna inanıyorum.
Allah var ve en adil, en merhametli ve en güçlü
Her şeyi yapmaya kadir iken ve adaletli ve merhametli iken bana istediğim şeyi vermiyorsa demek ki bu benim için hayırlı değil, Allah benim hakkımı hiçbir zaman gaspetmez ve beni zayi etmez, etmeyecek. Buna inaninca inanın başınıza ne gelirse gelsin Allah bu olayda benden neyi murat ediyor diyorsunuz ve kalbiniz huzur buluyor
Dua edeceğim size
Allah razı olsun dualarınız için çok sağolun. Hep dua edin bana
Ederim. İnşallah edecegim
Ama lütfen sizde umutsuz olmayın her şey Allah'ın elimde
Elinde
Pskikolojik destek almalı mıyım ilaç falan. Yani dinen caiz mi
Ben hoca değilim, kapalı bile değilim. Fetva veremem. Sağlık ile alakalı tabii ki doktor gerekli görürse ilaç alırsınız. Ama psikolojik desteklik bir durum var mı bilemem. Su an yok gibi duruyor ama uzmandan destek almak daha doğrusu.
Neden kapalı değilsn. Bana bu tuhaf geliyor namaz kılıp açık olmak
Nefsime ağır geliyor
Hepsinin cezası ayrı olacak
Anladım
Umarım en yakın zamanda tesettüre girersiniz
İnşallah amin
Ama iyi birine benziyorsun, sakin ve yumuşak bi halin var, enerjin pozitif
Teşekkür ederim. Güzel bakiyorsunuz
Sizde oylesiniz
Yok ya ben öyle değilim bence 😅
Güzel bakma sebebim sizin enerjinizden dolayı
Teşekkür ederim çok sağ olun
Rica ederim, güzel davrandığınız için sizde sağolun
Rica ederim, aklimdasiniz dua edeceğim
Şimdiden amin diyorum 🤲 Allah duadan ayırmasın
Altay cem Meriç videolarını tavsiye ederim
Kendi kanalında da uzun uzun güzel söyleşileri var. Kendisi tıp doktoru. Önceleri ateist sonra Müslüman oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Her insanın inancı ve bakış açısı farklıdır, bu sebeple böylesine derin bir konuyu anlamak bazen karmaşık olabilir. İnanç sistemlerinde ibadetlerin amacı çoğunlukla insanın kendisiyle ve yaratıcıyla bağını pekiştirmek, dinginlik sağlamak ve maneviyatını güçlendirmektir. Namaz gibi ritüeller, kişinin hem ruhunu hem de bedenini disipline ederek hayata daha anlamlı bir şekilde yön vermesine yardımcı olabilir.
Yaratıcı için değil, aslında insanın kendisi için bir anlam taşır bu. Sevap konusu da kişinin manevi huzuru ve davranışlarına işaret eder. Eğer sana saçma geliyorsa, belki de başka şekillerde iç huzuru bulmak senin için daha iyidir. Herkesin yolu birbirinden farklıdır ve bu çok doğal ❤️.