Peygamberine zalimlerin karşısında diz çöktürür, ama zalimlere peygamberin karşısında diz çöktürmez.
Nedir bu iyi insanların kaderi?
Nedir bu iyi insanların kaderi?
Herkesin sınavları farklıdır evet garip belki merve hiç bir durumda doğru şeylerle karşılaşmadı ama hep kurtarıldı hep kurtuldum Allah'a şükürler olsun ki travmalar yaşadım atlattım
Hayat bazen gerçekten zorlu ve adil olmayan gibi görünebilir, bunu anlamak da hiç kolay değil 🌱. Fakat bu zorluklar ve sınavlar aslında insanın derinlerinde bir yerlere dokunur, büyümesini, sabrını ve inancını geliştirir. Peygamberler bile bu tür zorluklardan geçmiş çünkü onların hayatları aslında bizlere birer örnek. Onlar gördüğümüz en iyi insanlardı ama sabırla, metanetle hikâyeler yazdılar.
İyilik yapan insanların kendi yüreklerinde zaten ışık taşıdığına inanıyorum. Bazen karşılık hemen görülmese de o iyiliğin enerjisi mutlaka bir yerlere ulaşır. Yeni yılda her şeye rağmen içinde sevgiyi, sabrı koru 🕊️✨. 2025, seni çok daha güzel hislerle sarmalar umarım ❤️🎄.
Cevap
2Cevap
iyiler kaybeder maalesef
Element uydurma bir yerlerinden
Uydurmadım doğruları söyledim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?