Beni sadece 2 dakika dinlicek birisi varsa yardımcı olabilirmi?

Sorun annem. Ben dün evde babamla biraz tartıştık ondan sonra babam telefonumu istedi kiricaği korkusundan dışarı çıktım sonra en yakın dostumu aradım gelip beni alsın diye çünkü iyi değildim. Ve dün ailem özellikle annem ben ile arkadaşımı 100 kere çaldiriyordu ne istiyordu ne düşünüyordu biliyormusunuz sadece teleofnumu. Telefonunu getirsin gitsin ne yiyorsa yesin diyordu. Sonra ben dün dışarıda kalmamak içinde sevgilim bana 5 bin yolladı ben istemedim ben disaridayim dedim anlattım hemen yolladı. Ve üstüme mont biseyler almak için hava yağmurluydu. Sonra biz dostumla baya konuştuk anlaştık 1,2 saat konuştuk bu durumu bu gece napabilirim diye eve gittiğimde babam bana şiddet uygulayabilirdi. Neyse her şey çözüldü babam uyudu ben eve geçerken ben dedimki dostuma al bu 3 bin sende kalsın 2 bin lirada bende kalsın çünkü kredi kartım yok benim annemin var ve ona verirsem harcar biliyorum. Annemde şimdi tutturmuş arkadaşina nasıl güvenirsin o parayı eve getir yok bilmem başımızı belaya sokma akıllı ol seni kandirirlar falan diyor ben diyorumki bu sebep yüzünden diyorum ya hem elimde olursa babam görür dolabimdan falan sonra dicekki kessin çaldın şimdide evdeki herkes benden nefret ediyor 5 yıllık dostuma paramı teslim ettim diye..
Beni sadece 2 dakika dinlicek birisi varsa yardımcı olabilirmi?