Lütfen 2 dk ayırır mısın?

Hayatım boyunca stres baskı ve kötü aile ortamında büyüdüm ailem beni seviyor düşünüyor ama çok yanliş hareketleri var. Ailemden aldığım bedduanın haddi hesabı yok babam sürekli küfür eder 7 sülaleme vs. şu an mezuna kalmayıp okul yazdım diye benle konuşmuyorlar İstanbul'a geldim çalışırım 1 ay eve dönerim dedim sonra kuzenim bırakmadı. Milyoner gibi bir şey baya zengin beni çekti kenara benim senin sadakatine ve zekana ihtiyacım var dedi. Restaurant açtı ve beni başına koydu garsonum aynı zamanda. Babam aşırı zeki bir adam ticari ve günlük işlerde zamanında babama teklif etmiş beraber iş yapalım diye anlattır bana kuzenim. Eğer baban yanımda olsaydı İstanbul bizimdi der. Haklı da zaten kendisi baya zengin babam da turizmde defalarca ödül almış başarıları olan biri aynı zamanda devletin önemli bir konumunda. Şimdi kuzenim sana ev tutucam ehliyetini alıcam yeter ki kal diyor. Ama restaurant dışı hayatım olmicak bir süre zaten çevrem yok ben normalde doğuluyum ama asla onlara benzemiyorum annem Türk babam Zaza beni izmirli istanbulu sanarlar. Ben özgüvensiz bir insanım ama ailem yüzünden. Ayrıca kafatası şekil Bozukluğum var belli olmuyor uzun saçım var diye ama bu bozukluk anlıma ve çeneme etkisi olmuş. Çok yakişikli bulan insanlar var ama çirkin bulanlarda var özgüvenim taban ama berbat konuşamıyorum bir kızla buluşursam konuşamam korkısu var sevgilim de oldu bana açılanlarda oldu fakat yok çirkin hissediyorum. Eksiklerimi düzeltsem baya yakuşuklu olurum ama napim gözlerim ve yanaklarım çökmüş zombiye benzemişim aşırj zor bir hayatım var delik deşik suratım ayakta duracak gücüm yok kimse anlamıyor. Benim matematiğim ve ticari zekam var. 13 yaşımdan beri internetten para kazanıyorum ama ailem defalarca iflas ettirdi. Çok dayak yedim şiddetle büyüdüm. Annemden de babamdan da. insanlar içini çabuk açarlar. Ama ben yokum kendime faydam yok napacağım bilmiyorum kuzenim restorantın başında dur ilerde değerli işlere sokucam seni diyor. Ama berbat bir hayatım var napacağım
Lütfen 2 dk ayırır mısın?