Lütfen biriside beni dinleyebilirim?

Benim annem ve babam ayrı 1 tane ablam var onla beraber büyüdük annem çalışıyordu küçükken akraba ilişkililerim çok kötü hiç sevmiyorum teyzemleri diğerlerini küçükken annem çalıştığı için zorla giderdik ablamla ananeme teyzemlere büyüdükten sonra kendi hayatımı kurdum okul hayatım üniversite vs çok güzeldi sonra birini çok sevdim çok bağlandım terkedildim Şubat 2019 da çok ağır geldi etkisinden çok uzun bir süre çıkamadım Haziran 2019 da mezun oldum ama bir türlü iş hayatına atılamadım 3 ay bi yerde çalıştım devamı gelmedi sonra benim isteksizliğim veyahutta bulamamam falan derken böyle oldu sonra biriyle tanıştım 1:5 senelik ilişkim var herneyse bu arada canım ablam beni büyüten ablam bu hafta evlendi annemle tek kaldık kendimi çok boşlukta hissediyorum bende evleneyim yalnız kalmamayım diyorum ama hayatımdaki kişiyle ilgili evliliğe dair hep şüphelerim var o biraz muhafazalar baskıcı bir kafada sanki mutlu olamıcam ezilecekmiş gib hissediyorum iş hayatım desen yok tek dayanağım annem çok boşluktayım kendimi yalnızlıktan ve güçsüzlükten bir yere atmak tutunmakta istemiyorum hayata karşı ne bekliyorum npmam lazım yönümü bulamıyorum 1999 doğumluyum.(24 yalındayım)

Lütfen biriside beni dinleyebilirim?