AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aman belki de senle konuşmamak için kendi öyle bir şey yapmıştır fazla üzülme
İşte alt tarafı saçma sapan oyunlar yapacağına sadece artık sevmiyorum ayrılalım dese ağzımı bile açmam bu şekilde afallakta kalmış oluyor acaba gerçekten hasta mı diye. İnanasım hiç gelmiyor annesi olduğuna bide.
Belki de senin uzatacağını düşünmüştür kestirip atmıştır
Olabilir diyebilirdi sadece, ayrılmak istediğini açıklayabilirdi. Bu şekilde çoookk saygısızca ve rahatsız edici. Arkadaşlıktanda çıkarsın o şekilde neden çıkarmıyor, cevapda vermiyor bana. Konuşmak istediğimde
Sen çıkar o zaman sana saygısızca davranmış daha nre bekliyorsun onu
Bilmiyorum çıkariyim mi? Hala seviyorum çünki belki büyürse olur diye düşünüyorum hala.
Sen bilirsin ama bu iş yaş yani
Anladım. Peki son bir soru sence o niye beni çıkarmıyor?
Sıkılırsa yazar diye brncr
Dinliyorum
Bak şimdi bir kızla sosyal medyadan tanıştım kız tamamen oyunlar oynadı aklım ile. Ara ara beni kandırdığına üzüldü ama ben bunu hasta olduğu ve beni yorduğu için yaptığını düşündüm bu yüzden benim için bir sorun yoktu. Akıl hastasıydı güya. Neyse en son annesi bir şekilde aldı elinden telefonu ve şifresini telefonun bir şekilde bilerek benimle iletişime geçti bana herşeyin yalan olduğunu onun 16 yaşında küçük biri olduğunu falan söyledi. Oysaki ben bu kız için her gece dua ediyordum iyileşmesi için, hatta siroz olmuştu güya alkol çok içmekten onun için karaciğer bile bulmaya çalıştım haftalarca 300 den fazla kişiyle iletişime geçtim. Dahası ona bir süpriz hazırlıyordum. İlk buluşmamız için içinde kara bir gül olan bir kar küresiydi. Çok güzel olacaktı. Kişilik bölünmesi olduğu için kara tek bir gülü 3 farklı gülle değiştirecektim. İlk buluşma için seveceğini düşündüğüm böyle küçük heykelcik satan antikacılara götürecektim satın alacaktım ona evine koysun diye, para sıkıntısı olduğu için alamıyordu gene güya. Oysaki herşeyin yalan olduğunu söylese en son hiç sevmedim oyundu hepsi, iletişimide kesse discordan hala arkadaş. Ben tüm ihtimali unutmaya çalışacam böyle olunca işkence çekiyorum. Bide dün ona benzeyen biri geldi. Bildiğin o olduğunu hissettim tam konuşurken yarıda kesti sohbeti engelledi beni her kimdiyse. Bu olunca gene çok kötü oldum.
Gelen kişi o olsa da olmasa da gitmiş. Hem sağlıklı biriyseniz eğer kişilik bölünmesi olan birinin yanında neden kalıyorsunuz? Yarı yolda bırakıp gittiyse ve kandırdıysa unutmanız gerekiyor. Unutacağım diyerek kendinize eziyet etmeyin çünkü böyle daha çok hatırlarsınız. Farklı meşgaleler bulun kendinize.
Kalbime o dokunabildi bitek hayatımda o yüzden bırakmak istemiyor bir yanım unutmak istemiyor. Ne kadar kandırdıysa da hala seviyorum onu. Yalancı olduğunu biliyordum ama bu kadar beklemedim. Belki büyüyünce olur diye unutamıyorum galiba
Annesi yalan mı söyledi şimdi anlamadım kız 16 yaşında mı gerçekten?
Hiç birşeyden emin olamıyorum işte aynı senin gibi, gerçekten anneside olabilir olmayabilirde. Sorunun en büyük kaynağı bu.
Ama bir ilişkide güvensizlik varsa sonu gelmez, varlığı da kalmaz. Sırtını dayayamadığın birine kalbini nasıl emanet edeceksin?
Biliyormusun, haklısın. Hemde çok haklısın. Teknik olarak güvenimi bişa çıkardı herkes gibi. Güvenemediğim biriyle yapamam. Arkamı bile dönemem ona. Şuanda üzüntüm utanç ve kızgınlığa dönüştüğünü hissedebiliyorum.
Çok teşekkür ederim, ben bunu niye düşünemedim. Neden kafamda bu kadar büyültüyorum ki. Sence şu an arkadaşlıktan çıkariyim mi onu?
Hediyeyi de yakarım heralde bilmiyorum güzelde bir şey.
Bence gördükçe acı verecek birini hayatınızda da, sosyal medya hesaplarınızda da tutmayın. O halde yakmayın ve israf etmeyin. Kardeşinize, annenize hediye edin çiçekleri. Notların da arka tarafını kullanırsınız yeni yazılar için.
Not dediğiniz hangi not?
Hmm şüpelendirdin beni yoksa sen misin o?
Yani sürpriz yaptım şöyle böyle dediniz yazı da yazmışsınızdır diye düşündüm. Hayır değilim. Kimseyle böyle münasebetim olmadı, olamaz da.
Neyse, şiirler yazmıştım onun için.
Sildim bile hayatımdan en iyisi. Resimlerinide falan filan işte.
Son bir soru, sence o beni niye çıkarmıyor arkadaşlıktan?
Allah öyle bir hayat nasip etsin ki kaybettiğiniz her şey için iyi ki diyerek şükredin. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kızlar cepte görmeyi sever. Nasılsa o beni silemez, seviyor diyerek düşünüyor olabilir. Ama kalbini açıp bakmadım gerçek sebebini bilmiyorum.
Teşekkür ederim, birinden dua ilk defa aldım. Çok sağolun. Sizde inşallah. O kadar kişiye yardım ettim kimse etmemişti dua. Minnettarım size. Duygulandım 🥲
Rica ederim. Öyle demeyin belki eden olmuştur ama duymamışsınızdır. Bazıları da içinden eder.
Haklısınız