İçimi dökmek istedim, lütfen destek olun?

Merhaba. 30 yasındayım. 8 yıldır mühendis olarak egenin bir turim ilçesinde çalışıyorum, ailemle yaşıyorum. Aldığım maaş 35 bin tl + yol yemek. Mühendislik dışında da temizlik bulaşık her şeyi yaptırıyorlar. Daha yüksek maaş veren bir iş bulamadım. Hakettiğim ve emeklerimin karşılığı bu olmamalıydı. Başka şehre taşınsam kira masrafım olacak.
Küçükken hiç böyle hayal etmemiştim. Annem 60 yaşında temizliğe gidiyor, babam 58 yaşında inşaatta çalışıyor. Onlara hep güzel bir hayat sunabilmek istemiştim. Ama bu hiçbir zaman mümkün olmadı ve olacak gibi de görünmüyor. Gururla bana bakmalarını, kızım bize bunu aldı bunu yaptı demelerini isterdim. Ama kendime günümüz ekonomisinde anca yetebiliyorum, çünkü bazı sağlık problemlerim var, şimdi terapi de almaya başladım.
Ciddi ciddi ölmeyi istiyorum, hiç mutlu değilim, biliyorum bu maaşla aile geçindirmeye çalışanlar, daha düşük maaşa çalışanlar var. Ama hepimiz çok daha fazlasını hakediyoruz. Şimdi bana söyleyin. Ben napayım, istifa edersem ödemelerimi yapamam, işyerimde çok mutsuzum. Her gün ağlayarak gidip dönünce de bir posta ağlıyorum. Söyleyeceğiniz güzel şeylere ihtiyacım var…
İçimi dökmek istedim, lütfen destek olun?