Sadece biraz içimi dökmek istedim?

23 yaşına gireceğim

19 yaşıma kadar sevgilim olmadı 1 senelik ilişki ardundan terk edildim ve 6 ay sonra annemden aldatılmış olduğumu öğrendim görenler annee söylemiş ayrılık sonrası daha çok üzülmemem için sonradan söyledi

Konuşmak isteyenler sürekli temas açık görüntü istedi sürekli nude atmamı istediler atmayınca konuşmadılar konuşmayı kesip gittiler

Birisi gidip geldi sürekli beni ikna etmeye çalıştı benden görüntüler alabilmek için çabaladı sosyal medyadan sahte hesaplarla telefon ederek sesli medajlar bırakarak rahatsız etti sürekli telefon numaramı değiştirdim hesaplarımı değiştirdim ananim isimle kullanıyorum en sonunda

Oto sanayi de çalışmaya başladım en yakın arkadaşımın abisi bana yanaşmaya çalışıyor ara ara 2021 de işe girdim ara ara sürekli yanaşıyor ve bu bir nevi taciz beni eve bırakırken sürekli temas etmeye çalışıyor yalnız kalınca sürekli dokunmaya çalışıyor

Geçen sene yeniden biri hayatıma girdi dedim oysa ki onu da tek istediği açık görüntülerdi benden yararlanamayınca başkalarına gitti bıraktım sildim hayatımdan anın da

Yeniden üniversite ye başladım sınıftan birinden çok hoşlandım bir an da sevgilisiyle el ele storylerini gördüm ayrıldılar ama onunla muhabbet etmeye çalışırken bana " yağ tulumu - şişman - az ye " gibi şeyler söylüyor üzülüyorum

Biri var 1 senedir sosyal medyadan sürekli konuşmaya fırsat aradı yüz verince elde ettiğini düşünüp sahiplrnmeye çalıştı uzaklaştırdım

Bir kaç kişi teklifte bulundu vs ama canım istemiyor sevgililik evlilik gibi şeyler çünkü çok yoruldum

Ailem zaten...

16 yaşında zorla evlendirmişler annemi babamı hiç sevmedi sevmiyor

Abim 10 yıllık sevgilisiyle evlendi gitti başka şehire

Babamla zaten hiç anlayamadım çocukluğumdan beri

Babam sapık ruhlu biri tek derdi ye iç yat oynaş , emekli evde gün boyu hazır yemeği ısıtıp yemeye bile beni bekliyor

Annem vardiyalı çalışıyor 2 vardiya birden çalışıyor hem de gece gidiyor evde olmuyor çok yoruluyor

Abimin Düğününü yapabilmek için bahçe vardı sattık araba alacaktım para biriktiriyordum onu da verdim üstüne kredi çektim verdim

toplam ailecek 700 bin lira borcumuz var

Okullar depremden dolayı uzaktan eğitim olduğu için dersler mesai saatime denk geliyor sesten gürültüdrn hiç bir şey anlayamıyorum sınavlarım hep düşük

Şimdi ruhsuz duygusuz herkesten soğmuş biri oldum... çok yoruldum.

Sadece biraz içimi dökmek istedim?