Öyle işte içimi dökmek istedim?

Ne hissedeceğimi ve ne düşüneceğimi bilmiyorum. Bir ailem var ama ailem mi onu bile bilmiyorum. Üniversite öğrencisiyim 3. Sınıfım ve ailemden uzaktayım. Üç yıldır yanıma bir kere geldiler sadece ve hani hiçbir şekilde yardım da dahi bulunmuyorlar yardımı dahi geçtim ne haber nasılsın diye arayıp sormuyorlar bile sadece işleri düştüğünde veya bir şey isteyeceğin zaman yazıyor babam. Hem üniversite okuyup hem de geçimimi sağlamaya çalışıyorum kafede falan çalışıyorum bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Üzüldüğüm şey ise gerçekten para muhabbeti falan değil sadece değersiz miyim sevmiyorlar mı neden diğerlerinin ailesi gibi arayıp nasılsın bir şey eksik mi ne yapıyorsun demek yerine sadece bir şey istemek için yazıyorlar hani durumumuz olmasa anlayacağım ama kumar oynarken para bulunuyor veya başka bir şey yaparken para bulunuyor da bana bir şey lazım mı demek mi zor? Maaş yatıyor ediyor beni arayıp sormuyor bile ama mesela bana gelip de şu kadar paran var mı veya şu var mı gibisinden mesaj atabiliyor isteyebiliyor ve ben atıyorum çünkü aile ama kendimi üzgün hissediyorum ya gerçekten yani ne hissedeceğimi bilmiyorum
Öyle işte içimi dökmek istedim?