Biraz içimi dokmek istedim?

Selam herkese, Umarım herkes iyidir ben değilim çünkü. Benim 7 aylık bir ilişkim var bu ilişkide başından beri çok bağlıyiz birbirimize.. olaya geçelim bizim biraz değişik bir iliskimiz vardı gerçi son 3 aydır düzelmişiz ama... Anlatayım tam 1 ay önce sevgilimle bir ayrılık yaşadık yaşadığımız ayrılık çok ağırdı benim açımdan onun açısından da öyleymiş sanırsam. Kuzenime anlattım olayı ayrıldık falan diye sonrasında son konuşmamızı yapmak istediğimi söyledim ilk başta kabul etmedi ama sonra ınstagramdan engelimi kaldırıp bana yazdı ve biri kızla sarılmış şekilde fotoğraf attı yıkıldım o an kendime zarar verdim bu fotoğrafi attığında bile sevdiğim özür dilerim ama olmuyorduk falan dedi... Neyse işte ben bunları kıza attım kız ayrıldı ondan sonra sevgilim aradı demedigini bırakmadı bana sonra dedi ki barıştık bende vazgeçtim o gün tüm gun ağladım yemek yiyemedim zaten ayrı olduğumuz için 1 hafta yemek yiyemiyordum.. bir haftada 4 kilo verdim sonra o gece bana yazdi deli gibi yalvardı kabul etmedim bir kez buluşup konuşalım dedi buluştuk ağladım kriz geçirdim o da kendine zarar verdi yanımda.. sonra affedecek misin dedi evet dedim affettim ama affedemiyorum arkadaşlar onu o attığı fotoğraf hâlâ bende bakıp ağlıyorum benim için aldatmaya giriyor bu ama affetmek istiyorum olmuyor maalesef ama bırakamam da çünkü gerçekten çok çok seviyorum çıkmaz sokaktayim anlayacağınız okuduysaniz teşekkür ederim. Hep gülümseyin :)
Biraz içimi dokmek istedim?