İçimi dokmek istedim?

Merhaba ben 18 yaşında genç bir kızım muhafazakar bir anne babaya sahibim özellikle de babam 11 yaşında zorla kapatıldım yeri geldi dayak yedim yeri geldi psikolojik şiddet gördüm tam çok vazgeçmeye çalıştım bu hayattan yapamadım.. ne yaparsam yapayım babam düzelmedi babam huysuz sinirli suratsız biri onu çok sevdim onu çok sevdim sevmeye onu sevmeye çalıştım Ama hep beni itti mesela sarıldığımda bile beni iter her şeyime laf söyler onun gözüne girmeye çalışma çabalarım bile işe yaramıyor bir gün içimi döktüm ağlayarak ona 1nthra meyilliyim dedim ergensin dedi olgunlaşmamışsın daha dedi ama kesinlikle ergenlikle alakası yok bu hayattan çok soğudum dediğim hiçbir şeyi yapamıyorum zorla ferace giydirmeye çalışıyorlar elbise giyiyorum zaten dar giymiyorum ama ona bile laf ediyor bugün amcamı anlattım her şeye rağmen ayakta durmak zorundasın dedi meyilli olduğumu söyledim O bile ergensin dedi kime içimi dökmeye çalışsam ergenlikten kaynaklanıyor diyor bakkala bile tek başıma göndermez onların bugüne kadar güvenini sarsacak hiçbir şey de yapmadım. Ama gerçekten bu hayattan çok soğudum ve sanırım artık yapacağım. Hiçbir şeye hevesim kalmadı 90 yaşında birinin ruh haline sahibim... Okuduğunuz için teşekkür ederim.
İçimi dokmek istedim?