AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Kuusra bakma ama yerinde olsam samimi söylüyorum kafa göz dalardım.
Çocuk yapmadan boşan çünkü bu hiç sağlıklı bir eş değil asla bununla ömür geçmez
Evlenmeden önce de böyledir bu karaktersiz. Göremedin mi?
Evli biri olarak utandım eşinden. Seni eş olarak kabullenmem iş hala sanırım
O adamı boşa hiçte arkana bakma en doğru hareket bu baba evinde daha iyi olursun
Bence ailesiyle konuşsa belki herifin aklı başına gelir evlenmiş boşanmış kadın baba evine gitti mi eskisi gibi değeri de olmaz en iyisi adamı düzeltmek yuva kurmak kolay değil bozmak kolay ama böyle de gitmez ki
@mustafacan1321 cocuğu bile yok kızın neden babasının evine sığmasın evlat sonuçta kimse kolay kolay atmaz insansalar tabi kadının ki evlilik değil ki adam hiç benimsememiş belliki bu kızı yarın bir gün çocuğu olsa boşanmak daha zor olur
Bence de aileler girse araya yuvaları devam etmesi tarafındayım ama böyle olmaz tabi bu adamla adamın düzelmesi lazım
@mustafacan1321 sence bu zihniyetteki adam değişir mi insan hata yapar anlarım ama bu onun karaterini gösteriri
Sen de haklısın ben yuvaları bozmasın diye dedim biz sonuçta tanımayız bu insanları belki babasını dinler
@mustafacan1321 kardeşim yuvayı kimse yıkmak istemez ama bu adam koca olamıyor baba olabilir mi düşün çocuğunun ihtiyaçlarını almaz git çalış ihtiyacını gör der neden evlenmiş o da saçma yani böyle yapacaktın neden bu kadının günahına giriyorsun
Yani doğru adwm dediğin zaten böyle davranmaz bi de durumu iyiyse neden böyle yapar onu da anlamış değilim her insan yuva kurmayı aile olmayı beceremiyor zengin olabilir belki ama adam olamamış maalesef bu
Sen yuva bozuyorsun demedim yanlış anlama ben iyi niyetimden dedim ablam yani sonuçta kadıncağız boşanırsa daha çok üzülebilir ve bi daha evlenmek istemeyebilir inşallah adam düzelir diyeceğim de adam olsa zaten bu seviyeye getirmez kendini de
@mustafacan1321 allah ıslah etsin ne diyim yazık kadına
İnşallah vallah üzüldüm kadına gerçekten anlattığı gibiyse
@mustafacan1321 öyle erkek çok bizim komşumuzun kocası aynı böyleydi çocuklarını okula götürüyor adam senin kızana bu kadar para harcadım bak bana vericeksin bunu derdi sokakta bağırıyor tüm herkes duyardı sanki kadın babasının evinden getirmiş çocuğu
Bunlar nasıl aile oluyor anlamadım rabbim affetsin kınamak gibi değil de ne bileyim bu adamlara nasıl kız veriyorlar hiç mi tanımıyorlar
@mustafacan1321 işte kimse evlenirken enine boyuna düşünmüyorlar ki sonları onlarında olmadı yani karısı da öyle güzel bir kadındı ki aklın almaz yani neden verdiniz o gül gibi kızı ona
Vallah güzellik boş karakteri ve ailesi çok önemli bizde bakılır
@mustafacan1321 kadın çok hanım hanımcık sessiz bir kadındı yani ona bile böyle kötü kocalar buluyor allah biz kadınlara yardım etsin
Abla mesele kadınlara yardım etmesi değil demek istediğim iyi araştırılıp kızı vermeleri lazım sonra sorun çıkıyor
@mustafacan1321 doğru tabi
Nasıl eş bu erkek dediğin karısına parayı bol basmalı
bu nasıl eş evlilik bu değil
bu konular senle ozel olarak konuşmak isterim
Eşim bana bunun gramını yapmış olsa aileme söyler ve boşanma davası açardım
Sen o tırnaklarla çözerdim kendi işini
Şu an sanki gelecekte ki beni gördüm. Erkek arkadaşım daha evlenmeden bu muhabbetlere giriyor artık kafayı yiyorum devam edip etmemekte senin işin daha zor
Ne tur muhabbetler
Evlilik birlik beraberlik demek sen onun artık ailesisin yaptığı çok incitici
Ne saçma insanlar var yaa benim sevdiğim adam yanımda milyarlarim olsa kendisi öder alışveriş masrafini ben ödesem aksine küser benle cidden hayret ediyorum etek giydirmek lazım bazı erkeklere
Daha önce çalışmayacağını biliyor olmalı umarım çözersiniz
Sen boşan bunla ömür geçmez, işi yine bulur çalışırsın.
Yemek yapma onun kıyafetlerini yıkama o zaman görür bencilliği
Sevmiyor seni, böyle adamla ömür geçmez. Boşan demiyorum o senin kararın. Ama en azından çocuk yapma
Bu ne ya ben evli değilim buna rağmen bırak sevgili olmayı dışarda yemek yedim bir çocukla 700 lira sadece benim hesabım vardı bana ödetmedi. Ya da sevgilim vardı o benim hesaplarımı ödüyordu falan. Ben de sonra ona ısmarladım ama sonuçta ben ödemeden ödüyordu ve adam senin kocan Müslümansanız zaten onun parasında senin hakkın var. Sana yedirmiyor ne sen yemeyeceksin de kim yiyecekmiş. İş bu boşan bence çocuk falan yapma sana para yedirmeyen çocuğuna mı yedirir
İş ara. Ama bu sürede de bunu boşa.
Hayatının her aşamasında sıkıntı olacak çünkü kocan.
Boşan knk böyle biri ile hayat çekilmez iki üç kuruş kazanıyor havalanmış yavsagin
Kanka o nasıl bır es, o seni bakmakla mükellef Allah aklın fıkır versın
Bu ne biçim adam nasıl evlendim bunla sen aman tanrım hiç işim olmaz aynı onu bırakırım
Kusura bakma da onun ben a*k. Adamım diye geziyor mu bi de ortalıkta. Boşa gitsin ya
Ve bu adama hâlâ eşim diyorsun.
Bence senin bir eşin ve benzerin yok.
O eşine benden selam söyle o anlar 😄 tübe tübe yav bide irkek olacak 😏
aa inanılır gibi değil. nassı ya. var mı böyle gerçekten. güya seni tartıyor. hani mesleği var çalışmak istemiyor hayat müşterek gibi falan mı düşünüyor. önceden bunları konuşmuşsunuzdur
Siz bu hayatı nasıl yaşıyorsunuz bu kafa ile bu yaşa kadar nasıl geldiniz
Ben utandım senin eşin olacak o cimri adına. Çocuk olmadan hemen ayrıl o kişiden yoksa ilerde hem çok pişman olursun hem de geç kalmış.
Çocuk düşünmüyorum zaten. Eşim böyle devam ederse biz bu şekilde de maalesef gecinemeyiz😔
Şaka gibi, skeç gibi hayatlar.
Ulan yeminle cok uzuldumnsenin adina. iban gonde bisiler gonderim sana
tek taraflı dınleyınce haklısın esının boyle yapmaması lazım ınsan karısını ele gune muhtac etmemelı. bıryandanda boyle yapmasının baska bır nedenı mı var bırde onu dınlemek lazım
Onu dinlesen diyecek şeyi, arabamın modeli için para biriktiriyorum olur. Taktı arabaya. Benim altinlarimi bozdurup gitti araba aldı simdide de onun modelini yükseltme derdinde 🤦♀️
anladım bıraz bencıl bırı sanırım narsıst mı
Ohaaa mk ben olsam direkt boşardim acil boşan bu adamdan bak görürsün eğer hamile felan kalirsan o zaman da asla yaninda olmicak
Ne okudunuz bu arada
Yazıklar olsun başkada bir şey demiyorum bu dünyanın kuralımı hep değer bilen bir insanın karşısına değer bilmez saygısız bir insan çıkar ne diyim Allah yardımcın olsun ve sabır versin
ya da şunu yap bırak bakalım bir ay ev işlerini hizmetçi tutsun adi yemeği dışarıdan söylesin bakalım neye patlayacak kendisine sen köle misin o evde bedava hizmet veriyorsun?
Zaten ben çalışmaya başlayayım doğru düzgün iş felan yapmam. Herhalde o isteyken beni 7/24 yatıyor sanıyor ama bu evin temizkigini çamaşırını, bulaşigini, utusunu, yemeğini kim yapiyor dusunmuyor. Bütün ev işlerini dört dörtlük yapıyorum, işten eve geliyor ev pırıl pırıl, sıcak yemeği önünde daha ne istiyor bilmiyorum. O nasıl benim param benim arabam vs diyorsa bende çalışmaya başladığımda sadece kendi ütümü, Kendi yemeğimi yaparim. Sadece kendi bulasigimı, çamaşırını yıkarım. Onun istediği buysa olsun o zaman
Herkesin sorduğu o meşhur soruyu bir kez de ben sorayım. Böylelerini çok mu arıyorsunuz? Dikkat! Burada çokça yumuşatılmış bir siru cümlesi var.
Kardesim bu yüzden bir işe girmeden sakın evlilik yapmayın bir erkekle yoksa böyle eline muhtaç kalırsınız bi insanın kendi ekonomik özgürlüğünün olması çok iyi bişey
Bana evlenmeden önce deseydi ki ben senin ne olursa olsun çalışmanı isterim deseydi ya da açıkça Ben sana bakamam deseydi evlenmezdim ki zaten. Ben ona dedim ki evde boş vakitlerimde kpss ye çalışır atanırsam o şekilde çalışırım dedim o da kabul etti. Böyle süründürecegini bilsem evlenmezdim
Yazık lan üzüldüm işte doğru insana denk gelmediğiniz için inşallah düzelir aklı başına gelir
Düzeleceğini sanmıyorum dün marketlere başvurdum insallah orada çalışmaya başlarım.
Böyle benciller neden evlenirler ki? Çalışsan da evin masraflarını ödetir. Yanlış seçim olmuş.
kendi paranı kazanmı? seni o iyi yapamıyorsa git başkası yapsınmı dicek? ki yapamadığı aşikar
Evet öyle sürekli kendi paranı çalış kazan. Ben sana her zaman para felan veremem diyor. Sanki her zaman para isteyen var kendisinden. İhtiyaç için bi 50-100 lira istedim otobüs için yol parası onu bile vermedi işte. Sanki iş bulmak çok kolay. Özelde iş bulamıyorum, gidip marketlere sorucam, basvurucam orası da olmazsa ben daha ne yapayım yani?
sana yazık. sende free takıl. nasıl olsa kocalık vasıflarını taşımıyor. sözde koca..
Bence yol yakınken boşan. Olacak gibi değil bundan.
Bu gerçek mi 😧 niye anlamaya çalışıyorsunuz ya boşanın.
Ay o ne öyle Alman gibi. Almanlar öyle davranır yaa…🤬
Çalış sende ona verme ama para değil başka şey verme ndjfkfkf
Böyle canım nereden bulup evleniyorsunuz anlamıyorum. İnsan insana şunu yapmaz, sevdiğine hiç yapmaz.
Ger!!! zeklıları demek istedim
Şöyle herifleri görünce evlenmemek de bi hayır diyor insan. Allah korusun boylelerinden
Birey olmadan evlenmekte hata...
Kendi ayaklarun üzerinde durmadan ne evliliği yahu?
Ulan biz bırakmayız eşimiz çalışsın seninki ksuura bakma ama bı değişik yani şahsen ben eşimin çalışmasına izin bırakmam gereken parayı da veririm
Bir erkek durumu iyi olduğu halde eşini neden çalıştırır? Üstelik neden zorlar... Onu yormak istemez üstelik. Verecek cevap bulamadım tepkim buydu :( çok yanliş
Eşinin sana verdiği değeri bi düşün derim
Evlilik her şeyi paylaşmak demek değil midir?
Ki en azından kocan adamsa çalışmadığın halde neden para vermiyor abla anlayamadım.
Gerçi onu da anlamak lazım artık kaç kadına harciyorsa
Canım mesleğin ne ne okudun yardımcı olmak için bişeyler düşünebilirim mesleğine göre?
çok tuhaf o sizin eşiniz siz çalışmasanız bile size bakmakla yükümlü, bence oturun etraflıca konuşun. neden böyle yapıyorsun diye sor, evlenirken evlenmeden önce bu konularda konuşmadınız mı
Bende 6 aylık evliyim çalışmıyorum benimde tam tersi canım sıkılıyor çalışsam mı diyorum eşim yeni evliyiz ben senin yorgun olmanı istemiyorum diyor maaşının büyük bölümünü bana veriyor bence olması gereken de bu.
Helal olsun
6 ayda böyleyseniz hayatı sana zindan edecek demektir bu. Umarım yaşayarak görmek zorunda kalmazsın. Boşanmak çok zor ama ne kadar erken o kadar iyi
Bu karaktersizi sen mi bisarsin? yoksa biz mi bozmayalım seni? bununla hayatını ziyan etme ömrünü yer Bu.
Bosamak*
Parasıyla yemek yapacak, temizlik yapacak, ütüsünü halledecek, değer verecek, yatağına girecek birini bulsun o zaman. Zaten sinirliyim, Allahın ök*zü
Çok bişey yapmıyor sunuş bence
Bu ne biçim koca ya sana vermiyordur ama esclere para yediriyordur. Nerden bukuyorsunuz su hayırsız oislik erkekleri ya
Kusura bakma ama o evlilik evlilik değil yani. Evlenince her şey ortak olmalı diye düşünüyorum
Geçmiş olsun Asla değiştiremezsin Aksini söyleyenler yanıltır
madem sana para vermiyor, sende akşam ona verme olsun bitsin
Valla sana yazık günah atanınca kendine ayrı düzen kur ve boşan
bosa gitsin ya aksam olunca * istemesini biliyo parasiyla kardeşim de.
Bence boşanmalısın ve kendi ayaklarının üzerinde dur o zaten sana eş olamamış ki🙄🥺
Sende çalış belki ev almak istiyor ne tembel karılar var
Ne alaka ya bunu düzgün dile getirsin o zaman destek ol bana desin böyle yaparak olur mu bu is babanda anana aynısnı mı yapiyomus
Boş durani şeytan durter derler. Bu söze inanıyor dur
En kötü
Ne alaka ne alakaaaa
Ne sacmaliyon
Bence çok alaka ne olursa avaralik tan olur sözü bile var eşeğin canı sıkılmış Ata gidip hadi ordan katır olmuş 😁🙈 ne alaka al şana alaka
Bence çalış sende paranı kazan onun sana yaptığını sende ona yaparsın