Annemde öfke problemi var sinir krizleri geçiriyor saldırıyor kendine zarar veroyoe bize zarar veriyor bagiriyor ne yapmali?

Tedaviyi reddediyor kendisinin nirmal oldigunu cozumun kimsenin onu sinirlendirmemesini istiyor bir anda ifkesi geliyir daman alevi gibi ofkesi var bir anda geliyir bakiyorusn normal sessiz duruyor sonra bir anda patlıyor tivaletteyken acip icri girip dovmuslugu var beni cocukken arkada babam ve erkek kardesim varken mesela ya da onun yuzunden dudagim agzim yuzum gözüm sismisti cocugun kendimi de savujmaiyorum aynisini bana degil babama ve kardwsime d eyaoiyor ama genelde bana bulaştığı icin bana daha sik yapıyor onu sinirlendirmesen bile kafasinda kurup sana satasiyor atiyorum tarfak mi kirildi sen yaptın doye kiziykr yapmadim diyince divuyor ve sinirlenince normal oldigunu aoykuyor sinirli aninda söyledikleri sozler birbinsnain psikolojisini bizmaya bile yeterliyken arkadaşları ve kardeslerk hep onu hakli bulunca kendisinin normal oldigunu duaunuyro fakat sorun cevresindekilerin de onun gibi olmasi
Annemde öfke problemi var sinir krizleri geçiriyor saldırıyor kendine zarar veroyoe bize zarar veriyor bagiriyor ne yapmali?