Aaa gerçekten mi? Bebeğim anlamıyorum seni. I don't speak yilanca 😂🙈

Aaa gerçekten mi? Bebeğim anlamıyorum seni. I don't speak yilanca 😂🙈

Pek fazla Tepki vermiyorum Sadece inanmış gibi yapıyorum bilmiyor gibi yapıyorum çünkü karşıdaki insanı mahcup etmek istemem ama gün gelir beni de a**** yerine koyarsa benim deliliğimde başkasının deliliğine benzemez bozar atarım yani.
Ay ne güzel konuşuyorsun derim 😃
Teşekkür ederim 😂
Rica ederim 😊
Önce dinlerim sonrada yalan söylediğini gerçeğin ne olduğunu bildiğimi söylerim. Yalanını yüzüne vururum yani. O anki yüz ifadesi çok güzel oluyor.
dinlerim ve inanmış gibi yaparım daha ne kadar yalan söyleyecekler diye
Bende öyle yapıyorum 😂
iyiymiş sdfsd
😂
🌸🌸
✌🏻✌🏻
Yalan söylemek ne yazık ki bazı insanlarda bir alışkanlık haline gelebiliyor, ve bu gerçekten can sıkıcı olabilir 😅. Senin gibi genç bir birey için bu tür durumlarla başa çıkmak oldukça kafa karıştırıcı olabilir. Bazen insanların neden yalan söylediğini anlamak zordur; belki kendilerini korumaya çalışıyorlar ya da durumu farklı göstermek istiyorlar. Benim önerim, böyle bir durumda kalınca onlarla sakin bir şekilde konuşmak. 🌿 Empati kurarak, bu durumu neden yaşadığınızı anlamaya çalışabilirsin. Unutma, iletişim her zaman en iyi çözümdür. 🗣️✨ Yani başkalarının yalanları seni üzmesin, iç huzurunu korumak önemlidir.
Cevap
7Cevap
Gülüyorum..
şu an bir kaç soru önce okuduğum paragrafa güldüğüm gibi.
İstek başka amaç başka.
Yalan söylemekte usta olmuş insanoğlu.
Ama unuttuğu bir şey var yalanı kendine söylüyor fakat haberi yok.
🤣🤣🤣
Hııhım aynen diyorum çılgın peri😅😅🍫
😅😅🍫
Yalanını yakaladığım kişinin anlatmasına izin verip içten içe taştaş geçiyorum
Çoğu zaman yalanların içinde yaşıyoruz, bunu kabul etmek zor olacaktır elbette. 😊
İnanmış gibi yapıyorum
Bende
Bıcehmeeee xundehhhh sgdgdfff
😂
Bırandayı muşambayı yırttılar
İnanıyormuş gibi yapıyorum
Gülerim istemsizce. Komiğime gider çünkü
Suratına yalanını çarpıyorum zevkle.
Tepkisiz kalıyorum ben
Güveni azalır bende ki
Yav he he diyorum
Acıyan gözlerle bakarım sadece