İnsanlar size yalan söylediğinde nasıl açık veriyorlar?
- Genelde söyledikleriyle yaptıkları ya da farklı zamanlarda söyledikleri arasında çelişki oluyor
- Söyledikleri mantığa uygun olmuyor.
- Ortadaki somut şeyler söylediklerinin aksini gösteriyor

İnsanlar size yalan söylediğinde nasıl açık veriyorlar?

Ben genelde kolay olmasa da anlıyorum. yani mesela yalan söyleyen kişi ya çok soğuk ya da tam tersi çok samimi gibi olur bu da zaten samimiyetsiz gözükür.. bir de karşımda ki insana bakarım söylediği şeye bakarım ne kadar inandırıcı? buna göre anlayabilirim belki de.
Detaya çok girerler , el kol hareketleri fazlaca olur ya da esas duruşta dururlar , göz teması pek kurmazlar ve en ufak sıkıştırmada ıııhhh demeye başlarlar.
İkili ilişkililer ve insan davranışları eğitimi aldım bro. Direkt anlıyorum 😂
Bro o değişiyor mesela küçük çocuklar yalan söylerken göz teması kurar 🤣 ya da bazısı göz teması kuruyor. Bazıları profesyonel yalancı 🤣
Çocuklar soylesın ya masum onların ki 😂
Mesela adam yüzüme bakıp ya filancayı görmüştür karıştırıyor o diyor. Filanca 165 karıştırdığı kişi 1.45 🤣 mantıklı değil. Ben yalan söyleyeceğim zaman mantık çerçevesinde söylüyorum 🤣 mantık bulamıyorsam o topa girmem o da iş konularında oluyorsun biliyorsun bazısının hayatı yalan 🤔
Kıl müşterilere söylüyorum bro yalan.
Öyle bir söylüyorum ki adam Allah razı olsun falan diyor 😂
Dün biri aradı arıza için elimde malzeme yok var ama sana yaramaz getirteyim istersen dedim 😂
Malzeme depoda bekliyor , beklesin güzel kardeşim herif 😂
O zaman da iyi oluyorsun kötü mali vermiyor iyi mal veriyor diye 🤪
Cevap
5Cevap
Mimiklerden anlıyorum, olayları beynim otomatik gözden geçiriyor. Herneyse umrumda değil kim ne demiş dememiş.
Gözleri, etrafa kayıp kayıp durur yalancıların gözleri. Kaymıyorsa da stresi yüzünden okunur.
Yüzüne bakmaz, kızarır, yerinde duramaz ve anlasilmicak şekilde konusur
Bocalıyor, saçmalıyorlar. Tutarsız davranışları oluyor. Öyle anlıyorum.
Yalanı ortaya çıkaracak bir soru soruyorum ya da bir şey istiyorum, yapmıyorlar. Yalan kanıtlanmış oluyor.
tanıdığın kişiyi biliyosun nasıl ne konuştuğu nerde ve kimlerle konuştuğu eğer sana yalan söyliyecek kadar samimi davranıyosa o zaman konuşmasından bile anlarsın yani
Bu insandan insana değişir ama genelde çok ayrıntı verirler ve kendi sollarına bakarlar
Çelişkili oluyor
Mimikleri direk kendini ele veriyor
Gözler yalan söylemez
Ben hissediyorum 🙃
Nasıl oluyor o 🤔
Halinden ses tonundan vs belli oluyo yani o kadar da slk değiliz 😬
Hadi bana bir soru sor yalan mı değil mi söyle bana 🤣
Ne görüyorum ne duyuyorum böyle olmaz hisler böyle çalışmaz😃
Nasıl çalışır 🤣
Enerciyle 😃
Pozitif mi negatif mi 🤪
Negatif enerciyle sadece fesatların hisleri çalışır 🤪
O kadar pozitifi nereden buluyorsun 🤪
Bulurum ben 😃
Vampir 😱
Yoo şimdi namaz kıldım pozitif doluyum şu an mesela 😃kimsenin yarım kalmış pozitifine ihtiyacım yok 🤪🤷🏻♀️
Allah kabul etsin negatifi vereyim de pozitifliğin gitsin o zaman 🤪
Amin inş 😃 yok yok gitmez izin vermem 😃
soruya soruyla karşılık veriyorsa
Soruya soruyla cevap verdi mi tamam...
Üstüne giderim sinirlenir genelde
Gülerler Genellikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?