AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
Mantıklı yasgunun kutlu sun şansın açık hersey gönlünce olsun
Başarı için çabalamalısın ama hayatında olmayanlar için değil onları boş ver.
şu an ki halinden daha kötüye gitmemek korumak için çabalamak şart.. Umarım bir gün güler şansınız..
Yeni yaşın doğum günün kutlu olsun hayat bir sekilde devam ediyor mücadele ye devam
Off. kötü game over olmuş senin ki. ben kendimi öldü bilşyorum, ama, kutlar 5 6 kişi gene.
Rabb'im sağlık, hayırlı uzun ömürler versin inşallah. Yeni yaş yılını tebtik ederim.
Doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı yaşların, mutlu yılların olsun
Bu yaşta dediğin.. En güzel yaşlarındasın.. Doğum günün kutlu olsun 🌸✨
Yaşlanmanın gününü kutluyoruz. Ne kadarda anlamsız.
Bende bugün 30 oldum kimse hatırlamayınca yaş ilerlemiyormu
Mutlu yıllar. iyi ki doğmuş sünnet:)
Yanlış yazdı kb iyi ki doğmuş sunn
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacaktır pencerene
Çok takılmamak lazım bu konulara. Hayatı gelişi güzel yaşamalı insan.
Doğum günün kutlu olsun güzelim. Yüzünün içinin fiziğinin güzelliği gibi bir sene geçir umarım :)
Kendin gibi güzel bir yaşın olsun Allah sağlık versin Allah Ağız tadını bozmasın
Doğum günün kutlu olsun her zaman başkalarindan bir şey bekleme sen bu yıl kaç kişinin kutladin
Bundan sonraki hayatında daha güzel günler görme temennisiyle
Doğum gününü hiç önemseyen biri değilim benim de az kaldı ama sıradan görüyorum
Ben hiç takmam boş ver
İyi ki doğdun bu arada 💐
Sevdiklerinle birlikte nice mutlu huzurlu yaşların olsun
O zaman sana kocaman bir iyi ki doğdun iyi ki varsın 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Nice mutlu sağlıklı huzurlu bol kazançlı seneler
Nice mutlu yillara.. Asla pes etme benim en guzel yillarim 39 dan sonra basladi:))
Hepimiz kendimiz için çabalarız, bu sebeple hayat hep çabalamaya değer
Daha iyi ve mutlu günleriniz yıllarınız olsun
hayata devam etmek gerek
umarım 37 yaşınız size güzellikler getirir
mutlu olursunuz
İnsan yinede bekliyor be cidden bak önemsendigi i bilmek istiyor
Doğum günün kutlu abla bişey dicem abimle tanışmak ister misin?
Doğum günün kutlu ve mutlu olsun Allah gönlünde iyi olan şeyleri versin sana
Umarım seni mutlu edecek herşeyle bu yaşında karşılaşırsın. İyi ki doğdun🎈🥳
Aynı versiyon 41 yaşındayım. boş ver. Hayat yanlızken daha kolay
37 yasına gelip hala bir sey olamamıs birine bişi demem çok mümkün değil, bence en güzeli sal kendini köye bir iki tavuk, iki ot yetiştir. her şeyin olacak!
Çok büyük konuş mus sun ayrıca çok kırıcı olmayacak birsey yok. hersey de para degill. 40 yilda olmayan 40 günde olur. ama senden bir halt olmaz bil istedim
Sen kimsin benim hakkımda yorum yapıyorsun hadsiz kesin kilolu bakımsız özgüvensiz kimse tarafından sevilmeyen birisin ve hiçbir zaman sevilmeyeceksin ben güzelim kendimi seviyorum senin kendine olan sevgin bile şüpheli büyük konuştuğun ne varsa başına gelir inşallah
Bütün insanlar evli, başarılı, zengin ve mutlu olsa bu defa evsiz, başarısız ve mutsuz olmak daha değerli olurdu.
aman boş ver kutlamasınlar kimin umrunda? insanlardan değer görmeyi bekleme kendi kendine değer ver ve kendini sev.
Ununu elemiş eleğini asmışsın çabalamak boşa akışına bırakmak lazım
Gonulden soyluyorum, iyi ki, dogdun💗🫂 ve acil kendini sifalandir, kendini Allahtan sonra her kesten cok sevmeye basla, o zaman bak nasi her seyi soyle cunki deyisiyor🌸
Doğum günün kutlu olsun. Gülen yüzün hiç solmasın :)
artık armutun sapı demeden en azından evlenmelisin. benim bu yaşıma kadar 1 kere haric hiç kutlanmadı
Nerde yaşıyorsunuz vende bekarim ve insnainhence esindne baska kims edusunmuyir bir yastan sonra
mantıklı ben 36 yaşındayım bu yıl kimse benimkini kutlamadı diye 1 ay iş yeri hariç hiç bir yere gidip konuşmadım hiç kimseyle 1 ay sonra özür dileyim kutladılar doğum günümü
Mutlu olmaya odaklanır, sahip olmadıkları için üzülmeyi bırakırsan her şey daha iyi olacaktır
Nice güzel yıllara. İnsanin parası yoksa kimsesi olmuyor maleaef
Doğum günün kutlu olsun boş ver benimkinjde kutlayan olmadı ama Kendi kendime kutluyorum
yalnız değilsin bizde yalnızız bakma medyadaki şatafatlı hayatlara herkesin kaderi farklı ben de mesela yalnız yaşlanıp ölmek istiyorum. böyle bi dünyaya keşke hiç gelmeseydimm
Canın sağ olsun. Doğum günün kutlu olsun. İyi geceler
Mutlu yıllar diliyorum
sağlıklı huzur dolu olduğun hergün senin doğum günündür
İnsanlar gereksiz hatırlatmaları gerekli doğum günün kutlu olsun ayrıca nice mutlu senelere ☺️
Mutlu yıllar guzellikk. Hayatın her yasin ayrı bi tadı guzellgi var. 10 sene sonrada keşke 37 olsaydım. diyeveksin
Benimkide 26 kasımdı ve senin gibi kimse hatirlamadi yine ama çok umurunda değil yani kimsenin varlığı umrumda değil aslında.
Basari ve para kimisine 80 yasinda nasip oluyor her seyin vakti vardir ywter ki kendini gelistir evlilige gelirsek de evlenmek guzeldir evet ama boş ver be bavim en azindan daha genc kalacan omrunu yemeyecekler oyle dusun
dogum gunun kutlu olsun hersey gonulunce olsun. yasın gayet ıyı pes etme sakın
Her yaşta çabalamak lazım bence mücadeleyi bırakma siktşr et
sıkma canını insan hı9ssttıgı yastadır butun guzxellıkler senı bulsun ıcın huzur dolsun
İnsan en çok kendi değerini bilmeli, başkalarından önce. Nice mutlu yaşlara.
benimde İnsankaynakları Departmanı hatırlar genelde bilirim bu soğukluğu hayattaki
Hayat senin nasıl istiyorsan mükemmel yaşa önemli olan mutlu olman
Bu yaştan sonra doğum günü için çabalamak yersiz bence
Halam 70 yaşında gençlik arkadaşıyla evlendi sen düşün sence geç mi
Ya kıyamam sana doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara bende yalnızım yapıcak bişe yok
Aşkım iyi ki doğdunnnnn iyi ki varsın nice güzel yaşlara