1 yılDoğum günün kutlu olsun! Hayat her yaşta yeniden başlamaya müsaittir; 37, hayallerine ulaşmak için geç değil. Küçük adımlarla başlayarak evlilik, iş, başarı gibi hedeflerine doğru ilerleyebilirsin. En önemlisi, kendine inan ve başkalarının hatırlamadığı şeylere takılmak yerine kendin için kutlama yapmayı unutma!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Doğum gününüz kutlu olsun.
Biliyor musunuz, ben hep sevdiklerimin doğum günlerini unuturum.
Eğer 75 yaşında olsaydım size, daha çok genç olduğunuzu söylerdim.
Belki hayatımdaki birçok şeyi 50 yaşında başardığımı ve kendimi 40 yaşından sonra mantıklı bulmaya başladığımı falan söylerdim. Belki de kocamı 45 yaşında bir araba kazasında kaybetmişimdir. Çocuk doğurmuş, çoktan evlendirmişimdir. İş kabiliyetini çoktan yitirmiş, evimde bir başıma camdan dışarı bakıyorumdur şu anda. Param var belki, ama şu sıralar belim çok ağrıyor onun için harcamayı düşünüyorum, hastanelerden başka nereye harcayabilirim?
Ben 75 yaşına kadar çabaladım ve bütün bunlara sahip oldum, hepsi de yitip gittiler. Bunların birçoğu benim tercihimdi, yaşamak için gerekliydiler. Sizce, bunlar bu yaşımdan baktığım zaman birer başarı gibi görünüyor mudur gözüme?
Benim en büyük başarım, 53 yaşında tüm bunların farkına varmamdı. Çabalamak sadece yaşamak için değil, iyi hissetmek için var. Ben başka şansım yok diye düşünmüştüm.
Geriye kalan bir tek huzur ve maneviyat. Bunlar için çabalamadım.
Bu belki benim hayatım değil, birçok geçmiş hayatın sesi. İhtiyacınız var gibi, bu sese. Değerlendirmek ve çabalamak hep var ve olmalı, ama doğru şeyler için.
Bu benim kendim için de bir ses oldu iyi bir ses, umarım size de iyi gelmiştir.
20 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar dilerim🎉🎊 KS kullanıcıları olarak her ne kadar yüz yüze tanışmamış olsak da genelde birbirimizin sorularına yanıt arayan ve birbirimizi en iyi şekilde anlamaya çalışan üyeleriz🙏
Hayatımızın neresinde, ne zaman, ne olacağı hiç belli olmadığı gibi umudunuzu ve çabanızı da her zaman sürdürün. Hayattan her zaman tat almaya ve mutluluğunuzu korumaya çalışın😊
00 Yorumla
1 yılpara gerekli ama olmaz sa olmaz değil, ev de öyle inşallah bir gün olur araba da olsa dert olmasa 2 dert , evlilik se kötü olacağına hiç olmasın ondan iyi. Başaı kavramı göreceli bir kavram kişiye göre değişir iş konusuna gelince de masa başından evden çıkmadan yapılan işler var bir araştır bence. en önemlisi de yarının bugünden daha umutlu, mutlu olması dileğiyle nice yıllara...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılmantıklıdır evet.. doğum gününüz kutlu olsun
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
1 yılSağlığın yerinde daha ne istiyorsun gadası
00 Yorumla
1 yılInsanlarda bize tam bunu diretiyor, gecen gun bir turnuvaya katildim, hepsi ust duzey katilimcilardi. Herkes tanismak icin ilk once sunu dyordu " su bolumleri su uni. Okudum su branslarda gorev yaptim surada doktorum ogretmenim adim bu"
Statu isimlerimizin bile önüne gecmis yani kazanilan para ve nerelerde okuduğun... ama bence bu cok yanlis, insanin parasi basarisi vs olmasada olur ya da arabasi...
Eğer duzgun bir insan değilse evlıgilin,
Eğer seni mutlu etmiyorsa başarinin
Sagligin ve sevdiklerin samimiyetine inandigin insanlar yoksa paranin
Özgurce gaza basip 5 dakikada trafige takilmadan gidemiyorsan arabanin hicbir onemi yok.
Illkai basarili oldugunuz yerler vardir...
Allah size nefes bahşetmiş, an çok pnemli merede kimlerle neler yaptigin cok onemli bosverin her seyi soğuksa suğuğun tadini aciysa yemek onun tadini cikarmaya bakin yillar gozumuzun onunde hizla akiyor.
Iyi ki doğdunuz Rabbim 37 yili size bahşetmiş, yaratilisinizin mukemmelliğini ve neler öğrendiginizi unutmayin
Siz çok değerlisiniz.13 Yorumla- 1 yıl
Tesekkjrler, genel olarak herkes ayni dusuncenin icinde o yuzde...
Otuzbeşinden sonra bulduysan bir kadını,
Bil ki; bağını bilmediğin üzümden bir şarabın var.
Mahzeninde sana bakmasını da bilir,
Herşeyiyle seni sevmesini de...
Ama unutma.
Iyi şarap yıllanmış şaraptır.
Ve iyi şarabın dibinde tortu olur.
Kadehe doldururken nazik ol.
Bulandırma geçmişi...
Otuzbeşinden sonra bir kadının kalbi ürkektir.
Ona kendinden fazla güven ama,
Genç bir kızdan daha fazla titre üstüne...
İkinci bahar dediklerine de inanma
O senin gerçek bir kadınla ilk aşkındır...
Doğum gününüz kutlu olsun.
🌹🌹30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. doğum günün kutlu olsun.
https://www.youtube.com/watch?v=lh4lMzVcM8A&ab_channel=TeomanVEVO
ne ilginçtir bu gün benim de doğum günüm. kimse hatırlamadı.
sadece bankalar hatırlayıp kutlama yaptı.
benden sana hediye olsun
iki versiyon da göndereyim hangisi hoşuna giderse dinle arkadaş
teoman dan
https://www.youtube.com/watch?v=IWpBzKPjtc0&ab_channel=BayarM%C3%BCzik
bu da rahmetli müslüm gürses ten00 YorumlaGıdıklama seansları ile çok yakından ilgili olup, yıllardır bu işin içindeyim ve aktif veya pasif olarak birçok deneyimim var, ve halen gıdıklama seansları yaşamaktayım. Ayrıca bu konularla ilgili elimde çok geniş bir video arşivi mevcut olup, bu konularla ilgili olan bay/bayan arkadaşlarla arşivimi paylaşmaya ve aynı ilden (Samsun) olan bayan arkadaşlarla gıdıklama seansları yaşamaya açığım. Arşiv paylaşımı veya seans için iletişime geçmek isteyen arkadaşlar bana ilk etapta mail adresimden ulaşabilir. her şey gönlünüzce olsun. Selamlar👋
Mail : lifestyle_fetish@hotmail. com
00 Yorumla
1 yılMerhaba seni tanımıyorum ama istersen evlen ister evlenme bu senin kararın sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa. kimse evlenmek zorunda hem evlenmek büyük sorumluluk insanlar kendi hayatlarına baksın.
Şu kadarcık aklı ile neden evlenmedin diyorlar komikler.
Sen kendi ayakların üzerinde dur çabalamaya devam et kendine güven yaşlar rakamlar'dan ibaret 50 yaşında üniversite okuyan insanlar'da var bu hayat senin hayattın onların hayattı değil kimseyi takma.
Ve bir kitap var onu oku rezonans kanunu diye bende başlıcam.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Öncelikle kutlarım gelen yeni yaşalarınız şans bereket getirsin ve çabalamak konusuna gelsek yaşıyorsak çabalamak gerek bu yazılmayan bir kuraldır ev ves de olur bir gün ztn 3-5 sene sora emekli olacaksınz bildym40 yaşından emeklilk veriyorlr o zaman bir şeyler yaparsnz inşallah
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 924 cevap paylaştı.
1 yılİyiki operatörler var. O lar olmasa bi mesaj atan bile yok. Ama ben kendime bakınca bende çok kimseyi kutlamıyorum. Öyle olunca herkes böyle davranıyor. İyi ki doğduk mu ondan bile emin değilim. Seni doğum günün kutlu olsun. Nice güzel yaşlar dilerim.
00 Yorumla Hanımefendi doğum gününüz kutlu olsun Allah hayırlı ömürler versin
Sabreden ve umutsuzluğa düşmeyin umursuzluk şeytandandır her zaman umutlu olmak gerekiyor mücadeleye devam etmek gerekiyor helal dairesi altında ilerlemek gerekiyor vesselam
Allah'a emanet olun00 Yorumla
1 yıldogum günün kutlu olsun
ama benim icin dogum günleri hic bir anlam ifade etmiyo hatirlamadi diye dert etmem ben kendim bile cogu zaman hatirlamam ki kendini sev herkes degerli ve özeldir baskalarindan bekleme bunu bunun yerine güzel günler biriktir o günler daha degerli ve anlamli00 YorumlaÖncelikle doğum gününüz kutlu olsun :)))
Bu yaşta çabalamak derken size şunu söyliyim kendini geliştirmenin yaşı yoktur kfc nin sahibine bakın ne demek istediğimi anlarsınız umudunuzu kaybetmeyin pes etmek yok yılmak yok asla herzaman savaşçı ruhunuzla mücadeleye devam edin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsuuuunn 🥳🥳 Allah sağlık, sıhhat mutluluk huzur versin sana. Gönlünden geçen ne isteğin varsa hayırlısıyla kabul eylesinn♥️♥️
Sakın üzelme daha gençsin önünde yaşayacağın upuzun bir hayat olacak İnşallah. Kendin için yaşa, kendi isteklerini yap o yeter00 Yorumla
1 yılÖncelikle doğum günün kutlu olsun 💐🎂 diğer bahsettiklerin önemli şeyler değil. Bir ev alabilir emekli olabileceğin bir işin olsun yeterli. Başarı? Ne başarısı yaa 2 metre çukura girince hiç biri kalmıyor, ceo olan biri de ölünce "sen ceo olarak öldün direkt cennete gideceksin" diye bir durum yok. Ev ve emeklilik yaşlılıkta lazım olduğu için önemli sadece. Kendi işini yaparsan daha mutlu olursun imkanın varsa tavsiye ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDoğum gönlüm kutlu olsun nice yıllara 🎊
bende senin gibiydim , o yaşımda evde bekar iş yok güç yok.. sonra bir gün biri çıktı karşıma ve 38 ile evlendim. İşte buldum çalışıyorum.. hiç dert etme yarın ne olacağı belli olmaz.
mama bugünüme kadar kimse beni merak etmedi ailemden başka , tebrik de etmediler. Başkalarına gelince çiçekler falan bana gelince Boş mesaj bile yok… insanın gücüne gidiyor tabi 🥺 ama kimseden bisey beklememek lazimmis, yoksa insan kendini üzüyor …20 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun canım. Şu yok bu yok demişinde… ama sağlık var değilmi? Ve en büyük nimet ve hazinedir sağlık. Dünyalar senin olsa, sağlığın yerinde olmasa ne fayda. Sıkma tatlı canını, hayat sürprizlerle dolu… 😇🥰🤗
10 Yorumla
1 yılDünyada eğitim için harcanan zaman ortalama 21 yıl demekki bu zamanı iyi değerlendirmemişsin. Şimdi başlasan Tr şartlarında 60 yaşında evin arabanın borçu bitmiş olur. Tabi önce işini bulmalısın evlilik konusundada Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.
1 yılUmarım şu andan itibaren kalbinden geçirdiğin tüm güzellikler seni bulur. İş de başarı da aşk da tılsımı açılmış bir kutudan çıkıp bir anda arka arkaya gelir ve nasıl olduğuna sen bile inanamazsın… Hayat bu hiçbir şey belli olmaz, sen sadece çabala.
00 Yorumla
1 yılBense kutlamalarına karşıyım. Herşeye bu kadar anlam yükleme. Belli ki sorun onlarla değil de kendinle. Biraz kendine zaman ayır kendini şımart. Gör bak başkalarının ne yaptığının seninle ilgisi olmadığını anlayacaksın
00 YorumlaKaramsar olma. Çevrene ne kadar pozitif bakarsan hayat daha yaşanabilir olur. Ne kadar negatif bakarsan da o yönde yaşanmaz kılarsın. Mutlu olmak hayattan zevk almak senin elinde. Mutlu yıllar. Hayırlı hayallerin gerçek olsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yeni gördüm affedersiniz
Dogum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere
Ömrümüzün kalan kısmı geçen kısmından daha iyi olsun
Canınızı sıkmayın hayat yeni başlıyor olabilir diye düşünüyorum00 YorumlaDoğum günün kutlu olsun nice uzun senelere.. sen pes ettum dersin hayatin o saatten sonra baslar.. sen bitti dersin yeniden baslar asla pes etme yok insanin tek dostu var oda aynadaki..
02 Yorumla
Soran1 yılNe güzel motive oldum sağolasın
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılnice mutlu senelere üzülsen de bir şey değiştiremezsin insan belli bir yaştan sonra doğum günü kutlamak istemiyor hem düşünsene yaşlanıyoruz diye kutluyoruz ne kadar mantıklı
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ömür su gibi... Bana tavsiye verecek olsan bu ne olurdu? Doğum günü çokta önemli bir gün değil boş ver
21 Yorumla- 1 yıl
Profilindeki fotoyu kaldır
Ahan da tavsiye
1 yıliyi ki doğduunnnnnn kalbin kadar güzel bir hayat diliyorum. nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere!
20 Yorumla
1 yılHer yaşın güzelliği ayrıdır.
Hayatta olduğun sürece
Yaşadığın her gün için çabalamak zorundasın.
İyi ki doğdun iyi ki varsın.
Tüm güzellikler seninle olsun.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Film devam ediyor hanfendi
Dik ve güçlü duruşunuz sevdiklerinize gurur
Düşmanlarınıza tokat gibi çarpar
Allah utandırmasın
Sağlıklı ve hayırlı bir ömür dilerim 🤲
00 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun nice doğum günlerine inşallah her zaman mutlu bir şekilde yaşarsın evde kalmış değilsin hala citirsin erkekler 40 yaşına kadar evlenmiyor ama kimse onlara evde kalmış demiyor herkes kendi dengi biri ister bu erkekler 40-45 yaşında 25-30 istiyorlar
00 Yorumla
1 yılOn sekiz yaşına daha yeni girdim ve anne babam dışında tek kutlayan bir arkadaşım oldu. Kaç tane kız arkadaşım var hiçbiri hiçbir şekilde kutlamadı. Kafaya çok takmamak gerek hayatında sana değer vermeyen insanlar sadece kendilerini belli ediyorlar. Onları hayatından çıkarıp çıkarmamak ise senin elinde
00 YorumlaAynı durumdayız. Ben umursamıyorum doğum günümü. Hatta iş yerinde kutlama yapacaklar bu ay benim için ve bu o kadar yapmacık ki. Sırf bu yüzden kutlamasınlar diye doğum günümde izin alacağım
00 Yorumla
1 yılHer yaşta cabalayalim bende bunun icin varolmaya calısıyorm çabalamak insan hayatının özeti iyi ki doğdun hatirlayanlar ve ya hatirlamayanlar bu gerçeği değiştirmez iyi ki doğdun bir yabancı olarak veya tanıdık hiç farketmez güzellikler nice güzellikler var görmeliyiz hayatın guzelliklerini sıkıntılar içinde bende öyle her şeyi takardım kendimi değiştirmeye çalışıyorm
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle doğum gününü kutlarım, bu senin suçun değil, öyle kötü bir yönetime tosladık ki, her şey almış başını gidiyor maalesef. Herkes senin gibi.. Mutlu yaşlar dilerim 💐
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDoğum günün kutlu olsun. Hayatın önümüze çıkaracakları yaşla sınırlı değildir. Kimse bilemez neyin ne olacağını fazla büyük konuşmak iyi değildir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yıl🌹🌹🌹🎂🎂🎂🕊🕊🕊Dogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kus yaptim konacak pencerene al onu iceriye bak ne diyecek sana🌹🌹🌹🕊🕊🕊🎂🎂🎂
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yılniye hayatımızı ev araba evlilik hayatın süren akışına niye katılmaya çalışıyoruz bu kadar herkes neden aynı yoldan gitmeye çalışıyor farkın olsun tarzın olsun be ablam
00 Yorumla
1 yılBenim de kimse hatirlamiyor takma kafana 😀 senin doğum gununu de biz kutlariz. İyi ki dogduun isimsiz iyi ki doğdun isimsizz 😀 mutlu yillar diliyorum.
00 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara
Bahsettiklerinin hiç biri yok demişsin lakin olmayacak anlamına gelmiyor yaşadığımız sürece her daim çabalamak mücadele etmek gerekiyor00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun🎂🎈🎊🥳🎈
Allah nice hayirli ve sağlikli yillar nasip etsin. Mutluluk seninle olsun kalbin huzur dolu olup en güzel günler seni karşilasin...
00 Yorumla
1 yılİnsan yaslandığı günü kutlar mi boş ver önemseme
Kimseyi umursamadan kendin için yaşamayı öğrenmelisin02 Yorumla
Soran1 yılUmursuyor insan sevdiklerini görmek istiyor
- 1 yıl
İyi günde bile olmayan birilerini sevmeyi bırak. Kötü günde zaten hiç olmazlar görmüyor musun hala
1 yılKutlu olsun 😇 ben burdan kutlamış olayım kabul ederseniz
20 Yorumla
1 yılİyi ki doğdun seksenler kuşağı. Sensiz bu dünya daha anlamsız olurdu. sıkma canını, gelecek kim bilir nelere gebe.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
1 yılÇabanın bittiği yerde çek fişi gitsin.
Durmak yok.
Bu arada “sağlıklı, huzurlu, mutlu, nice yaşalara”00 Yorumla
1 yılPes etme yaşını problem etme ama bebek icin acele etmelisin eger anne olma niyetin varsa. Diger konularda is ve para kazanirsin çalışıp is bulup.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılDoğum gününüz kutlu olsun abla, diğerlerini de kafaya takıp üzülmeyin boşverin, herkes gönül kırmanın anlamını bilecek karakter de olacak değil işte.
00 Yorumla
1 yılValla kizanim nedesem bilemedim şimdi bende hepsi var ama yalniz yaşiyorum elbet biri hatirlar seni diye düşünüyorum...
00 Yorumla
1 yılKendin için çabalamak mantıklı evlilik çoluk çocuk aşk para pul bunların hepsi geçici kendin için ayakta kalmak zorundasın
00 YorumlaÇabaladığın hiçbir şry gerçekleşmicek. Ayrıca sana bunun sırrını veriyim. Sen bu sene kaç kişinin doğum gününü kutladın?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öncelikle doğum günün kutlu olsun iyi yaşlara belli bir yaştan sonra böyle şeyleri çokta takmamak lazım... umursamamak lazım..
00 Yorumla
1 yılBenim de doğum günümü kimse hatırlamadı ama ben bunu dert etmiyorum doğum günü kutlamayı sevmiyorum zaten
02 Yorumla- 1 yıl
Mutlu yıllar dogum günün kutlu olsunnn
- 1 yıl
Teşekkür ederim
Aile & Toplum konusunda 993 cevap paylaştı. Her zaman umut vardır.
Doğum gününüz kutlu olsun, yeni yaşınız tüm güzellikleri ile gelsin size 🍀00 YorumlaYaş otuz beş yolun yarısı adlı şiir aklıma geldi ama çok takma benim ailem de bazen unutur ama çok önemsememek lazım diyelim
00 YorumlaDoğum günün kutlu olsun her şey gönlünce olsun
02 Yorumla
Soran1 yılSenin de her şey gönlünce olsun
Çabalamanın yaşı yoktur. Doğum günün kutlu olsun.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılDoğum günün kutlu olsun, umarım her şey gönlünce olur
10 Yorumla
1 yılPara yok goca yok ev yok araba yok iş yok. Yok, yoksa karışmış...
01 Yorumla- 1 yıl
...
Yok, yoka karışmış*
- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
1 yılİyiki doğdun nice sağlıklı ve mutlu huzurlu yıllar yaşarsın ömrün boyunca inşaallah.,🤲 aminn
00 Yorumla
1 yılSoğuk gününüz kutlu olsun yalnız hissetmeyin tek başınıza yetinin ben güçlüyüm diyin Allah'a siginin
00 Yorumla
1 yılGünaydın yeni yaşın sana koskocaman mutluluk sağlık huzur getirsin inşallah... 😊
00 Yorumla
1 yılNesef aldığın her saniye çabalamak mantıklı.
00 YorumlaNice yaşlara her şey gönlünce olsun sağlıklı mutlu günlerin seninle olsun. 😊
00 Yorumla- Devamını Gör (197)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat