21 yaşındayım bu yaşıma kadar doğum günüm hiç kutlanmadı, ya unutuldu ya da umursanmadı. Sırf bu yüzden doğum günümü yeni tanıştığım insanlara yalan söylemeyi bile düşündüm. Ailemden de kimse kutlamaz, kutlamıyor 🥺 ben ezik miyim
Bunu umursama diyenler olacak ben kendime pasta alıp, üflüyorum. Sorun hatirlanmamak ya da görmezden gelinmek
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
En son 2016'yilinda iş arkadaşlarim kutlamişti o gün bu gündür hatirlayip kutlayan bile olmadi bende senin yaptigin gibi kendime kuçuk bir pasta alip hoş geldin yeni yaşim diye tek başina kutluyorum 14 gün sonra da dogum günüm yine aynisini yapcam😁 ezik degilsin çevrendekiler işe yaramaz
Valla canım ben 28 yaisndayim bir kaç sefer annem evde pasta yapmıştı işte keke puding dökerek vs yani onda da özel bişey hissetmedim. Simdiydogum günüm geldiğinden yine üzülürüm ne bir arkadaşım ne bir sevenim öyle geçerli gider.
Benim de kutlanmadi hatta bilmezler bile doğum günümü. Ben de sevmiyorum kutlamayı. Eksiklik hissetmiyorum
Haklısın millet arkadaşlarıyla kutlayıncz bendr de oluyor o eziklik. Şeyse bana tarihi söyle ben kutlarım kalabalık içinde yalnızlık zor
Eziklikle ilgili degil bence. Bazen daha iyi olabiliyor.
Valla benim hersene kutlanıyor ama elime birsey geçmiyor ne alakası var hatta geçen sene 18. yas dogum günü kutlamam olay olmuştu okulda arkadaslarim çok güzel olmuşsun falan diyorlardı da elime birsey geçmedi
Kafana takacak bir şey aradığın için eziksin evet
Bir duruma içerlediğinde verdiğin cevabı anımsamanı isterim, teşekkürler
Niye içerliyim
Kendin sormuşsun yanıtladım
Bu kafama taktığım bir şey değil
çevren iyi değil sadece
doğum günün ne zaman?
Yok artık bu kadar olmamalı
Benimde kutlanmadı
Soyle biz kutlariz