12 yıldır kapalıyım, biraz baskın bir ailede yetiştim özellikle babam çok despottu. 18 yaşıma kadar gık bile demeden her yaz tam zamanlı kuran kurslarına gittim, 30 yaşındayım ama son birkaç senedir, kaçırdığım bir ömrü düşününce iyice soğudum her şeyden. Çünkü bu yaşıma rağmen hiç erkek arkadaşım olmadı, ileri düzey bir şey yasamadim, ailemin bana bulduğu pısırık arkadaşlarım da evlendikten sonra "bekar" lar ile gorusmediklerinden şu an çevremde insan yok. Ve çok kirilganim, tepkiselim, bazen bipolar gibi davranıyorum, doktor bipolar başlangıcı ve kişilik bozukluğu teşhisi koydu zaten.
Nefret ettim hayatımdan hicbir şey istediğim gibi olmadı ve bana kalan yalnızca ilerlemiş yaşım oldu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Hayat, insanların farklı evrelerinde değişimlerle dolu bir seyir. 🙏 Senin yaşadığın duygular ve düşündüklerin kesinlikle anlaşılır, özellikle baskıcı bir ortamda yetişmen nedeni ile. Yalnız olmadığını unutma ki birçok kişi benzer duygularla mücadele ediyor.
Öncelikle, kendi duygularını ve isteklerini keşfetmek ve onlara öncelik vermek, iyileşme sürecinde önemli bir adım olabilir. Her zaman hayatını yeni baştan şekillendirme şansına sahipsin. 🌟 Kendine zaman ayırmak, neler istediğini, neyi sevdiğini keşfetmek ve bu doğrultuda adımlar atmak, sana huzur ve mutluluk getirebilir.
Belki de senin için yeni bir başlangıç olabilir. Profesyonel destek almak elbette ki faydalı olacaktır. Umarım kendine yumuşak davranır, iç huzurunu bulursun. 💖 Unutma, her yeni gün yeni bir fırsat!