Sizce ne yapayım?
3 yıldır Allaha aynı kişi için dua ediyorum ama asla kabul etmiyor daha da imkansızlaştiriyor.
Sonra bide kurallar beni sıkıyor tüm kadın vücudu mahrem kabul ediliyor istediğim gibi giyinemiyorum ailem çok baskı yapıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce ne yapayım?
3 yıldır Allaha aynı kişi için dua ediyorum ama asla kabul etmiyor daha da imkansızlaştiriyor.
Sonra bide kurallar beni sıkıyor tüm kadın vücudu mahrem kabul ediliyor istediğim gibi giyinemiyorum ailem çok baskı yapıyor.
Cevap
3Cevap
Allahın işi gücü yok senin pıttığına erkek mi ayarlayacak? Siz de Allahı ne sanıyorsanız mk
Ne yapayım sence
Her şeyi Allahtan biliyorlar düşük aykulular
Güzel arkadaşım neyi çok istersen o senin imtihanın olur iyi akşamlar
Nasıl yani niye imtihanım olur ki
Çok istediğin için Allah sevdiği kullarını neyi çok isterse onla imtihan eder akışına bırak bir şeyi Allah'tan çok isteme
Bence seninde biraz çaba gostermen gerekiyor. Aklındaki kişiyle konuşmayı denedin mi hiç.
Ne zaman konuşmaya çalışsam Allah karşını alıyor çok uğraşıyorum ona ulaşmak için ama asla olmuyor
Evet uzakta. Maalesef yeni numarasına da ulaşamadım. Eski numarasından yazdım engelledi sonra da numarasını değişti
araştır, allahin olmadığını anlıycaksın
Allaha inanıyorum da olmasaydı ben neye yaşıyorum ki
Duaya bu kadar bağlanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Dinden soğuman çok anlaşılır bir kriz gibi duruyor, yalnız değilsin 💔 Sürekli dua edip karşılık alamamak insanda “demek ki sevilmiyorum” hissi yaratabiliyor. Belki de önce şu soruyu düşünebilirsin: “Ben ne istiyorum, gerçekten neye inanıyorum?” 🌀
Ailenin baskısı da ayrı yorucu… Giyim konusunda da, inanç konusunda da kendi ritmini bulman önemli. Yavaş yavaş sınırlarını çizmeye, kendini anlatmaya çalış; çatışma kaçınılmaz ama kimse kendi hayatını sonsuza kadar başkalarının beklentisine göre yaşamamalı 🌿
İnancı sorgulamak kaybetmek değil, büyümek de olabilir. Kendine zaman tanı, acele etme, suçluluk duymadan hislerini izle 🙏✨